Sveikas gyvenimo būdas ilgaamžiškumo negarantuoja

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2011-08-22 12:21
Kiek ilgai gyvensi tai kaip loterija. Nors sveikas gyvenimo būdas padidina tikimybę gyventi ilgiau, bet jis jos negarantuoja. Nes genetinėms ligoms nusispjauti kaip tu sveikai gyveni jos vis tiek padės tau anksčiau laiko užversti kojas. Kiekviena karta išeidamas į gatvę suki ruletę ir rizikuoja, gal tave mašina mirtinai partrenks, gal koks psichas peili į nugara įsmeigs ir t.t. Reikia tik pasverti kas tau geriau ar tikimybė ilgiau gyventi ar linksmesnis gyvenimas. P.S. yra žmoniu kurie sveikai gyvena ne dėl to jog nori ilgiau ir sveikiau gyventi, bet dėl to jog toks gyvenimo būdas jiems linksmesnis.
Indigo89 2011-08-22 12:31
Arthuras 2011-08-22 12:40
Tarp kitko, gali būti užpultas vidury dienos ir sumuštas. Niekas tikrai tau nepuls padėt, kad ir vidury judrios gatvės.
Shinigami 2011-08-22 12:47
Viena toki psicha jau radau Ir kiek tokiu sąmoningų žmonių lavoninėse atsiranda kai juos partrenkia automobilio nesuvaldęs arba prie vairo užmigęs vairuotojas? Dar yra pilna ereliu kurie mėgsta pavaidinti su savo automobiliais ir taip sukuria avarines situacijas ar net pačias avarijas. O tikram psichui ir maxtimoje tave papjauti nebus baisu
Heksogenas 2011-08-22 12:57
,,Samoningas zmogus leistu susidaryt situacijai, kad ji gali partrenkti masina? " Aišku laidžia žiema stovi prie pat kelio, net nekriepe dėmesio, kad kelais slidus ir sumėčisu auto gali kliudyti patį pėstijį arba, kad pats pėstysis paslys ir palys po auto.. Ir daugybe kitų pvz. tik kaip jau buvo minėta visi vertina tikymbės ir rezultato santyki, tada sprendžia apsimoka ar ne.. ,, Jeigu tu eini per pereja su viltim, kad masina sustos, nes pagal taisykles tau yra pirmenybe, tai tik tu pats kaltas esi del to." Pėstysis privalo įsitikinti, kad auto vairuotojas jį praleis ir sustos ir tik tada eiti per perėja.. Visas sušiktas gyvenimas paremtas, sėkme, tai įrodo, kad pvz baigę aukštasias mokyklas žmones ir parodę, kad turi talentą puikiai mąstyti ir spresti problemas ir baigia su pagyrimais ir medaliais, dabar dirba-šluoja gatvę, gyvenime daug ką lemia sėkmė.. Bet žinoma jei nesimokysi ir nesieksi tai tikymybė dar labiau sumažėja, kad tu kažką pasiekis.. Gyvenime reikia laiku ir vietoj pasimaišyti.. (pvz gero darbo gavimas, jug būna kad gerą pasiūlymą tiesiog netyčia gaunat Straipsnis bevertis.., nes nepasako ką tie ilgaamžiškumo genai daro, nes geno produktas yra baltymas.. Greičiausiai tie genai stabdo vėžio atsiradima dėl ko ilgai ir gyvenama, nes kuo ilgiau gyveni tuo didesnė tikimybė, kad susirgsi vėžiu, tik vieni žmonės sirgti vėžiu turi didesnį polinkį nei kiti, dėl genetikos.. Taip pat aplinka ir daug ką įtakoja sirgis ar ne.. (Dėl toksinių ir mutageninių medžiagų) Beje ar tik man taip atrodo ar tam senoliui kur foto tuos akiniu uždėjo kai fotkino jį, mat ant akinių kairio stiklo yra lipdukas, katras būna kai akiniai būna nauja ir katik nupirkti, protingas žmogas tą nakleiką nusiima..
Shinigami 2011-08-22 13:48
O gal jis be akinių jo nemato, o juos užsidėjus sunku nuklijuoti Arba jis apie akinius nieko neišmano ir galvoja, kad tai svarbi akinių dalis
GeneticworlD 2011-08-22 14:37
Arba foto paimta is akiniu reklamos O del straipsnio, tai tikrai galejo siek tiek placiau kazka parasyti
immortallt 2011-08-22 15:00
Ir kaip visada nueinama i krastutinumus. Toks dalykas yra, kad sveikai gyvenanat kai kurios, net labai bjaurios ligos negauna pasireiksti arba pasireiskia labai labai velai. Kitas dalykas, jei gyvensi nesveikai, tik dar labiau sutrumpini savo gyvenima. O ir is viso, koks smagumas yra rukyti ? Rukai 10 metu, sukisi kalnus pinigu, o po to 40 metu koseji kaip nuolat bronchitu sirkdamas... Wow... Galiu jum pigiau panasu smaguma duoti - sulauzyti kojas ar dar ka
Bekampis 2011-08-22 16:32
As pats neberukau bet manau rukymo nereiktu lygint su koju lauzymu. Koks smagumas yra rukyti? Patikek smagumas tikrai yra. Tiek zmoniu nerizikuotu savo gyvybe jei nebutu to smagumo. Pastebek kai koks paprastas zmogelis islenda is balkono suplysusiai marskiniais ir uzsiruko - tada jis lyg jauciasi kazkoks reiksmingas ar tai mastantis. Arba kaip graksciai juda pro masinos langa iskista ranka su cigarete. Ir juk ne vien kvaili ruko, ruko ir protingi. Ar rukydamas jau tampi kvailiu?
hostgator 2011-08-22 16:36
Koks tau smagumas rukyt? Pasigydyk...
Bekampis 2011-08-22 19:12
Smagu. Verciau paklausk to kas ruko.
bahuriux 2011-08-23 00:05
Rukiau nera jokio smagumo, tik psihologinis ir fizinis pripratimas, kad reikia parukyti, kai parukai, truputi prisvaigsti ir jautiesi parukes nebenori rukyti.
Dulkstantis 2011-08-23 00:58
Rukyme nera nieko linksmo ar skanaus... Sakoma, kad rukymas sumazina nervine itampa ar atsipalaiduoja - ne velnio... Tai tik iliuzija. Kaip tik rukantys zmones buna nervingesni, nes jie nuolat jaucia nora uzssirukyt, gaut nikotino doze. O tuo metu kai uzssirukoma, nervine pusiausvyra buna panasi kaip nerukancio zmogaus. Be to ar pastebejot, kad nors ir jum patys skaniausi dalykai, na kaip pvz ledai, kokie vaisiai, kvapai ir pan. po keliu dienu, menesiu ar metu, diena is dienos vartojami atsibosta, pasidaro netgi slykstus? O kodel taip nera su cigaretemis?
kionig 2011-08-23 05:02
Taip pat visi skonio receptoriai ir uoslė yra užmušami ir pripratinami, todėl rūkantieji į skonį vargiai ar kreipia dėmesį, kai tiesiog primygtinai smegenys reikalauja nikotino dozės.
Bekampis 2011-08-23 11:06
Trumpai ir aiskiai. As kaip irgi nerukantis visiskai sutinku. Bet jei rukantis taip pat galvotu, kad jokio smagumo ir tik psihologinis ir fizinis pripratimas, jis mestu. Rukantis negalvoja taip, o jei galvotu, tai atrodytu sitaip: "As noriu parukyti, bet juk tai tik psicholiginis ir fizinis pripratimas, ai vistiek einu ir liudnas parukysiu, kad patenkinciau savo psihologini ir fizini nora rukyti".