Maistas iš mikrobangų krosnelės: ar žinome, ką valgome?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Otto 2011-05-31 12:38
pienas yra baltos spalvos, o žalią sumąstė tie, kas iš natūralaus pieno gamina surogatus ir nori tai vadinti pienu, bei lupti už juos nežmonišką kainą. Tiesiog rašau tai todėl, kad jų nepalaikytume. Dėl mikrobangių kenksmingumo, manau, tai eilinė manija, ar mada, panašiai kaip vegetarizmas, ar šamanizmas. Per tiek metų jų naudojimo, dar nebuvo atveju, kad žmonės nuo jų masiškai negaluotu, todėl naudoti, ar ne, kiekvieno asmeninis reikalas. Va, įvairūs konservantai- kitas dalykas. Visi žinome, kad negerai, tačiau ne visi galime sau leisti valgyti NATŪRALŲ, ŠVIEŽIĄ maistą.
forestbird 2011-05-31 13:38
Jūs visiškai teisūs nenumirsite nuo antenų, mikrobangių, telefonų ir t.t. Poveikis yra kitoks (galvos skausmai, dėmesio stoka ir t.t.) Neišsiplėsiu nes vistiek populiarus šioje diskusijoje nebūsiu, kas norės manau ras šaltinių
Plikas 2011-05-31 13:59
.
Otto 2011-05-31 16:01
Tamstai asmeniškai siūlau perskaityti šį straipsnį, http://www.balsas.lt/naujiena/115539/vy ... a-politika o po to, jau galėsime diskutuoti nors ir apie mėnulį. Jūsų citatoje būtent tai ir atsispindi. O kad NATŪRALUS pienas yra MAISTO PRODUKTAS, o žalias- ne, manau daug nuovokumo nereikia, suprasti, kad tai daroma, siekiant atsiriboti nuo atitinkamų tarnybų kontrolės ir atitinkamų įstatymų.