Keista kalba per laidotuves – pats Duginas paaukojo savo dukterį vardan didžiulio tikslo?  (1)

Propagandistė Darja Dugina buvo nužudyta, kad taptų Rusijoje stiprėjančios fašistinės sektos „kankiniu“, mano Igoris Eidmanas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-24 Keista kalba per laidotuves – pats Duginas paaukojo savo dukterį vardan didžiulio tikslo?  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina neturi nieko bendra su Rusijos propagandistės Darjos Duginos likvidavimu: ją pašalino saviškiai, norėdami iš velionės padaryti „kankinį“.

Tokią nuomonę savo „Facebook“ tinklaraštyje išsakė Rusijos opozicijos lyderis, sociologas Igoris Eidmanas.

Jis atkreipė dėmesį į svarbius žodžius, kuriuos per Duginos atminimo ceremoniją pasakė jos tėvas, „rusiškojo pasaulio“ ir vadinamojo rašizmo ideologas Aleksandras Duginas.

Jis pareiškė, kad dukra „paguldė savo gyvybę ant pergalės aukuro“.

Kitas aršus „rusiškojo pasaulio“ gerbėjas Zacharas Prilepinas propagandistės mirtį pavadino „auka“. Eidmanas šiuos žodžius laiko „išpažintimi“.

„Valstybinei totalitarinei nugalėtojų sektai reikėjo kankinio, šventojo, garbinimo objekto, kurio kankinystė suvienytų mases žmonių ir uždegtų neapykantą sektos priešams... Kokio nors generolo, ministro ar oligarcho nužudymas nebūtų sužadinęs jokios visuomenės simpatijos. Mums reikėjo jaunos gražios moters, atkaklaus fašisto Horsto Wesselio su sijonu“, – sakė opozicijos lyderis.

 

Jis mano, kad Duginos pašalinimo operaciją atliko FSB. Eidmanas pabrėžė, kad Duginas paaukojo savo dukterį vardan pergalės prieš civilizaciją ir pažangą, kurios niekada nepasieks.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(5)
(22)

Komentarai (1)