Krūtimi maitintų berniukų IQ – didesnis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2010-12-27 02:06
Nueik pas koki rimtesni psichologa ir paprasyk. Jei manai, kad tau IQ pades rasant CV, tai gali vis del to ta testa ir pasidaryti
BishopaZ 2010-12-27 08:42
Jei dirbi dviejuose darbuose, tai negali būti protinis darbas, o koks nors fizinis/mechaninis smegenų veik nereikalaujantis, o tai ne rodiklis. Jei visgi protinis kuo labai giliai abejoju, tai nieko gero tu nenudirb.i Net geriausi pasaulio protai sugeba gerai ir produktyviai, isnaudojant visa savo potenciala, dirbti tik tada jei dirba vieną protinį darbą. Aišku LTU tai tipo "nefasonas", bet ko gero būtent dėlto LTU atsilieka nuo kitų šalių.
rwc 2010-12-27 12:09
kontrolinės grupės nariai gavo prastesnius įverčius. 4. Kitas neegzistuojantis teiginys, kuriam prieštarauji - kad maitinimas krūtimi yra lemiamas, svarbiausias faktorius. Niekur taip neparašyta. 5. Tuo labiau, neteigiamas griežtas priežastinis sąryšis. Priklausomybė nuo lyties - tai ir viskas. Prielaida hipotezei apie hormonų balansą. Kurią reikia patvirtinti arba paneigti kitais tyrimais. Vienas iš daugybės galimų stebimo reiškinio paaiškinimų. Paneiginėk kiek tik nori - straipsnis dėl to netaps neteisingas, nes jo išvada visai kita.