To dar nebuvo. Vokietija masiškai konfiskuoja automobilius tiesiog kelyje. Vairuotojai šokiruoti  (6)

Vokietija masiškai konfiskuoja automobilius su rusiškais numeriais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-02 To dar nebuvo. Vokietija masiškai konfiskuoja automobilius tiesiog kelyje. Vairuotojai šokiruoti  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokietija pradėjo masiškai konfiskuoti automobilius su rusiškais numeriais. Muitinės pareigūnai dar pernai Berlyno įvestas normas vadina sankcijomis šaliai agresorei, kuri išprovokavo plataus masto karą Ukrainoje.

Apie tai praneša Rusijos žiniasklaida, į kurią kreipiasi „įsižeidę“ Rusijos automobilių savininkai. Taip, pavyzdžiui, šeima su vaikais iš Sankt Peterburgo, susiorganizavusi prabangią kelionę po Europą, važiuojant per Vokietiją buvo priversta atsisveikinti su automobiliu.

„Jau važiavome per Vokietiją link Skandinavijos, greitkelyje už Hamburgo mus aplenkė automobilis, iš kurio mums pamojavo muitininko ranka su lazdele, o ant galinio lango užsidegė ženklas „Sekite mane“, – pasakojo Sergejus savo istoriją spaudai.

Vokietijos muitinės pareigūnai apstulbusiems rusams pranešė apie sankcijas ir embargą, tada pridūrė, kad automobilis bus konfiskuojamas. Vaikai ir žmona kartu su Sergejumi buvo išlaipinti kelyje, o „Audi“ su Sankt Peterburgo numeriais įkelta į vilkiką ir išvežta.

 

Atsipeikėjęs nuo šoko, Sergejus susisiekė su Rusijos konsulatu Berlyne, bet jie niekuo negalėjo padėti“, – pasakoja Rusijos žiniasklaida.

Kartu pažymima, kad incidentas su Sankt Peterburgo gyventojais ne vienintelis pastarąjį mėnesį. Diplomatinių ambasadų atstovai, reaguodami į visus kreipimusis, yra priversti užjaučiamai gūžčioti pečiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(589)
(18)
(571)

Komentarai (6)