Australijos mieste naikinami pitbuliai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

marcaz 2011-09-09 15:18
Dar neaisku kas kaltas, jau pries perkant sita suniuka, reikejo stebeti jo elgesi. Jei perkant suni jis jau megdavo kandzioti, buvo baikstus, reikejo atsisakyti ir iekoti kito. O jei viskas buvo gerai, tuomet seiminkas praleido arba labai neatsakingai ziurejo i socializacijos procesa - tai yra, suniuka jau nuo 6 savaites reikia pratinti prie zmoniu, vaiku, kitu sunu, kaciu, ivairiu obejktu. Tokiems sunims tai yra butina!
zahiraz 2011-09-10 21:29
Jau perkant mate kad suniukas taip elgiasi,taciau seimininkui patiko,mane bus geras sargas Istikro nemanau kad juos visis reiketu migdyti,taciau turetu sulaukus metu ar dveju,praeiti kokia apziura,kai veterinaras galetu ji apziureti,paliesti bent jau. O jei ji palietus suo puola ar panasiai,reiskia jis netinkas gyventi sioje visuomeneja.
miau 2012-11-13 22:16
būtų juokinga, jei nebūtų graudu - kaip technologijos.lt nepatikrina šaltinių... originaliame "hume weekly" skelbtame straipsnyje buvo minėti ne pitbulterjerai, o pitbulterjerų ir mastifų mišrūnai. Ir statistika visai kitaip interpretuota lyginant su originaliu šaltiniu (turėjo būt kažkas panašaus į "Praėjusiais metais Hume užregistruotos 203 šunų atakos, šiais metais – 50." Pranešime apie atakas neminima, kokios veislės šunys jas atliko). Delfyje straipsnis buvo nurašytas nuo italų, kurie citavo rusus, kurie citavo australus, matyt dėl to ir gavosi tiek "tauko".