„Tai patys baisiausi žmonės“. Arestovičius skelbia netikėtą žinią, kas Erdoganui sukėlė širdies smūgį (Video)  (1)

O. Arestovičius pakomentavo netikėtą R. T. Erdogano ligą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-02 „Tai patys baisiausi žmonės“. Arestovičius skelbia netikėtą žinią, kas Erdoganui sukėlė širdies smūgį (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 26 dieną pasklido žinia, kad Turkijos prezidentas Recepas T. Erdoganas patyrė miokardo infarktą ir sunkios būklės buvo paguldytas į ligoninę. Šiandien Turkijos lyderis jaučiasi kur kas geriau, jis jau iš dalies grįžo prie prezidento pareigų. Buvusio OPU patarėjo Oleksejaus Arestovičiaus teigimu, Turkijos žiniasklaida galėjo sąmoningai skleisti siaubą, nukreiptą pagal nurodymą iš viršaus.

„Likus dviem savaitėms iki prezidento rinkimų nesunku išmesti į spaudą informaciją, kad žmona ir vaikai neva buvo iškviesti į ligoninę atsisveikinti, o paskui pažiūrėti, kas kaip reaguos, ypač iš vidinio rato, tad visko gali nutikti. Tai yra Rytai“, – sakė ekspertas pokalbio su Julija Latynina metu.

Po to analitikas nusprendė šiek tiek pateisinti savo drąsią prielaidą: „Ar žinote, kas yra baisiausi žmonės? Kas gali šauti šypsodamasis? Blogiausia ne tada, kai bėga su kirviu išpūtę akis, o kai pertraukę pokalbį įsmeigia peilį į kepenis. O Rytuose su motinos pienu tai įsigeria į kraują, bent jau tarp politikų. Gali šypsotis maišydamas nuodus į kavą, gydydamas kažką, taigi galima įtikinamai pranešti, kad R. T. Erdoganas miršta, o tada op - ir telefonų klausomasi, kas, ką, kur ir kam rašė, kam bėgo pasiduoti, kas džiaugėsi, kas dėjo jaustukus“.

 

Tada O. Arestovičius pabrėžė, kad R. T. Erdoganas yra žmogus, išgyvenęs karinį perversmą, ir jis turėtų būti budrus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(12)
(7)

Komentarai (1)