„Tai istorinis įvykis.“ JAV keičia politiką. Piontkovskis apstulbęs, ką paskelbė JAV prezidentas  ()

Politologas skelbia apie istorinį įvykį, susijusį su karu Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 13 d. Johnso Hopkinso universiteto Aukštojoje diplomatijos mokykloje JAV valstybės sekretorius Antony Blinkenas pareiškė, kad pasaulis išgyvena po Šaltojo karo susiklosčiusios tarptautinių santykių sistemos destrukcijos momentą. Pasak A. Blinkeno, Rusija pažeidė visas tarptautinės teisės normas, o JAV, kaip laisvojo pasaulio lyderė, privalo sustabdyti šios šalies agresiją.

Pasak Vašingtone gyvenančio Rusijos opozicionieriaus ir politologo Andrejaus Piontkovskio, tai istorinė kalba, kurios dauguma stebėtojų dar iš esmės nespėjo įvertinti.

Ekspertas tai sakė per pokalbį su Marku Feiginu, kurio įrašą galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Feigin LIVE“.

Įdomu tai, kad prieš JT Generalinę Asamblėją kilo intriga, ar J. Bidenas išliks ištikimas aukštai kartelei, kurią JAV valstybės sekretorius iškėlė savo rugsėjo 13 d. kalba.

 

„Mano atsakymas yra labai teigiamas“, - sakė Piontkovskis. – „J. Bideno kalba buvo puiki ir parodė, kad A. Blinkeno kalba yra ne jo asmeninė improvizacija, o sprendimas ir požiūris, kuris JAV administracijoje paėmė viršų.“

JT susitikime JAV prezidentas Joe Bidenas paragino pasaulio bendruomenę paremti Ukrainą, kad ši apsisaugotų nuo būsimos Rusijos agresijos, taip pat pažymėjo, kad tik Rusija yra atsakinga už šį karą, ir tik ji gali jį nedelsiant nutraukti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(2)
(67)

Komentarai ()