Tyrimas: geradariai daugeliui nepatinka

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Monteiro 2010-08-25 17:24
Aš taip pat įtariai žiūrėčiau jeigu nepažįstamas žmogus ateitų ir pradedų man batus valyti.
jordanbn2 2010-08-25 18:35
Gal ne batus, bet kodel npadet zmogui jei tau paciam tai apsoliuciai nieko nekainuoja. Aiku geriau nepadet, nes raso teisybe, vii iskaitant ta zmogu kuriam padejai ims taves nekesti. Keista kodel dar vis mokyklose o kartais ir tevai vis dar mokina padeti kitiems be atlygio. Nor patys to ne uz ka nedarytu. Ech o as jais buvau patikejes , naivus visdelto kazkaip buvau
Justas116 2010-08-25 18:36
Zmogus kuriam padeda ar duoda kazko gero jaucia padeka (dazniausiai), o tas kuris tai stebi jaucia pavyda (dazniausiai)
Jin 2010-08-25 18:41
Tai va kodel manes niekas nemegsta. Reikia pradet kitiems maziau padet..
algiuz 2010-08-25 18:47
Gryna tiesa. Kai uzleidziu senyvo amziaus zmogui vieta troleibuse, visi iskarta vos ne piktais zvilgniais pasiziuri i mane. Ka padarysi, tokie jau zmones, viskas mum blogai.
uodas 2010-08-25 18:52
todel, kad nebuna altruistu - jie tik apsimeta, tokiais vardan busimos-uzsleptos naudos (na gal motina Tereze) bet irgi net ja galima itarti renkant taskus pomirtiniam gyvenimui...
Metanabol 2010-08-25 18:54
Vat ir esmė tokia, kad dabar - jeigu apspjausi invalidą, paspardysi dvesiantį šunį - būsi kietas. Neduok dieve, padėsi žmogui įlipti į troleibusą (kuris net neprašo atsisėsti, o jį prievarta verčia tai daryti) - viskas, tu marozų priešas. Žinoma, kas moka apsiginti - spjauna į tokius. Tik dėja, visi kurie yra stipresni fiziškai, emociškai, psichologiškai - tampa tokiais pačiais marozais... Apgailėtina, kad žmonės tiek sužverėjo, o priežastis to - skurdas ir PINIGAI. (pastebėjau po kiekvieno komentaro parašyto - atsiranda koks invalidas ir pradeda žiūrėti į mano paraša ir šaipytis bei diagnozuoti "fantastiškas" diagnozes. Tokiem iškart sakau - eikit NA***)
uodas 2010-08-25 19:02
nusisneki tu Metanabol - su savo palyginimais perlenkej lazda - skurdas jau daug tukstantmeciu, pinigai irgi ne ka jaunesni uz skurda, jie atsirado nesendiena. o tavo palyginimai -kad apsjauti invalida ar paspardyti dvesianti suni... nu gal tu gyveni salia kokios psichiniu ligu ligonines, kad prisiziuri tokiu vaizdu - neesu mates to net is marozu.. o jei ir esu mates, tai priskirciau retenybei.
nondescript 2010-08-25 19:07
visiskai tau pritariu
jordanbn2 2010-08-25 19:32
is esmes Metanabol teisus, tokio poziurio priezastis skurdas ir pinigu trukumas. Tokia egzistencija iskelia naujas vertybes - Jegos ir pranasumo demonstravimas tampa prioritetu, nes neturedami pinigu zmones nelabai turi ka daugiau pademonstruoti, o kaip zinome primatams,taip pat ir zmonems budinga kaip nors parodyti savo pranasuma, tai yra isreiksti save. Jau seniai visiems aisku kad pinigai suteikia iskirtini pranasuma, ir jeigu tik yra galimybe pranasumas demonstruojamas turtu, bet atemus sia galimybe, renkamasi primityvesni budai.Na o prie tokiu saviraiskos budu padejimas kitiems nelabai tinka. Kaip beje ir turto kulte, kitam nepadesi, nes liksi nesuprastas, ta gali sau leist tik milijardieriai. Paramos fondu neskaitau nes jie kuriami pasipelnymo tikslais. Siaip ar taip tai normalu ir zinoma, kitaip vadinama dar prigimtimi ir zmogiskuoju faktoriumi.
Metanabol 2010-08-25 19:42
O kadangi šiuolaikinis žmogus BIJO prailaimėti (tarkime sportuojančio, stipriai atrodančio tikrai nelies nususęs narkomanas su treningais), todėl kenčia tie, kurie yra silpniausi ir negali patys apsiginti... O tie kurie jau varo ant manęs - pagalvokite iš naujo, kas jūs ar beždžionės hanibalai ar žmonės... Tiesiog kai matai 14-mečius su 13-metėm nešančius virš kibiro alaus (>15l) ir geriančius, vėliau suspardančius tą žmogų, kuris jiems vos ne į tėvus gali būti. Kai pamatai sutryptą katiną gatvėje, kai pamatai kaip vaikai iš vaikų namų užgaulioja seną pensininkę, kuri viso labo nori nuvažiuoti į sodą ir kai galu gale pamatai kitą pensininkę, kuri nori parduoti pora gėlių iš savo daržo ir prisidėti porą litų prie apgailėtinos pensijos - o ją jau tempia policininkai (grynai naglai tempė už parankiu, t.y. vilko iki mašinos) dėl "PATENTO" neturėjimo, pagalvoji - kas privertė taip sužverėti žmogų ir nekęsti vienam kito. (Tas pats su "Kavenskais", "Pšekais", "Portugalais", "Labancais" (neatrodo visa tai sumautai nepilnametiškai ir kvailai?) - ŠTAI KUR JŪSŲ PROTAS...)
qzar 2010-08-25 20:23
Kaip minejai pats jau neberukai zoles tai kam dar ta parasa laikyti ? pats supranti kad galvodamas kad jinai nekenkia tu klysti.Yra issimciu be beabejo bet tai maza dalis vartojanciu O del to ka parasei sutinku .
Donatas1 2010-08-25 21:51
Liūdna, kad geradarių nemėgsta , bet manau darydamas gerą darbą darai dėl savęs, nes pasijauti geriau, o ir tas žmogus, gyvūnas kuriam padedi tikrai apsidžiaugs (dažniausiai).
nazijew 2010-08-25 21:55
.
Donatas1 2010-08-25 22:09
Pabūsiu vienas tų ''invalidų'', kurie drįsta piktintis tavo parašu Man atrodo pats tu ir esi tikras marozas, nes perskaičius tavo parašą matosi, kad negerbi nei šalies, kurioje gyveni ir kurios pilietis tūrbūt esi, negerbi ir lietuvių kalbos, tyčiodamasis iš Lietuvos pavadinimo( ''Litwina'' )Iš tokių nei kalbos nei tėvynes negerbiančių žmonių ir atsiranda morozai, kurie rukydami žolę ir gerdami bambalį keikia Lietuvą, žmones užpuldinėja, ar toks žmogus gali vykditi pilietines pareigas ? Man tiesiog gaila tokių žmonių, kurie rašo, : '' o kokia sumautą Lietuvą, dėjau ant jos panašiai, o jūs skaitykit, piktinkitės, moralizuokit mane, o aš atsikirtinėsiu '' .Tokie žmonės tėra provokatoriai ir dvasios ubagai, neturintys moralinių vertybių.Dabar aišku tu pulsi atsikirtinėti ir keiktis, bet manau su tokiais žmonėmis kaip tu neverta nieko diskutuoti. Oi koks tu kietas, kad rukai žolę ar ne ?, pasirašei : ''Kas įrodys man, kad žolė kenksmingesnė už alkoholį, tam sumokėsiu asmeniškai 100litų į rankas. PEACE'' Atidžiai pasiskaityk ir pagalvok, ar nepanašus tu iš šito sakinio į tuos marozus apie, kuriuos rašei , ne gal labiau panašu į pėnkiemečio mąstyseną.
kionig 2010-08-25 22:12
Metabonol kiekviena diena vis prajuokina mane
Splatt 2010-08-25 22:13
Dar kartą pakartosiu: "Trink savo parašą", nes matau, kad pastoviai po kiekvieną naujieną Tau tenka verkti dėl to, kad kažkas kažką ne taip pasakė dėl Tavo to kvailo parašo. Nepyk, arba esi paranojikas arba žolė tikrai pakenkė. Nieko asmeniško, neįsižeisk, kaip visą laiką...
Metanabol 2010-08-25 22:32
Delfinis autorių lygis - viskas ką galiu pasakyti ) Ieško tik prie ko (man vienodai ant kalbos), nors visi iki vieno off-topicinat ir turėtumėt gauti įspėjimus. Kitas dalykas, kas man draudžia domėtis ja? NORI UŽDRAUST MAN JA DOMĖTIS? LAUKIU! Demokratinė valstybė, norėčiau nors ir heroino gaminimo būdais domėčiausi, čia mano ASMENINIS IR TIK ASMENINIS REIKALAS. Trečia - parašą nusiimsiu, kai jis bus paneigtas. Ketvirta - ten aprašyta Lietuvą - sarkastiškai, su vulgarumu (čia "Dlia osobo tupych"), bet tai teisybė, apie kurią išsamiai su tūkstančiais nuomonių galite pamatyti kiekviename delfi.lt straipsnio komentare Gero vakaro. Kas dar nesuprato, kad man nusispjaust ant jūsų įkandimų - susideginkit, kurkit profsąjungą prieš Metanabol ir Marijuana - kitaip sakant, man giliai vienodai žydi sodai. p.s. pastebėjau skinheadų sumažėjo taip, kad jų tiesiog nebematau (nu pora postų virš matau išskirtinį atvejį)... Taip suprantu, kad visi nacionalistai "Už pragertą, išvogtą Lietuvą" sulindo į internetą ?
Ponas_Niekas 2010-08-25 22:37
Pritariu Donatas1 nuomonei. Metanabol visus, kuriems nepatinka jo parašas vadina didžiausiais invalidais, o kaip pavadinti žmogų, kurio parašas skamba taip: "Iš kur bėga lietuviai, Kur pinigus plauna, Ten mūsų tėvynė - skurdi litwina...."?! Jo asmenine nuomone? Na gerai, tuomet ir mes turim savo nuomones apie šį parašą ir jas išreiškiam čia. Bet Metanabol mūsų nuomones atrodo kvailos ir užuot jas reiškę, verčiau, pasak jo paties, visi eitumėm na****... arba žolės parūkyti.
Metanabol 2010-08-25 22:45
O pagal jus išeina, kad gyvenam čia, verkiam delfyje, dirbam dirbam - algos veluoja po porą mėnesių, valgyt negaunam - BET LIETUVA GI MŪSŲ KRAŠTAS, ŠVENTAS DIEVE(kurį netikiu) GAL PADĖSI LIETUVAI ATVESTI SEIMĄ Į PROTĄ IR DARYTI REFORMAS? GAL PADĖSI SUPRASTI JIEMS, KAD REMIAMAS JUODASIS VERSLAS IŠ SEIMO NEDUODA EKONOMINIO PLIUSO, O TIK SMUGDO JĮ? Kai vagiama kas antram žingsnį, smulkus verslas žlugęs, likę tik barygos ir kontrabandinkai, as turiu gerbt tokią lietuvą? Kiekvienas sveiko proto žmogus pasakytu - ne ir papraščiausiai pabėgtų iš čia, kurti savo gyvenimo, tokio, kokio norėjo visada, o ne tokio, dėl kurio neisnorėtų gyventi (savižudžiais pagal top1 galim pasigirti)... Iš to išplaukia aiškus faktas - alkoholio įtaka (stiprus depresantas, privedantis prie tokio dalyko)... Taigi logiškai pamąščius - lietuva pragerta? ) Nu vat nemąstot, stumiat ant žolės, prilyginat ją sintetiniams stimuliatoriams ir nieko nesuvokiat. Nematot kas dedasi realybėje, nematot ką veikia visi... Negi aplinkinės šalys tokia įtaka mūsų mentalitetui padarė...