„Šis telefonas fotografuoja geriau nei kad mano turimas Samsung Galaxy S7, vaizdo įrašai fantastiški, o kaina - nesulyginama“ („Xiaomi Redmi Note 5“ apžvalgų reitingas, Video, 32% nuolaida)  (1)

Šiame apžvalgų reitinge surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie išmanųjį telefoną „Xiaomi Redmi Note 5“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-08 „Šis telefonas fotografuoja geriau nei kad mano turimas Samsung Galaxy S7, vaizdo įrašai fantastiški, o kaina - nesulyginama“ („Xiaomi Redmi Note 5“ apžvalgų reitingas, Video, 32% nuolaida)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 5“ - globali versija

4,6 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras išmanusis telefonas | 147,90 € 

Peržiūrėjome ir atrinkome pačias išsamiausias ir objektyviausias „Xiaomi Redmi Note 5“ apžvalgas. Taip pat pateikiame detalias apžvalgos, kuriose „Xiaomi Redmi Note 5“ yra lyginamas su panašios kategorijos telefonu bei tikru flagmanu „Samsung Galaxy S9+“.

Naudojame daiktų vertinimo sistemą. Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

5 balai. 3 apžvalgos:

  • Puiki pagaminimo kokybė, dėl užlenktų korpuso kraštinių telefoną yra labai patogu laikyti vienoje rankoje, o ir ekranas yra labai kokybiškas. Apžvalgininkas pripažįsta, kad kameros yra tikrai geros, bet pats jų išdėstymas jam pasirodė kiek nepatogus, tačiau čia tikrai nėra kažkoks trūkumas. Štai, kad telefonas vis dar naudoja microUSB jungtį, tai apžvalgininkui pasirodė kaip trūkumas, bet daugeliui žmonių tai tikrai netrukdys. Visgi, telefonas turi 3.5 mm audio jungtį ir garsas per ausines puikus, labai greitai dirba pirštų atspaudų skaitytuvas, tikrai kokybiški garsiakalbiai ir galimybė įdėti papildomą atminties kortelę suteikia šiam telefonui dar daugiau privalumų. Apžvalgininkas žaidė daugelį populiariausių žaidimų ir „Snapdragon 636“ procesorius kuo puikiausiai su jais susidoroja, nėra jokio užlaikymo – šis biudžetinis telefonas puikiai susidoroja su šiomis užduotimis. Telefono operacinė sistema dirba labai greitai, tad telefonu malonu naudotis. Kalbant apie nuotraukų kokybę, apžvalgininkas pripažįsta, kad tai vienos kokybiškiausių nuotraukų, kokias sugeba padaryti biudžetinis telefonas. Spalvos aiškios ir ryškios, nuotraukos gražios ir gausios detalėmis. Nakties metu nuotraukų kokybė suprastėja, bet kitko tikėtis ir negalėjome. Na, o 1080P vaizdo įrašo kokybė yra tikrai viena geriausių biudžetinių telefonų segmente. Vaizdo įrašų kokybė yra tiesiog nepriekaištinga, vaizdas stabilus ir detalus, o automatinis fokusavimas darbuojasi nepriekaištingai. Priekinė kamera tik galėtų būti kiek kokybiškesnė, bet turint galvoje šio telefono kainą, ji darbuojasi visai neblogai. Tad už mažiau kaip 200 eurų gauname puikiomis techninės charakteristikomis pasižyminti telefoną, sklandžiai susidorojanti su įvairaus sudėtingumo užduotimis, turinti fantastiškas kameras ir nuostabią bateriją – „tai yra vienas geriausių biudžetinių telefonų, kurį aš drąsiai rekomenduoju“.
  • Na, o šioje apžvalgoje jos autorius nusprendė tarpusavyje palyginti du itin panašius „Xiaomi“ išmaniuosius telefonus – „Xiaomi Redmi 5 Plus“ ir „Xiaomi Redmi Note 5“. Žvelgiant į technines specifikacijas ir telefonų išvaizdą jie atrodo ganėtinai panašūs, ir nors abu dirba nepriekaištingai, tačiau yra keletas svarbių skirtumų, kurie kai kuriems žmonėms gali būti itin svarbūs, prieš pasirenkant konkretų telefoną. Pirmas akivaizdus skirtumas – filmuojamo vaizdo kokybė. „Xiaomi Redmi Note 5“ palaiko skaitmeninį vaizdo stabilizavimą, tad šiuo telefonu nufilmuoto vaizdo kokybė yra ne tik gerokai geresnė, bet ir vaizdas sklandesnis nei „Redmi 5 Plus“ telefone. Taip pat „Redmi Note 5“ užtikrina geresnes portretines nuotraukas, gerokai lengviau susitvarko su žaidimais. Na, o visais kitais atžvilgiais telefonai yra ganėtinai panašūs ir ryškesnių skirtumų nėra.
  • O kas būtų jei palygintume „Xiaomi Redmi Note 5“ su „Samsung Galaxy S9+“? Šis apžvalgininkas nusprendė palyginti šiuos du telefonus, nors ir pats pripažįsta, kad „lyginti telefonus, kurių kaina skiriasi 5 kartus yra gana absurdiška, bet juk vis tiek įdomu pasižiūrėti kaip stipriai atsilieka, o gal ir neatsilieka Redmi Note 5 nuo tikro flagmano S9+“. Ir po detalaus palyginimo prieinama išvadų, kad „Xiaomi“ telefonas ne taip jau stipriai atsilieka: dėl metalinio korpuso jis lengviau išgyvens kritimus nei „S9+“, žinoma, ekranas ne tokio lygio, kaip „S9+“, bet taip pat labai kokybiškas, o atsižvelgiant į kainos skirtumus galima sakyti, kad puikus. Procesorius darbuojasi puikiai ir nėra jokių sistemos strigimų ar sulėtėjimų. Baterijos labai panašios, nors ir „Redmi Note 5“ gali užtekti dviems dienoms, o „S9+“ tikrai reikės įkrauti vakare. Kameros – čia „S9+“ turi akivaizdesnių privalumų, bet ir „Redmi Note 5“ daugeliui žmonių bus užtektinai. Jo daromų nuotraukų kokybė yra tikrai labai gera. Baigdamas savo apžvalgą jos autorius pateikia esminį momentą, kuris išryškina dabartinę išmaniųjų telefonų situaciją: „dabar yra svarbiausia, ne kaip greitai tobulės flagmanai, bet vidutinės klasės išmanieji telefonai. Ir yra nuostabu, kad nusipirkęs telefoną už mažiau kaip 200 eurų, gali mėgautis naujausiais išmaniųjų telefonų technologijų privalumais“.

 

4 balai. 2 apžvalgos:

  • Šiam apžvalgininkui patiko labai gera šio telefono pagaminimo kokybė, jo ekranas ir kameros, kurios jo manymo yra pačios geriausios tokiame išmaniųjų telefonų segmente. Labai geros kokybės nuotraukos – „šis telefonas fotografuoja geriau nei, kad mano turimas Samsung Galaxy S7“, o elektroninis vaizdo stabilizavimas labai pagerina įrašomo vaizdo kokybę. Taip pat verta pagirti gerą procesorių, kokybišką ir ilgai veikiančią bateriją, operacinę sistemą, galimybę įdėti papildomą atminties kortelę, 3.5 mm audio jungtį, kokybišką garsiakalbių ir mikrofono veikimą bei garsą. Na ir pora menkų trūkumų: „WiFi“ ir 4G galėtų darbuotis kokybiškiau, taip pat ir USB C-tipo jungties nebuvimas yra minusas. Apibendrinus, tai yra vienas geriausių išmaniųjų telefonų iki 250 dolerių kategorijoje ir „aš jį labai rekomenduoju“.
  • Po dviejų mėnesių naudojimosi „Redmi Note 5“ telefonu šis apžvalgininkas įžvelgia tik du trūkumus: NFC ir greitojo įkrovimo nebuvimas, nors už pastarąjį dar ir galima atleisti, nes baterijos užtenka 2 dienoms. Visais kitais aspektais, tai yra labai geras išmanusis telefonas ir jis susidoroja su įvairiomis kasdienėmis užduotimis. „Tai vienas geriausių išmaniųjų telefonų tokioje kainų kategorijoje“.

 

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Redmi Note 5“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Redmi Note 5“ aprašymas:

Galima sutaupyti apie 50€: skelbiamos nuolaidos tarptautinei „Xiaomi Redmi Note 5“ versijai su 4000 mAh baterija, 3 kameromis, 5,99" ekranu, 18:9 santykiu ir puikiais atsiliepimais iš pirkėjų (Video)

Speciali akcija - itin maža „Xiaomi Redmi Note 5“ kaina

  • Gearbest - 149 eurai su 32 % nuolaida (globali versija, 3/32 GB). Pristatymas nemokamas registruotu paštu. Tai itin geras, bet besibaigiantis pasiūlymas (liko 20 vnt ir jų sparčiai mažėja). Šio modelio kainos kitimo istorija:
  • Lietuvoje Skytech parduoda už 192€
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote apie 43€

 

Visi „Xiaomi Redmi Note 5“ telefonai ir jų pasiūlymai su nuolaidomis. Palyginimui, silpnesnes kameras turintis „Xiaomi Redmi 5 Plus“ kainuoja nuo 178 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (1)