[Žinios trumpai] Skelbiami neįtikėtini duomenys: Baltarusijoje yra net 200 000 partizanų tinklas, pasiruošęs smogti bet kada  ()

Baltarusijos žurnalistas Franakas Viačorka atsakė į „Kanalo 24“ klausimą, kiek funkcionalus yra partizaninis judėjimas Baltarusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

YouTube“ kanale galima perklausyti interviu su baltarusių žurnalistu Franaku Viačorka.

Kaip tapo žinoma iš žurnalisto žodžių, Baltarusijoje jau ilgą laiką efektyviai veikia partizanai.

„Partizaninis judėjimas siekė dviejų tikslų: neleisti Baltarusijos kariams patekti į Ukrainą ir išvesti Rusijos kariuomenę iš Baltarusijos teritorijos. Pirmasis tikslas buvo pasiektas: baltarusių kariuomenė neįžengė“.

Tada Franakas Viačorka paaiškino, kas daroma, kad Rusijos kariuomenė pasitrauktų iš Baltarusijos teritorijos.

„Antras tikslas – Rusijos kariuomenės išvedimas. Buvo 50 tūkstančių rusų kareivių, o dabar yra likę nuo 500 iki 900 karių ir jie visiškai nesusitinka su Baltarusijos kariškiais ir civiliais. Galima sakyti, kad antrasis tikslas taip pat pusiau įgyvendintas“.

 

Pabaigoje baltarusių žurnalistas pasakė: „Baltarusijos partizanai ruošiasi. Dabar prie „Pergalės plano“ užsiregistravo 200 tūkst. Jie treniruojasi ir ruošiasi. Mes ruošiamės naujai pasipriešinimo bangai, kai tik tai prasidės. O kai Lukašenka nuspręs įvesti baltarusių kariuomenę, baltarusiai neliks abejingi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(177)
(6)
(171)

Komentarai ()