Atgal į SSRS: Rusijoje visiškas košmaras – skubiai spausdinami maisto talonai (Foto, Video)  (13)

Rusija gali greitai grįžti prie sovietinės maisto kuponų praktikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija kasdien vis labiau primena vėlyvąją Sovietų Sąjungos versiją. Greitai šalyje gali būti įvesti maisto kuponai. Tai praneša Rusijos šaltiniai.

Spaustuvė Tuloje (Tulos srities administracinis centras, esantis 193 km į pietus nuo Maskvos) gavo didžiulį užsakymą spausdinti sovietinio stiliaus maisto kuponus. Kalbama apie korteles, su kuriomis bus galima gauti pieno, mėsos, žuvies ir kitų produktų.

Kas užsakė kuponų partiją, nežinoma.

Svarbu pažymėti, kad maisto kortelių įvedimo Rusijoje tema pastaraisiais metais buvo aktyviai diskutuojama kaip priemonė remti nepasiturinčius šalies gyventojus, kurių yra mažiausiai apie 22 mln.

Rusijos pramonės ministerijos vadovo pavaduotojas Viktoras Evtuchovas anksčiau prognozavo, kad bakalėjos kortelės pasirodys 2022 m. viduryje. Remiantis Rusijos valdžios planais, vargšai rusai per mėnesį šių kortelių dėka galėtų įsigyti prekių už maždaug 1600 rublių (apie 25 USD).

 

Sovietų Sąjungoje maisto kuponai buvo plačiai paplitę dėl būtiniausių prekių trūkumo. Prieš SSRS žlugimą jie paskutinį kartą buvo pristatyti devintajame dešimtmetyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(0)
(48)

Komentarai (13)