„Putinas NEPRIĖMĖ JOKIO sprendimo. Patruševas gavo pasiūlymą visiškai kontroliuoti Rusiją.“  ()

Prezidentas praktiškai pasitraukė nuo dabartinės krizės sprendimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 „Putinas NEPRIĖMĖ JOKIO sprendimo. Patruševas gavo pasiūlymą visiškai kontroliuoti Rusiją.“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„General SVR“ skelbia, kad Putinas NEPRIĖMĖ JOKIO sprendimo. Patruševas gavo pasiūlymą visiškai kontroliuoti Rusiją.

„Po RIMTŲ nesėkmingų bandymų įgyvendinti Rusijos prezidento Vladimiro Putino įsakymą pagaliau „išspręsti problemą“ su „Wagner“ grupe ir asmeniškai su Jevgenijumi Prigožinu, „Wagner“ vadovas atvirai ragino sukilti, pareikalavo represijų prieš gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir Generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą. Prezidentas iš tiesų yra reguliariai informuojamas apie tai, kas vyksta.

BET! Nuo vakar vakaro, nepaisant saugumo bloko vadovybės maldų ir net „skubių prašymų“, prezidentas NEPRIĖMĖ JOKIŲ SPRENDIMŲ! Saugumo bloko vadovybė, vadovaujama Saugumo Tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo, mano, kad Prigožino maištas turi būti žiauriai numalšintas. Putinui buvo pateikti keli variantai, kaip jėga neutralizuoti sukilėlius, tačiau jis atsisakė net aptarti galimybes. Prezidentas praktiškai pasitraukė nuo dabartinės krizės sprendimo.

Dalį įsakymų prezidento vardu duoda Nikolajus Patruševas, kuris taip pat kontroliuoja ir koordinuoja saugumo pajėgų bei iš dalies karinio bloko vadovybės veiksmus. Per naktį iš kelių įtakingų prezidento aplinkos žmonių Patruševas gavo pasiūlymą visiškai kontroliuoti šalies valdymą, tačiau TUO METU Saugumo Tarybos sekretorius šį pasiūlymą atmetė. Šoigu ir Gerasimovas palaiko ryšį su Patruševu ir sulaukė žodinio jo palaikymo.

 

Patruševas per susitikimą sakė manantis, kad Prigožinui neįmanoma perimti valdžios Rusijoje. Saugumo Tarybos sekretoriaus teigimu, „Wagner“ vadas neturi tam jėgų ir priemonių. Po pranešimo apie Rostovo prie Dono užėmimą Putinas nuėjo miegoti“, – rašo „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(4)
(38)

Komentarai ()