Puolamas Krymas! Sevastopolyje kaukia sirenos. Dingo ryšys. Smogia galingi sprogimai, dreba stiklai (Video)  ()

Gaisras Sevastopolyje priskirtas ketvirtai klasei.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-13 Puolamas Krymas! Sevastopolyje kaukia sirenos. Dingo ryšys. Smogia galingi sprogimai, dreba stiklai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 13-osios naktį užpuoltas okupuotas Sevastopolis. Vietos gyventojai praneša, kad apie 3:00 išgirdo 7 galingus sprogimus. Vietos viešuose puslapiuose buvo pradėta rašyti apie oro gynybos darbą, tačiau Pietų įlankos rajone į dangų pakilo juodas debesis ir pasirodė švytėjimas.

Vėliau apie oro gynybos darbą pranešė ir okupantas Michailas Razvožajevas, kuris pabrėžė, kad užpultas ne civilinis, o tai reiškia, kad karinis, praneša „Telegram“kanalas „Ukraina 365“.

Pietinėje Sevastopolio įlankoje yra Rusijos Juodosios jūros laivyno laivai, taip pat ten didelė laivų remonto gamykla.

Apie 3:55 vietos gyventojai pranešė apie dar vieną sprogimą. Nachimovskio rajone iškart nutrūko ryšys. Apie 4:00 jau Korabelnajos pusėje pasigirdo šūvių garsai ir tolimesni sprogimai. Žmonės rašo, kad garsai tokie, tarsi smogta į geležį. Ekspertai neatmeta, kad tai – amunicijos susprogdinimas.

 

Visame Sevastopolyje kaukia sirenos. Miesto centre daugelis gyventojų liko be langų stiklų. Galingas gaisras siaučia Kilen-balkos vietovėje, kur yra laivų remonto gamykla.

Tuo tarpu senatorius Kovitidi ir Sevastopolio „galva“ Razvožajevas reikalauja iš Maskvos atsakomųjų priemonių, kad „visas Kyjivas drebėtų“. Nors jie patys savo socialinių tinklų puslapiuose rašė apie „sėkmingą“ oro gynybos darbą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(0)
(68)

Komentarai ()