Lietuvos vandens telkinių monitoringo vietos Google Maps sistemoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Impintinas 2010-06-17 12:17
monitoringo- stebėsena gal geriau būtų
Minde317 2010-06-17 12:22
Kaip sakant anglejam ir uzmirstam savo kalba Jau neisimsi is galvu dedlaino, respekto, monitoringo ir pan. net atsiprasyt nebemokam, o tik "sori".....
TomasS 2010-06-17 15:05
Chrm. O nebuvo galima visos šitos informacijos užkelti ant lietuviškų (maps.lt) arba laisvų projektų (openstreetmap.org)? Kam čia tas googlas, vis tiek gi jie pas mus nekuria savo centrų?
Petriukas 2010-06-17 17:02
o dar geriau "stebėjimo"
mazylisz 2010-06-20 09:13
Gaila, bet negaliu perziureti duomenu. Taciau ar nera galimybes siais duomenimis pasinaudoti piktavaliskais tikslais, kiek esu pats susidures yra atliekama kad ir lasisiniu zuvu sebesiana, taigi turint dumenis galima ju rudenines - nersto moracijos metu uzsiimti brakonieriavimu, vykdant tyrimus mokslininikai ir tyrimuse dalyvaujantys asmenys pasiraso pasizadejima neatskleisti tikslips tyrimo vietos tretiesiems asmenims ir nepanaudoti turimos informacijos nemokslo tikslais. Beja del termino „monitpringas” naudojimo, tai nera ven tik sebejimas, duomenys yra saugomi kitaip apdorojami ir stebima ne vienas parametras, todel patgumo sumetimais tai ir yra vadinama monitorigu o lietuviu kalboje nera tikslaus atitikmens. Taigi maziau verkit del mokdliniu terminu naudojimo, jie kalbos nedarko, o ir rasant mokslinius darbus yra naudojami lietuviski terminai, jei tik tokie yra. P.S. Atleiskite del lotuvisko raidyno nenaudojimo, tiesiog daugelyje telefonu sio raidyno ner, kaip manuoju atveju.