Po 4 metų prasidės ledynmetis, tvirtina mokslininkas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nerkus 2010-05-29 13:32
CO2 tikrai nera blogis, labai sumazetu CO2 kiekis atmosferoje, tai daug augalu tiesiog ismirtu. dabartiniu metu CO2 kiekis atmosferoje yra maziausias nuo to laiko kai gyvybe islipo is vandens i sausuma (pries 500-600 mln metu). Tuo metu CO2 buvo 0,25 proc, o dabar 0,03 proc. Visi zemeje buve atsalimai korealiuosi su CO2 kiekio sumazejimu, o atsilimai su co2 kiekio padidejimu. per paskutini milijona metu CO2 kiekis atmosferoje sumazejo nuo 0,1 proc iki dabartinio lygio 0,03 proc. Artejantis ledynmetis visai itikinamai skamba:)
Wolfy 2010-05-29 19:42
Na kai gyvybe islipo is vandens,tada ir ugnikalniai buvo aktyvus daug kur,tai naturalu,kad CO2 buvo zymiai daugiau atmosferoje.
kazle 2010-05-29 20:51
Netiesa, augalams jau yra per daug CO2 ir jie nespieja jo perfiltruot y gryna ora.
Nerkashis 2010-05-30 09:58
http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzM ... re=related
Tir4elis 2010-06-01 14:20
Kiek "juokinga" skaityt komentarus kai tvirtinama, kad žmogus jokios įtakos nedaro ir galim sau ramiai teršt toliau. Kyla klausimas ar taip apskritai protaujantys žmonės? Ar tik eilinės propagandos aukos linkusios tikėti tuo kas patogu ir neskatina pagalvot ir pasidairyt aplink? Taip, pasakymas, kad žemė gyvuos ir toliau, o žmonės turės problemų - teisingas. Bet ar tai kaip tik nereiškia priešingo dalyko negu bandoma iteigt? Argi mes ne tos pačios planetos dalis? Argi ne iš čia kilę? Žinoma gal kažkam smagu sėdėt apsišiukšlinus ir nematyt kaip tame šlamšte įvairūs gyviai žūsta. Gyvūnai išmirdavo ir anksčiau? Taip mirdavo, būdavo ir masiškai. Bet kokio velnio kai kurių rūšių nykimo priežastis turim būt mes? Gal laikas liautis būt beždžionėmis kurios naktį iš guolio iškiša užpakalį nusilengvinimui ir po viskam ramiai sau miega toliau? O kas dėl straipsnio tai mokslininkas gali būt tikrai teisus, nes tikėtasis saulės aktyvumo padidėjimas jau gana smarkiai vėluoja. Bet argi saulė nėra krėtusi ir anksčiau tokių "juokų", kada nei iš šio, nei iš to, o va žiūrėk drioksteli taip, kad maža nepasirodo. Tuo labiau, nereikia pamiršt visai neseno jos šėlsmo, kada visi straipsniuose grožėjomės naujais galingais protuberantais, bei prisimindavom 20a pradžioje nutikusią saulės audrą kada net telegrafas streikavo. Kad dirba žmonės puiku, kad yra skirtingų nuomonių tuo geriau. Vadinasi nesigaus "pūtimas vienon dūdon", kada einama viena kryptim nesižvalgant į šonus. Vyresni skaitytojai manau pamena tuos laikus bei kuo visa tai baigės.
DJ_LFS 2010-06-27 23:15
Jie tokia teise turi, nes jei neturetu ji nebutu duota Logicna?