Atrastas „vilkolakio genas“ gali padėti gydyti nuplikimą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2011-06-07 12:02
Du kartus 'universiteto' parašyta. O kodėl nekalbama apie to paties geno naikinimą mažinant plaukuotumą?
andriulis 2011-06-07 12:46
Gena rado tam, kad nuplikusius gydyti, o situos vilkiukus kaip? Likimo valiai paliks?
mnv 2011-06-07 15:16
Bet jug kiek atsimenu buvo jau cia rasyta apie kita nuplikimo gydyma, kur tipo atrado jog istikro plaukai nenuslenka, o tik toliau auga mikroskopiniai kazkokio tai baltymo uzblokuoti ar ko tai, ir kad jau pavyko specialiai plikoms padarytoms pelems "isgydit" sita. andriulis - jei prie to pacio nesuras tai ir paliks. Visgi tyrimai ir tokio gydymo atradimas kainuotu N x N, tuo tarpu zmoniu vilkolakio gena turinciu labai mazai. Ekonomiskai nepasitesins. Tuo tarpu nuplikusiu ir norinciu sukuosena susigrazint yra laaabai daug = $$$.
RealEfect 2011-06-07 16:23
Materialine prasme, tai suprantu, patiems farmacininkams kiek pinigeliu atnestu, bet dvasiskai, tai tie kurie yra per daug plaukuoti, kad atrodo, kaip dviem kojomis vaikstantys vilkai, tai jauciasi daug blogiau nei zmones kuriems tie plaukai neauga.Nes buti pliku siom dienom netgi kartais privalumas, atrodai, kaip mafijozas ir niekas is taves nedris pasisaipyti.Ta moksliniku elgsena ir parodo, kad pasaulyje, svarbiausi tik pinigai, o ne kaip zmones jauciasi, visuomene laikosi dvaisiskai...
andriulis 2011-06-07 16:35
MNV teisingai, as taip ir mastau, bet bent jau del visuomines galetu kitaip kalbeti, nes dabar is to matome tik komercines naudos ieskojimas. Del to buvusio straipsnio, tai jo pamenu as ji, bet buvo dar gi vienas, kad kiauliu slapimu kazkoks vyrukas gydo:D Cia JAV berods. Realefect teisingai pastebeta! Nuplike zmones gyvena pilnaverti gyvenima, o tuo tarpu net nzn koks skaicius moteru, kurios skundziasi del per didelio plaukuotumo. Manau komerciskai apsimoketu ziureti ne i praplikusius vyrus, o i moteris. Moterys kaip zinome groziui isleidzia kur kas didesnes sumas nei vyrai.
immortallt 2011-06-08 02:43
RealEfect ir Andriuli, paklausiu jusu taip: Ar jus duotumet savo didziaja dali turto tam, kad isgydyt zmones su "vilko" genais ? Ne ? O tai kodel kiti turi duoti ? Mandri visada kalbeti, kad kiti turi kazka aukoti, o patys tai ramiai sedit. Gi tai ne keliu valandu vieno mokslininko darbas, o ilgas visos komandos su brangia iranga ir medziagomis darbas, kuris kainuoja milziniskus pinigus. Zinoma, kazkada bus ismokta lengviau manipuliuoti DNR ir su laiku bus gydomi ir tokiu sutrikimai.
RealEfect 2011-06-08 12:11
Labai neprotingtas palyginimas, visu pirma mes neesame mokslininkai, todel mes nieko net nenutuokiam apie tokius dalykus, tai kaip tu galvoji mes galime imtis, tokiu tyrimu?Antras dalykas mes negauname pinigu uz tai, kad darome tokius pat darbus kaip mokslininkai.