Suklastoto vyno detektavimas branduoliniame amžiuje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

fokusas 2010-03-27 21:06
vynas vos ne 100 stuku ;D
pinkiss 2010-03-27 21:23
nematau jokios problemas jei zmones perk vyna uz tukstanti ir daugiau ir nesugeb atskirt juo nuo paprasta birzgala,tai bedos jokios kaip ir niera,kaip palei ta pasakyma durniu ir baznycioj musa
kionig 2010-03-27 21:28
Tai jau yra priemones sendinti vynams is paprasto birzgalo - kai bizniukas
Chili_Bilis 2010-03-27 21:51
Kazin ar galima si metoda taikyt neatidarant butelio.. Nes manau zmones perkantys vyna uz 100K perka ji neketindami isgert ta pacia diena O pirkimo metu autentiskumu isitikint noretusi.
kionig 2010-03-27 22:12
loggo 2010-03-27 23:41
Nereikia čia apsimetinėti - paprastas vynas nuo 'a le' brangaus mažai kuo skiriasi. Neseniai buvo straipsnis, kaip žurnalistai apgavo 'patyrusius vyno degustuotojus' paprasčiausiai apkeisdami etiketes, ir pigūs vynai susilaukė žodžių, kaip 'sodrus rubino skaidrumas, pilnas, tobulas skonis', na o brangūs - atvirkščią prasmę turinčių replikų.
Alius N. 2010-03-28 10:32
kionig: geras priminimas, papildėme straipsnį pabaigoje įterpdami šią nuorodą.
lgtech 2010-03-28 11:50
gali duot straipsnio linką?