„Mes jį tikrai pribaigsime.“ Taikinys NR. 1. Skelbiama galinga žinia  ()

„Jis tikrai bus išminusuotas, jam nedaug laiko liko, nes šiuo klausimu rimtai dirbama.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymo (Kerčės) tiltas neišvengiamai bus sunaikintas. Šiuo metu Ukrainos gynybos pajėgos nustato optimaliausią iš daugelio turimų šio Rusijos agresorės objekto sunaikinimo mechanizmų. Apie tai išskirtiniame interviu „Obozrevatel“ kalbėjo pilotas-instruktorius, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas, karo ekspertas Romanas Svitanas.

Mes jį tikrai pribaigsime. Tiesiog yra daug mechanizmų, kaip tai padaryti. Ne visi dar išbandyti. Dabar bandome surasti patį aktyviausią mechanizmą“, – aiškino jis.

Karo ekspertas pažymėjo, kad įsibrovėliai visomis jėgomis stengiasi apsaugoti Krymo tiltą nuo atakų, imasi specialių priemonių. „Rusai bando jį kažkaip uždengti iš visų pusių, vos ne laivų bortais“, – pažymėjo Svitanas.

Anot jo, šiai struktūrai kyla vis daugiau pavojų. Tai visų pirma paviršiniai ir povandeniniai dronai, taip pat Ukrainos sąjungininkų parūpinti ginklai. Tuo pačiu metu, gynybos pajėgoms pasiekus Azovo jūrą, tilto sunaikinimo tikimybė žymiai padidės.

 

„Atsiras „Taurus“ arba galimybė panaudoti tas pačias „Storm Shadow“ arčiau tilto. Manau, kad per artimiausius pusantro-du mėnesius priartėsime prie Azovo pakrantės, prasibrausime per frontą ir tai leis mums turimomis priemonėmis dirbti palei Krymo tiltą 150 kilometrų atstumu.“

Jis tikrai bus išminusuotas, jam nedaug laiko liko, nes šiuo klausimu rimtai dirbama. Tai laiko klausimas“, – reziumavo ekspertas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(2)
(50)

Komentarai ()