Žemę purto kosmoso drebėjimai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kupse123 2010-07-29 13:21
tai gerai , o tie drebejimai kaip nors kenkia zmonems? musu planetai?
immortallt 2010-07-29 15:03
Aha, biski nesupratau kaip tai itakoja visa kita... O is filmuko nesupratau, kaip tada atsistato tas magnetinis laukas (susidaro burbulas uz planetos, bet jis gi ten seip nebuna nuolat). Gal kas galetu padet nenusimananciam ?
CYGNUS'Star 2010-07-29 17:01
Tai pasireiskia magnetinemis audromis, kurios veikia gyvus organizmus. Stipriu magnetiniu audru metu dalis zalingos spinduliuotes prasiskverbia ir pasiekia pavirsiu.
punktyras 2010-07-29 17:11
energija gali prilygti 5 ar 6 magnitudžių stiprumo -> energija gali prilygti 5 ar 6 balų stiprumo
Rokas 2010-07-29 18:41
Sveiki norėčiau pasidalinti informacija kurią katik suvokiau. Šiame puslapyje matote šiuolaikinio kompiuterio sumodeliuotą vaizdą vadinamu "kosmoso drebėjimų", kurie yra dėka mūsų saulelės kuri paskutiniais metais labai įtartinai keičiasi. Šios temos papildymui ir smegenėlių papurtymui noriu parodyti nuotraukas taip vadinamų skritulių laukuose, kurie (galbut) yra nuorodos apie ateiti ar kaip jau ir galima sakyti dabartį..t.y apie vykstančius ir vyksiančius procesus. http://www.wunderkabinett.co.uk/damndat ... signs.html gal kažkam tai pasirodys panašu į vabzdžius, tačiau lyginant šio straipsnio nuotraukelę aiškiai matau panašumus. Na, o įšvadas jau sugalvokite patys.
kionig 2010-07-29 20:15
Mielasai, po straipsnio paveiksliuku parasyta stai kas: "THEMIS palydovas dailininko akimis". Ir dabar klausimas, kuom susije tie zmoniu beprasmiai piesiniai su zemes magnetosferos iskrypimu del saules jonizacinio vejo ? Beje, matau, tu jau savo smegeneles jau "atsipurtei", tai buk geras ir nieieskok sitam sviete durniu, kurie vat ims ir patikes tavo pasakomis...
Matjo 2010-07-29 20:15
To Rokas Kokius dar panašumus? Magnetinio lauko nematomas juostas lygini su šiais piešiniais, kurie dar neaišku ar paties žmogaus darbas ar ne. Tai aš galiu palyginti su daug kuo ir man bus dar daugiau panašumų. Jei sugalvosi, kaip gali magnetinis laukas ar magnetinės audros paveikti žemę ir taip išrėžti šiuos piešinius, tai prašom rašyti. Tokios mano išvados
Kraugerys 2010-07-29 21:27
Wooow grybas, meduza, laumzirgis ir erelis. Tikriausia juose slypi zemes magnetinio lauko paslaptis....
Shinigami 2010-07-29 22:11
Kaip tai veikia žemę jau buvo rašyta, tai nekartosiu, o dėl magnetinio lauko tai. Realiai magnetinis laukas aplink žemę yra apvalus kaip ir žemė, bet dėl magnetinio vėjo sklindančio nuo saulės jis išsitempia. Per ilgą laiką ir stiprėjant saulės vėjui žemės magnetinis laukas vis tempiasi ir tempiasi, kol išsitempia tiek, kad jis plyšta ir plyšimo metu kaip ir plyštant tempiamai guminei juostai (gauni per nagus) dalis jos su didele jėga grįžta link žemės ir gerai jai "tvoja". Ir žemės magnetinis laukas laikinai tampa apvalus kaip ir turėtu būti jei nebūtu saulės vėjo, bet per kurį laiką jis vėl išsitempia ir viskas kartojasi iš pradžių.
Rokas 2010-07-30 01:23
Aš pilnai suprantu kad visi gyvenam skirtingus gyvenimus ir kiekvienas turim savo realybe . Aš nesistengiu jums įteigti savo tiesas tiesiog noriu pasidalinti tuo ką manau. Juk mes visi kažką manome , mastome ištisai, musu protas jau taip sukurtas. O dėl tu dailininko paveikslėlių gal jūs ir teisus gal tai tik vaizduotė, bet esmė tame, kad ne aš tuos skritulius išraižiau aš tik pabandžiau juos interpretuoti. Dauguma musu visu esame savo pasaulėžiūros rėmuose o tai trukdo realybes suvokimui. Aš galiu pagrįsti savo prielaidas kurios iš tikrųjų nėra vien mano, aš domiuosi tokiais dalykais ir kai to siekiu vis ką nors suprantu naujo. Pirmoje nuotraukoje pavaizduota figūra įdentiška grybui. Grybas tai priemonė kurios pagalba žmonės realybe suvokia kitu kampu, kuris egzistuoja ir visada yra šalia mūsų. Antroje nuo viršaus nuotraukoje, kaip ir rašiau paskutinėje žinutėje mano manymu ( ne vien mano http://www.youtube.com/user/rokutis669# ... 6QMxgWCtls ) yra žemės magnetinio lauko anomalijos, o gal greičiau realijos Trečioje nuotraukoje ( vabzdyje ) pavaizduotas poliu keitimasis, kuris tikra legenda šiais laikais. 2012 Nibiru nesamonės Na, o ketvirta nuotrauka jau yra buvus aprašyta šitame tinklalapyje ( http://www.balsas.lt/naujiena/296343/pa ... os-zenklas ). Jūsų teisė rinktis ar norite sužinot ką. masto kiti žmonės.
kionig 2010-07-30 01:57
Aha kazkas prisivalge haliucogeniniu grybuku ir pradejo skelbti pasaulio pabaiga.... As sakau, kad tavo prielaidos yra klaidingos. Tuos piesinius ispiesia tie patys zmones, kurie turi dvi rankas, dvi kojas, ir galva, bet esme neaisku, kas joje yra. Taip pat sie piesiniai nieko ypatingo nereiskia musu laikais. Tai piesiniai is praeities, kada homo sapiensai kentedami nuo gamtos stichiju prisigalvojo dievu, ta puikiai patikslini ir jau senokai issaiskint naskos piesiniai. Tuos kvailus piesinius manyciau daro nevisiski durniai, bet ir ne vienam toks dalykas, siap daroma keliese su kokiu tai prietaisu, kadangi visos figuros yra labai simetriskos, tai nesunku dviese daryti toki ala sedevra, kad paprastieji zmogeliukai praregetu pasaulio pabaiga. Ne nu, tokiem juokdariam net cirka netiktu ir niekam neidomu ar taip ar anaip ir kas ten nori mums kazka pasakyti, o is tikruju nieks nieko mum nesakis. Pasaulis del tokiu myzeriu tikrai negrius, nesijaudink Rokai. Uztenka ir taip cia tu pasaulio gelbetoju, kurie pasirodo moka gerai liezuviu pamalt. Beje, tavo ziniai zemes magnetiniai poliai nuolat migruoja net ir nesant stipriam saules vejui.
Rokas 2010-07-30 07:14
Nebus tos pabaigos, tik pasaulis jau keičiasi, tai vyksta vis sparčiau. Jūs manote, kad viską žinote tačiau tai dar nėra viskas. Turbūt net nenutuokiate kur link judame su tokia civilizacija kaip dabar. Palaukime tris mėnesius, kol golfo srovė atneš nafta nuo meksikos krantu i baltijos jūrą ir kai joje nebus galima žvejoti 300 metu, žiūrėsime kaip tada kalbėsite. ( Tikiuosi, kad taip nenutiks, tačiau aš kažkodėl turiu nuojautą, kad BP nesugebėjo uždaryti to gręžinio). O dėl skritulių, sakydamas, kad tai mechaninis žmonių darbas klystate. Gal nematėte tų ženklų realių dydžių. (Aš kalbu ne apie visus paprastus , o tuos 20proc, kurių padarymo mechanizmo mokslininkai nesupranta) Beje amerikoje šį mėnesi jau masiškai mobilizuojama kariuomenė, tik tai viešai neskelbiama ir paprasti amerikiečiai nelabai nutuokia ko tikėtis.
Pumper 2010-07-30 08:02
AirDog 2010-07-30 12:49
Kai šneki apie "masiškai mobilizuojamą kariuomenę" prašom pateikti informacijos šaltinį, antraip tai tik tušti plepalai.
kionig 2010-07-30 13:54
Rokai dabar iskart prie reikalo ? Sakai esas ekstrasensas, kurie sugeba savo nuojauta jausti kazka ? Va tau visas mechanizma paaiskino Airdog. Senu seniausiai buvo zinoma, kad tai daro zmones. Zodziu ir tie piesiniai yra tokiu kaip tu durninimui skirti, kad pirktu daugiau knygu ir filmu apie NSO. Kitaip nera ir nebus.
Rokas 2010-07-30 18:02
http://www.youtube.com/watch?v=dcN20jOIICM <-- pagyvensim pamatysim http://www.youtube.com/watch?v=Oe535bGK ... re=related jojo jau, kad žmonės tokius padaro dar kaip sakai su kaproniniu siūlu ir virvute eik papasakok bobutėm.
Rokas 2010-07-30 18:52
http://www.youtube.com/watch?v=IsglyDHL ... re=related amerikoje jau vamzdec
kionig 2010-07-30 21:00
Nieko nuostabaus kai nezinai, kad yra visokiu robotiagu, kurie gali taip pat atlikti darba 5 kartus greiciau, nei zmogus taip pat islaikant gera tiksluma.
AirDog 2010-07-31 02:54
Dar pasakyk, kad Egipto piramides pastatė ateiviai ir, kad amerikiečiai nebuvo mėnulyje...
Atas 2010-08-01 12:07
Drebėjimus pasižiūrėti galima čia ---> earthquake.usgs.gov/