Berlyne nusileido paslaptingas lėktuvas tiesiai iš Maskvos: kas žinoma (Foto)  ()

Specialus lėktuvas iš Maskvos atskrido į Vokietiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ES oro erdvė uždaryta Rusijai nuo 2022 metų vasario, tačiau balandžio 22 d. specialus lėktuvas iš Maskvos atskrido į Vokietiją.

Rusijos lėktuvas Il-96-300 šeštadienį, balandžio 22 d., skrido į Berlyną ir atgal. Kaip paaiškino Vokietijos užsienio reikalų ministerija, tai lietė Rusijos diplomatų gabenimo klausimus.

Vokietijos užsienio reikalų ministerija pranešė, kad pastarąsias kelias savaites jie palaikė ryšius su Rusija dėl atstovybių užsienyje darbuotojų klausimo. Nors išsamios informacijos apie Rusijos diplomatų išsiuntimą jie neatskleidžia, tačiau pabrėžia, kad Rusijos lėktuvas atskrido būtent šiuo tikslu.

 

Lėktuvas Il-96-300 atliko specialų skrydį iš Maskvos į Berlyną. „Flightradar24“ duomenimis, orlaivis skrido virš Baltijos jūros, kad pasiektų Vokietijos oro erdvę.

Lėktuvas Berlyne išbuvo kelias valandas, o vėliau skrido atgal į Maskvą.

Išsami informacija apie laive esantį krovinį ir keleivius kol kas neatskleidžiama. Tačiau žinoma, kad orlaivis su  numeriu RA-96014 priklauso specialiajam skrydžio būriui „Rusija“, kuris užsiima aukštųjų pareigūnų pervežimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(3)
(18)

Komentarai ()