Vėl pildosi pranašystė: Rusijoje visada prasideda nacionalinė katastrofa, kai tik Rusija ima taip elgtis  ()

Igoris Eidmanas įsitikinęs, kad Putino režimas žlugs per ateinančius metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visą Rusiją apėmusi karinė psichozė yra artėjančios katastrofos įrodymas. To nebegalima išvengti.

Tokią nuomonę savo „Facebook“ tinklaraštyje išsakė į Europą pabėgęs Rusijos opozicionierius, sociologas Igoris Eidmanas.

„Dabar Rusijoje ne tik kvepia katastrofa. Ji prie slenksčio. Mano prognozė: Rusija pralaimės karą, o Putino režimas žlugs daugiausiai per metus“, – rašė opozicionierius.

Jis mano, kad Rusijos valdžia jau visiškai suprato savo artėjančią pabaigą. Jie bando gelbėtis versdami Kyjivą derėtis. Prie to prisidėjo net Turkijos lyderis Recepas Tayyipas Erdoganas, atvykęs į Lvovą pas Ukrainos kolegą Volodymyrą Zelenskį aptarti karo „politinio sprendimo“.

Eidmanas įsitikinęs, kad Kremliaus pastangos yra bergždžios. Šiandien nėra šansų, kad ukrainiečiai ims šokti pagal Maskvos melodiją. Opozicionierius pažymėjo, kad prieš metus parašė straipsnį „Katastrofos kvapas“, kad V. Putino režimas sparčiai veržiasi į liūdną pabaigą. Tas tekstas pasirodė pranašiškas.

 

„Rusijos istorijoje jie niekada taip nevaldomai nesigyrė, nesigyrė savo galia, nesigyrė savo pergalėmis, nesistengė taip pažeminti savo varžovų, kaip prieš nacionalines katastrofas“, – tuomet rašė Eidmanas savo straipsnyje.

Jis numatė, kad savo idėjomis apsvaigusi Rusija galiausiai bus sumušta. O pastarojo pusmečio įvykiai rodo, kad tai įvyks labai greitai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(1)
(154)

Komentarai ()