Pristatyta pirmoji lietuviška dantų pasta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2011-10-14 18:22
Su kuo valai dantis jei ne paslaptis ?
immortallt 2011-10-14 18:26
Deguonis irgi yra nuodingas, tik zinoma dideliais kiekiais. Tas pats CO2 irgi yra nuodingas, bet mazais kiekiais nekenkia. Tad koncentracijos yra svarbu. Jei bus 0,001mg/1l kad ir to antifrizo, nemanau, kad kas nors atsitiks.
Menulis 2011-10-14 18:31
Prašom, lyginkit - http://www.dantupastos.lt/flypage/dantu ... 75-ml.html Ir kai ka nors panašaus pagamins koks lietuviu gamintojas - aš tada ji tikrai remsiu. Bet kol kas panašu kad niekas tikrai to nesiims daryt - tiesa yra tokia, kad nenuodingos pastos už 2-3 litu savikaina tikrai nepagaminsi, o zmoniu suprantanciu tai irgi dar nedaug pas mus, be to ir nera ko slepti nesam dar labai turtingi, kiek gi lietuvoje supras apskritai kodel pasta gali kainuoti 17-25 litus, jau nekalbu apie tai kad ja pirks O tai kas parasyta apie eko blogaja prasme judejima - pritariu - baisu kad tai tapo mada ir jau kitu budu kaip mulkinti zmones. Bet kas nori, tas pasiskaito, pasidomi ir randa tarp ju tikru - ju tikrai yra, ypac Vilniuje, tarp mases apgaules - tikrai yra, patikekit. Tik va cia tai jau tikrai nereklamuosiu, nematau reikalo, kam reikia tas ir taip zino:))) Bet viskas prasideda nuo atrodo kartais nepastebimu dalyku - nuo zinojimo. po truputi tikiu kad viskas gali keistis. Ir pradzia bus tai kad kai dauguma paguglims - tai gal pakeis nuomone apie tokius PIGIUS ir LABAI GERUS BIOK PRODUKTUS IR NEPULS ju pirkti, kol juose bus tokiu medziagu, kuriu nuodingas poveikis yrodytas ir vakaruose itrauktas i "butinai ziurek ant etiketes ar katais tik nera to ir ano nuodo" kategorija.
Karvė 2011-10-14 18:31
Tai vat toks ir rodiklis, kad tau gal puikiai veikia, bet gal efektas būtų tas pats jei išvis dantų nesivalytum ar šiaip dantų šepetėliu pavalytum be pastos. Žmonių organizmai skirtingi - vienų dantys stiprūs, kitų silpni. Pvz mano tėvas pas odontologą nuolatinis svečias tapo nuo 11 metų, o štai mano močiutė iš mamos pusės ką tik atšventė 88, o gyvenime pas odontologą buvo gal 2 kartus ir visi jos dantys dar vietoje ir savi. Aš irgi jau 10 metų (nuo mokyklos) neturiu jokių problemų su dantimis, nors su priežiūra nepersistengiu (kartą per dieną, kartais ir pamirštu). Bet kai nueinu pas odontologą ir jau tikiuosi, kad kažką ras, niekada neranda kur prikibti. O vat mano antra pusė kas metus bent po kartą, nors valo 2 kartus per dieną, naudoja siūlus ir kitas odontologų rekomenduojamas priemones. Daugelis natūralistų ir visokių vegetarų, mano supratimu, ant to ir pakimba, kad natūralų organizmo atsparumą (ar kitas savybes) sutapatina su visokių pramanų poveikiu. Tikiu, kad ta lazdelė ir mastika turbūt neturi žalingo poveikio, tačiau abejoju ar turi ir kokį nors teigiamą ar kažkuo yra geriau už paprasčiausią dantų šepetėlį.
kionig 2011-10-14 18:38
Aš tau ne mielasis. Tamsta, ar visi sutinka mokėti už dantų pastą, kuri yra be jokių kenksmingų medžiagų tarkim 30 lt ? Aš ir manau, kad CO2, CO emisijos turėtų būti nulinės, tai ką dabar man eiti ir visų mašinų padangas išbadyti ? Ar kaskart vaikščioti su dujokauke ?
Menulis 2011-10-14 18:38
OK, cia galima iki nugriuvimo aišku ir iki ryto diskutuot - nukrypom tik nuo esmės, kuri mano manymu yra tokia; BIOK pristatyta naujiena ir dar pavadinta BIO vardu yra izulus mulkinimas ir apgaule. Bet cia jau ne pirmas toks kartas:)))) Pries kelis metus jie buvo isleide linijapavadinta ORGANIC su šūkiu "Nebijok gamtos" - bet ju sudetis buvo taip akivaizdziai beviltiskai priestaraujanti tokiam pavadinimui, kad kai tam tikros jegos sukilo - turejo net nutraukt gamybą:))) Pagyvensim pamatysim kaip bus su siom EKOpastom:))) Padėtis šiaip gerėja - reikes parašyt atitinkamom instancijom ir užvest platesne diskusija, bus matyt:)))
Cigaras 2011-10-14 18:40
Bliamba, kaip tas menulis dar nėra užbanintas? Paskaičiau komentarus, tai totali neapykanta patriotams, netgi šizofrenija jį nuo pastarųjų kankina. Rašo irgi pievas - nieko konkretaus. Paklausė modas ką patartų naudoti vietoj nekenčiamo produkto - tyla. Nu krč.
Menulis 2011-10-14 18:42
Mielasis, nes pats parašei kad venkim ižeidinejimu. Tai kas blogai dabar, ko čia dabar kimbi prie taikaus malonubinio žodzio? Ipratai kad tik matais ant taves varytu? Nu tai ka dabar as galiu padaryt, uzjauciu )
Karvė 2011-10-14 18:43
Ajurvedinė dantų pasta? Natūralūs pagaliukai ir mastikos? Gal dar čigonių ašaros, būrimai iš delno ir horoskopai? Aš traukiuosi iš šitos diskusijos...
Menulis 2011-10-14 18:43
prasikrapštyk akis, parašiau.
Menulis 2011-10-14 18:44
aš irgi:)))
Cigaras 2011-10-14 18:59
O ko tau nesitraukt, kai tiek nesąmonių prirašinėjai?
kionig 2011-10-14 19:12
Gerai, nesivelkim į asmeniškumus. Tai visgi matau, jog tavo tikslas buvo pagąsdinti mus visus nematomais baubais. Aišku tokiais teiginiais švaistosi ir radiobangų kenksmingumą įrodinėjantys troliai. Nesupyk, bet pats būsi iš tos kategorijos.
KarolisS 2011-10-14 20:41
Ooooo, biochemikų turim čia. Smagu smagu. Iš tikro gera skaityt pranešimus žmogaus, kuris teigiasi esantis biochemikas, išvadina visus debilais, pasiima pirmą pasitaikiusį kone homeopatijos ir kitokio šlamšto populiarinimo puslapį ir panaudoja jį kaip šaltinį pagrįst savo kalboms. Kas svarbiausia, mielasis biochemikas nesugeba net suprast, kas yra medžiagos koncentracija ir tik iš sudėties padaro išvadą, kad dantų pasta yra kone tokia pat pavojinga, kaip antifrizas! Matyt, kad mūsų žvaigždė biochemikas darbus univere pirkosi, o ne mokėsi. Nors greičiausiai čia eilinis nieko nebaigęs.... Beje, biochemike mielas, neatrašyk į šį pranešimą. Mažokai kompetencijos turiu su tokiais žymiais biochemikais ginčytis. Gi tu mane "suvartysi" savo teiginiais!
zhee 2011-10-14 21:06
mielas kioning, jei tave taip gerai saugo sveikatos apsaugos ministerija, tai gal ji tau sake, kodel geometrine progresija dideja mirciu nuo vezio skaicius? Jei sakai, kad ne nuo visu tu tavo isvardintu dalyku mirstam- tai nuo ko? IS kur tas vezys? Jei atsakymo nera- reiskia butent nuo to, ka isvardinai. Esi ne ka mazesnis trolis Ir dar roziniais akiniais, jei SAM tau atrodo tokia, kokia turetu is tikro buti..
kionig 2011-10-14 21:29
Taip taip, vėl ta pati dainelė - visi vagys, tik ne aš, visi kalti - tik ne aš, ir visi kiti su rožiniais akiniais - tik ne aš.
KarolisS 2011-10-14 22:28
Atsakymas į klausimą, iš kur "vėžiai dygsta", tiksliau keletas klausimų (įrodyta, kad geriau įsimenama informacija, kai yra pačio žmogaus sumąstoma, o ne pateikiamas ant lėkštutės grynas atsakymas): 1. Jeigu vėžys yra nediagnozuojamas ir neatsispindi statistikoje, ar tai reiškia, kad jis neegzistavo? 2. Kada diagnostinė medicina buvo labiau pažengus, ar 1845 metais, ar 2011? 3. Jeigu imant prielaidą, kad kiekvieną žmogaus gyvenimo akimirką susirgt vėžiu tikimybė yra ta pati. Kurio žmogaus susirgimo vėžiu tikimybė per visą gyvenimą yra didesnė, ar to, kuris gyvena 30 metų, ar to, kuris gyvena 75 metus? 4. Ar statistikos vedimas apskritai turi kažką bendro su sergamumu vėžiu? 5. Ar žmonių didesnis pasitikėjimas medicina kaip nors įtakoja sergamumą vėžiu? 6. Ar kancerogeninių ir galimai kancerogeninių medžiagų griežta kontrolė teigiamai koreliuoja su sergamumu vėžiu?
Arthuras 2011-10-14 23:34
Na atsiprašau, bet čia, švelniai tariant - ne argumentas. Alkoholis - ne nuodas? O tai ko neuždraudžia? Cigaretės - ne nuodas? Tai ko neuždraudžia? Junk food'as sveika? Tai ko neuždraudžia? Produktuose e621 neskatina nutukimo? Tai ko neuždraudžia?.. Aišku, aš tikrai nepritariu, kad dantų pasta mus "žudo", tačiau nebūkime tokie naivūs, kad viskas kas yra rinkoje - sveika ir t.t.
Foxman 2011-10-15 13:29
Aha.... Dabar man iškilo keli klausimai: 1. Kiek žmonių mirė (ar atsirado šalutiniai poveikiai) nuo dantų pastos? 2. Ar geriau dabar žudytis, kad nenusinuodyčiau radiacija, nuo dantų pastos, nuo mob. telefonu, nuo mašinos išmetamųjų dujų, nuo padangų (gumos), nuo vandens iš "čiaupo", nuo baterijų, nuo lėktuvų, nuo daržovių, nuo mėsos ir t.t. Jei koncentracija svarbi TIK kiek per visą gyvenimą gauni. Taip pat noriu priduri, kodėl didėja mirštamumas nuo vėžio (jei jis dar didėja): Populiacija didėja kas 1mlrd. per 10 metų. Tai visiškai logiška, kodėl skaičius, vėžio susirgimu, irgi didėja. Jau taip atsibodo visi verkšlenantys troliai. Nieko nemato, tik kaip blogai šiam pasaulį. Gi gyvenam tam kad būtumėm laimingi (turim tik vieną šansą), kol nepradeda masiškai mirt nuo tos pastos tai koks skirtumas, kad ten kažko yra kas GALI kenkti, juk nesiruoši 200 metų gyvent (atsibostų) Gyvenk šia diena ir džiaukis, kad tuo ką turi O jei dar ir kitiem nori padėt, tai prašom: sukurk pastą, kuri vėžį gydytų ar kažką naudingą.