„Jie sugrįš ir sudegins Maskvą“: skelbiama pavojingiausia ir didžiausia Rusijos grėsmė - didesnė už visus išorinius priešus (video)  ()

„Juk tie, kas žudė Bučoje ar Mariupolyje, žudys ir toliau – tai tie patys žmonės, jie grįžta“, - tvirtina Feiginas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bučos ir Mariupolio miestuose žmones žudę rusų įsibrovėliai, grįžę į Rusiją, pajėgūs tą daryti ir Maskvoje.

Vidinės Rusijos Federacijos jėgos gali būti daug pavojingesnės nei išorinis priešas, teletono eteryje sakė žmogaus teisių aktyvistas, teisininkas ir buvęs Valstybės Dūmos deputatas Markas Feiginas.

Pašnekovas pastebėjo, kad išorinis priešas gali būti civilizuotas, tačiau vidinės Rusijos jėgos jau parodė, kokios jos yra:

„Imperijai tai dar blogiau nei karinis pralaimėjimas. Su priešu galima dėl ko nors susitarti. Vidinio skilimo būsena daug pavojingesnė. Mes jau tai matėme – tai pilietinis karas, teritorijos atsiskyrimas, tada jau Maskvoje svetimų tankų nebereikia, saviškiai padegs. Matyt, būtų geriau, kad ateitų svetimi, bent sutvarkytų“, – kalbėjo ekspertas. 

Buvęs Valstybės Dūmos deputatas pridūrė, kad maskviečiai turėtų bijoti savo tautiečių, kurie žudė žmones Ukrainoje:

 

„Juk tie, kas žudė Bučoje ar Mariupolyje, žudys ir toliau – tai tie patys žmonės, jie grįžta. Ir jeigu jie pradės deginti Maskvą, tada jie tai padarys būtent taip, kaip tai padarė Bučoje“, – tikina Feiginas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(2)
(153)

Komentarai ()