Įžūliausi psichologiniai eksperimentai su žmonėmis. Berniuką užauginti mergaite (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2011-09-06 15:00
na ir ką? Dėl 0,5% rizikos dabar apsipjaustyt reikia? Jus gal visai bloga? Liga kitas dalykas, bet normaliam, sveikam vaikui apipjaustymą daryt? Čia yra nesveika ir totalūs degradai tėvai galėtų taip elgtis. O religija kad kiša visiems tas savo nesąmones ir iškrypimus, tai jau seniai aišku.
rimka 2011-09-06 16:29
kuo? bet tik tikrom priežastimis, o ne pusė procento tikimybės, kažko kas susiję ne su apipjaustytu. aš tau tada parašysiu dvigubai tiek priežasčių kodėl apipjaustymas yra labai blogai.
Drutas 2011-09-06 17:05
Tą ir sakau, ne apipjaustyme esmė jei nesugeba žmonės praustis. Čia kaip amerikonai prisikemša burgerių, ištunka ir vietoj savęs prisižiūrėjimo sėdasi ant tų elektrinių vežimėlių (nes nebepaeina) ir toliau kemša burgerius. Dėkui už nuorodą, bet neradau parašyta, jog apipjaustymas smarkiai sumažina gimdos kaklelio vėžį. Rašo, kad nėra patvirtintų įrodymų, bet tiesiog mokslininkai susieja tai, jog apipjaustyti turi mažesnę tikimybę susirgt HPV ir užkrėst lytinę partnerę. O paskutinis sakinys net teigia, kad neapipjaustyti, neturintys dažnų lytinių santykių su atsitiktiniais partneriais nedaro jokios įtakos gimdos kaklelio vėžiui
andriulis 2011-09-06 18:12
Man primena viena posaki, prausiasi tik tinginiai, nes tingi kasytis.
dzedajus! ;D 2011-09-06 22:35
Sakot kad apipjaustymas tai labai gerai ir padeda palaikyti higiena? Tai ką, apie muilą negirdėjote?
kionig 2011-09-06 22:46
Kur ritasi pasaulis ? http://en.fishki.net/comment.php?id=95388
Laurynas19 2011-09-07 09:43
Kodel niekas nepakritikuoja to psichologo, kuris tai pasiule? Kas per idiotas turi buti, kad manyti jog zmogaus savo lities supratimas priklauso nuo auklejimo?? Juk visa tai ka tam vargsui vaikui kiso kaip mergaitiskus atributus: sukneles, leles, ilgi plaukai, makiazas, maisto gaminimas juk ir tapo moteriskais dalykais, nes moterys ta "sukure". Makiazas, papuosalai ir tt atsirado nuo fiziologinio potraukio suvilioti patina ir pan. Taip pat ir masito gaminimas - juk naturaliai prie jo perejo moterys,, vyrai sumedzioja ir ilsisi kol moterys paruosia.. Zodziu debilizmas,,,,,,, P.S Zinoma nuo auklejimo priklauso, aplinkiniu nuomone apie tavo lyti. Ar tu elgiesi moteriskai ar vyriskai ir pan. Bet cia tokie dalykai isgalvoti is neturejimo ka veikt ar dar is velniazin ko... Tai tik dalis "smegenu plovimo" kurio gauname kiekvienas vaikysteje per AUKLEJIMA. Kol galiausiai nebeatskiriame kas tikra o kas isgalvota, ko pasekoja darome tokius eksperimentus...
Pasalietis 2011-09-07 14:41
Man tai nesąmoningas straipsnis vien dėl to žodžių, kad ta "mergaitė" nenorėjo nešioti suknelių. Europoje kelnės atsirado su hunais ir niekas nesiskųsdavo iš vyriškos lyties, dabar man kažkodėl tai kliūna ? Užsimoti hermetiškais dalykais ? Mažam vaikui visiškai vienodai ar žais su barbe ar su kareivėliais ale, tik žaisti. Ir kokio velnio jei jis berniuku nusprendė vėliau būti, turėjo leistis hormonus ? Vien tai pasako, kad eksperimentas pavyko, nes pagal tas visas teorijas, homoseksualiu gimstama ir nuo gimimo negamina vyriškų ar moterų hormonų užtektinai ar priešingų perdaug.
rimka 2011-09-07 15:55
jau norėjau vėl rašyti savo mėgstamą žodį "nusišneki" bet paskui pagalvojau kad gal nežinai. lytis ir seksualinė orientacija jau nusisprendžia dar vaikui negimus. Jam besivystant, atsiradę vyriški hormonai paveikia ir kūną ir smegenis, dėl to gaunasi vyras (jeigu paveikia tik kūną, bet dėl kažkokios priežasties nepaveikia smegenų, gaunasi pyderastas). Jau po to kai vaikas daugmaž išsivystė, nesvarbu kad dar net nepradėjo bręsti, jo smegenų vystymosi jau nebe pakeisi, skiriasi anatomiškai. Klausi kodėl reikėjo leisti hormonus? tikriausiai nežinai kur vyro organizme yra gaminama 95% testosterono? o gi keušuose, tuos, kaip dar pirmoje dalyje sakė, jam nupjovė. taigi viską apibendrinus, jis nežinodamas kas yra, netgi netekęs savo vyriškumo eliksyro šaltinio, visą laiką augintas ir auklėtas kaip mergaitė, nepritapo, galvojo kad jam maišosi protas, norėjo būti vyru. Tik vėl kai juo galėjo būti, tapo laimingas. p.s. homikai gamina tiek pat testosterono kaip ir visiškai vyrai. Ne tai nusako orientaciją. Niekur nebuvo rasta jokia koreliacija, tarp lytinių hormonų kiekio ir seksualinės orientacijos. Kuo gimei tuo ir liksi.
Pasalietis 2011-09-07 16:33
Na gerai apie testosteronus paaiškinai, bet kažkaip vistiek manau, kad ar esi homoseksualus, tai nusprendžiama prieš gimimą. O kaip dėl rūbų, ar tai kad nesidomėjo mergaitiškais dalykais, kas remiantis istorija neturėtu berniukui kliūti. P.S. gal žinot kas daugiau apie tą info, kur regis skandinavijoje vaikus pradėjo darželyje auklėti su "princas ir princas" pasakom ir panašiai, kas dedas ? (ta prasme info apie tai pasiskaityt)
rimka 2011-09-07 16:42
?? what ?
Pasalietis 2011-09-07 16:52
sorry turėjo būt nenusprendžiama* ta prasme rašė, kad nepatiko dėvėti suknelių, kas yra beveik toga mano supratimu, togas visoje Europoje nešiojo iki, kol hunai atnešė kelnes mums. Bei "negalėjo užsiimti mergaitiškais dalykais". Geriausiai kulinarai vyrai, auskarus pradėjo pasaulyje pirmi nešioti vyrai, ilgi plaukai - valdžios/galios simbolis. Ta prasme nesuprantu, kodėl čia tai akcentuojama, kaip vienas pagrindinių dalykų, kodėl negali jis būt mergaite, juk galėjo būt toliau "mergaitė" tik su kitais pomėgeis, juk visur pilna merginų, kurios daro "berniūkiškus"dalykus ir berniukų, kurie daro mergaitiškus dalykus ir tai nereiškia, jų homoseksualumo. Tikiuosi dabar aiškiai suformulavau savo mintis
rimka 2011-09-07 17:17
nesuprantu vistiek klausimo esmės, prie ko čia kažkokių tai epochų mados, buvę ar dabartiniai visuomenės papročiai yra susiję su žmogaus lytim? jis visom prasmėm nesijautė kaip mergina, negalėjo ja likti nes niekada ir nebuvo, tik rengdavosi ir darė tai ką jam liepė, nes manė kad taip reikia.
Pasalietis 2011-09-07 17:24
Kalbu apie šitai.
rimka 2011-09-07 17:28
nu ir kas tame sakinyje negerai ? Jam buvo nemalonu jaustis mergaite.... taškas.
Valdas3 2011-09-07 22:14
Kas tam psichologui atsitiko?
Nerkashis 2011-09-08 17:18
Na, tėvai tai tikrai kažkokie keisti. Nejaugi nematė, kad jų vaikui nepatinka nei lėlės, nei suknelės ar tuo labiau maisto gaminimas? Mano mažius metų ir 3mėn. pakišus jam barbę meta šalin. Geriau eina į mano įrankių dėžę ar atkartoja mano judesius ką nors remontuojant. Kažkodėl nekartoja sesės, kuri žaidžia lėlėmis ar "geria arbatą" ant žolės. Ką David'o tėvai veikė neaišku. Nejaugi nesugebėjo pastebėti tokių akivaizdžių dalykų? Video minėjo, kad David'as prisiteisę kompensaciją. Tai tas šundaktaris tikrai įžūlus, jei net po to dar tvirtino kad eksperimentas vykęs.