Vyro plaučiuose sudygo žirnis (Video)  (13)

75 metų amerikietis Ronas Svedenas, manęs, kad serga vėžiu, sužinojo, kad jo plautyje auga žirnis, ten jau spėjęs išleisti daigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Masačusetse gyvenantis buvęs mokytojas jau keletą mėnesių skundėsi oro trūkumu, o gegužę jis nugabentas į ligoninę. Rentgeno nuotraukose gydytojai aptiko dėmę, tad vyras manė, kad jo laukianti diagnozė – plaučių vėžys, rašo telegraph.co.uk.

„Man buvo pasakyta, kad mano plautyje yra žirnis, kuris suskilo ir sudygo. Jis greičiausiai daugiau kaip centimetro dydžio“, – teigė 75 metų vyras.

Gydytojai mano, kad R. Svedenas suvalgė žirnį, kuris nukeliavo ne ten, vėliau sudygo ir išaugo iki 12 mm dydžio. Manoma, kad šiluma ir drėgmė paskatino jo augimą.

Dar prieš patekdamas į ligoninę vyras kentėjo nuo emfizemos. Jo kairysis plautis subliūško, tačiau gydytojai neaptiko jokių vėžio pėdsakų. R. Svedenui dar dvi savaites buvo atliekami įvairūs tyrimai, tačiau vėžio vis tiek nerasta. Vyras teigė nejautęs, kad kažkas auga jo krūtinėje, tačiau pasikartojantys kosulio priepuoliai nepadėjo žirnio išjudinti. Dabar R. Svedenas sveiksta po operacijos.

„Vienas pirmųjų patiekalų, kuriuos valgiau po operacijos, buvo su žirniais. Nusijuokiau sau ir juos suvalgiau“, – teigė vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (13)