Marsą raudonai nudažė branduolinio sprogimo pasekmės?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Muskietininx 2011-04-04 20:06
Debiliška ? Nu kodėl iš kart taip žiauriai ? Ar man pasirodė, ar dabar pats ką tik man bandei įrodyt, kad kiaulės negali skraidyt ? Hmmm.... tikrai, labai protinga tai iš tavo pusės. Taip įtikinamai kalbėjai, kad beveik patikėjau. Gal dar įrodymų pateiksi ?
Muskietininx 2011-04-04 20:14
Dėl to Jezaus palikuonio taip labai nesijuokčiau. Turbūt aš greičiau Jėzaus palikuonis, nei kad Marse kažkada gyveno kažkokie žmogėliukai.
vytenizs 2011-04-04 20:15
As nebandziau irodyt, kad tos kiaules kur tu znai neskraido, bet tos kiaules kurias as znau tikrai neskraido, toks ir yra skirtumas, tik yra toks reikalas kiaules augina milijonai ukininku ir mato jas kasdiena pjauna ir pan. Tuo tarpu marse niekas is zmoniu nebuvo nusileides, taip, kad marsas ir kiaules pirmas dalykas neturi bendro nieko, antra aplinkybes siuo atveju labai skiriasi, vienas zmones kasdien mato ir is arti, o marsa tik per teleskopa ar nuotraukas is kurios padarytos is labai labai toli.
vytenizs 2011-04-04 20:17
As niekaip nesuprantu, kodel tu taip isitikines kad ten niekada nieko nebuvo, jei manoma, kad ten buvo ir vandenynai ir upes ir net nuotraukos tai parodo. Man idomus vienas dalykas, jus manot, kad visatoj yra tik zmoniu civilizacija?
Muskietininx 2011-04-04 20:29
Bet žiūėk, jeigu kiaulė pavirto į nematoma, tai jos daugiau taip niekas ir nematė. O jeigu pro mano langą skrizdama ji netyčia atgavo savo protėvių genus. Juk žinai, "GMO chemikalai" išsisklaidė ir ji pavirto vėl matoma. Tai aš ją ėmiau ir tada pamačiau. Dabar JAV vyriausybė turės mane pašalint, nes per daug žinau. atskleidžiau jų sąmokslo teoriją. Žiūrėk, mes turim susivienyt. Tu pulsi JAV dėl jų netikros kelionės į Mėnulį, o aš dėl GMO kiaulių. Okey ? *GMO chemikalai - tai chemikalai suleidžiami gyvam organizmui, tada jis virsta GMO ir labai kenkia žmonėms kai tuos GMO valgo. (čia trumpas paaiškinimas kas nesurpato)
enternald 2011-04-04 20:30
Tai čia medžiai žievę numetę, o ne uoliena. Aš pritariu straipsnio gale išsakytai nuomonei, kad Marse susiformavo magnetitas: viena iš geležies rūdų.
enternald 2011-04-04 20:34
Tik nepradėk su tom nesąmonėm Tavo GMO supratimas turbūt bobulių paranojos lygio. Bet anyway...
Muskietininx 2011-04-04 20:35
Ne. Bet toje pačioje saulės sistemoje, tai taip.
Muskietininx 2011-04-04 20:39
Tai nėra anyway..... Tiesiog tu viską ne taip supratai. Juk skliausteliuose parašiau paaiškinimą, tik jis kartais gali būti kiek per daug sunkiai įkandamas. Tu šį paaiškinimą turi suprast kaip gilesnį, visų kitų minčių paaiškinimą. Tai nėra viskas taip paviršutiniška ir žmonės kartais nėra tokie kvaili, kaip tu juos laikai. Nesuprask visko tiesiogiai.
vytenizs 2011-04-04 21:16
Tai realiai pagal tave reik daryt taip, as nemaciau todel to nera? Ir nereikia cia tu nesamoniu su nematomom kiaulem jofana, o del slepimo tu isivaizduoji, kad viska kas vyksta znai? ir tikrai nieko nera nuslepiama, nuo tokiu kaip tu? Jei nesleptu tai po to visokie debilai pasaulio krastuose pradetu zudytis, nes visa gyvenima mane kitaip, nei yra is tikruju...
vytenizs 2011-04-04 21:20
Paaiskink jei gali, siaip idomu ka norejau pasakyt sitoj vietoj.
Muskietininx 2011-04-04 21:54
Nuo kokių kaip aš ? Nuo paprastų žmonelių ? Kurie susikuria savo "teorijas" ir nuolat bando jas įrodyt ? Patikėk, mes tiek "mėšlo" prisigalvojam, kad net patys to nesurpantam. Gyvenam iliuzijų pasaulyje, bent jau daugelis. Ir ką ? Gyvenam toliau. Vienos paslaptys, išaiškėja, o kitos ne, tik kažkodėl nelabai kas eina kažkur žudytis. O žmones vadinti debilais, kai esi lygiai toks pat, yra juokinga.
Rukis 2011-04-04 21:57
Netikiu, kad Marse kada nors gyveno "ateiviai". Bet tai nereiškia, kad neigiu gyvybės egzistavimą ten...
Muskietininx 2011-04-04 21:58
Šitoje vietoje tu nori, kad aš tau paaiškinčiau ką tu norėjai pasakyti. Nes tau tai įdomu ??? Tai palauk, dabar aš tau turiu aiškinti tai, ką tu pats sakei ? Tai kam tu tai sakei, jei nesupranti ? "Šiaip šovė į galvą ir pasakiau, o dabar jūs aiškinkit ką aš čia pasakiau." Neatrodo kiek juokingai ?
vytenizs 2011-04-04 22:10
Zodziu tavo pavyzdi su kiaule labai gerai suprantu, labai gera pvz davei su dezem, isivaizduok matai deze didele ten skleidzia tam tikrus garsus gali spet kas joje yra, bet yra skirtumas toks, vienu atveju matai deze ir daug maz gali spet kas joje, kitu atveju nematai dezes ir sakai kad jos isvis nera, arba jeigu dezei tyla manai, kad joje nieko nera. Zodziu esme yra tokia kalbant apie fantazija, kaip tu manai tokioje platybeje kaip visata, zmogus yra kas???... Ir jis kazka isivaizduoja, kaip tu galvoji, ar zmogaus protas veikdamas ten keliu procentu pajegumu gali isivaizduoti kazka daugiau realybes? Saziningai paziurek situs, tada pakalbesim be pykciu.: http://www.youtube.com/watch?v=2hdDzXhjIxA http://www.youtube.com/watch?v=AqnEGu8V ... ure=fvwrel Realiai jei smegenys viska pavercia elektro signalu interpretacija, pamastyk jei smegenys nemoka tarkim kazko paverst i tuos signalus tam tikro objekto ar garsu, tiesiog juos panaikina, tai kas irodo isvis, kad ka matai yra tikra? Cia ziurint is gilesnes puses, todel gilintis i skraidancias kiaules, ar givybe marse ziurint is sitos puses yra isvis kvaila. Esme tokia, kad as manau, kad zmogus nera ant tiek protingas, kad sugebetu suvokti viska taip kaip yra is tikruju, tiesiog toki dalyka pasiekt reikia ilgo darbo ir pastangu, o dabar yra einama visiskai priesinga kryptimi.
vytenizs 2011-04-04 22:13
As apie uolienas ir nekalbu, ten kazkas sake, kad radiacija negali pakeisti spalvos, tai ir parasiau.
Muskietininx 2011-04-04 22:28
Kodėl priešinga ? sugalvojai kažką ir pasakei. Leptelėjai net nepagalvojęs. Tai kodėl priešingai ? Aš to suvokti tikrai negaliu. Mes visur viską bandome paaiškinti ir mums tai puikiai sekasi. Mes suvokiame tai, ką galime, tai ką leidžia mūsų galimybės. Aprėpti daugiau jau būtų kvaila, neįmanoma ir nepasiekiama. Kam taip elgtis ?
vytenizs 2011-04-04 22:37
Bet matai kaip yra, tu sakai ka uzuodi ka matai ir taip toliau yra tikrove, bet yra toks dalykas, kaip pvz ultragarsas tu jo negirdi, tai reiskia jo nera? Jei butu niekas neieskojas auksciau tariamos tikroves nieko nebutu pasiekta, lygiai taip pat su infraredu ir pan, tu ju biologiskai nematai ir negirdi, bet tai nereiskia, kad ju nera, ar pasakysi, jog ir situ dalyku nera? Ir cia as nekalbu apie ateivius marse, as kalbu apie tuos dalykus kuriuos matai girdi ar lieti, ir kad yra kazkas ko negali paliest isgirst ar pamatyt. O nuorodas paziurek, ten ne apie marsa ir ne apie konkretu dalyka kazkoki, jei ne dabar tai veliau, siaip idomu tavo nuomone.
Muskietininx 2011-04-04 22:49
Taip, bet tai gali turėti įtakos mano gyvenime. Galbūt tiesiogiai aš ultragarso ir negirdžiu, bet panaudojęs tam tikras technologijas aš tai padaryti galiu. Ultragarsas gali paveikti mane ir mano aplinką, o tai yra svarbu. Gal vėliau ir pažiūrėsiu, o dabar jau atsijungiu. Sėkmės.
vytenizs 2011-04-04 23:06
Tai bet pagalvok, jei niekas nebutu pagalvojas, kad gali buti kazkas daugiau nei girdima tai ir nebutu tu technologiju.