Tabletės moterims: vietoj seksualių „donžuanų“ ištikimi partneriai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2011-10-16 09:58
Vis tik eilinis gyvūnas, gyvenantis pagal instinktus, žmogus yra. Dar vienas evoliucijos įrodymas.
bahuriux 2011-10-16 10:57
Tiesa, bet tik is dalies. Taip mes kilom is gyvunu ir vis dar turim instinktu, bet mes evoliucionuosim i bala zino ka ir tam galo nera. Parodyk man dar viena gyvuna kuris masto apie gyvenimo prasme, ziuri i zvaigzdes, tyrineja savo aplinka, tolimaji kosmosa ir mikropasauli. Na dar prideciau meditacija, bet nedaugelis is zmoniu sita daro. Ar nors viena gyvunu rusis turi religijas? Nesvarbu kad dabar tai nereikalingas balastas, bet savo laiku padejo evoliucionuoti.
blizzard 2011-10-16 11:47
Na kažin kaip ten bus jeigu kokie begemotai išgyvens dar keliasdešimt milijonų metų, žiūrėk ir kalbėt išmoks Šiaip žmogus yra labiausiai išsivysčius rūšis žemėje. Visi likę gyvūnai nuo mūsų pakankamai atsilikę, bet su laiku manau ir iš jų kas nors išeitų, artimiausi mums yra primatai ir mes puikiai matom kad panašumų turime su jais nemažai. Įdomiausia yra tai kad mes sugebėjom taip evoliucionuot, jog dabar tas skirtumas tarp gyvūnų ir mūsų yra toks aiškus. Galbūt pradžioje, gimė vienas individas kuris buvo be galo protingas ir tiesiog mokėsi valandomis, ko pasekoje visi jo palikuonys buvo protingesnis ir štai mes dabar neįsivaizduojamais tempais toliau protingėjam (visos technologijos, literatūra ir visi kiti dalykai..). Ką norėjau pasakyti, tai kad vienintelio atsitiktinumo dėka mes išvystėm tokią civilizaciją ir jeigu kokiam nors primatui gimtų toks palikuonis, žiūrėk po kelių milijonų metų mes gal net turėtume konkurentus, visai kitą rūšį, o gal net ir greičiau jeigu jis būtų arti žmonių ir mokytūsi iš mūsų.. Mes esam kol kas vienintelei evoliucijos sukurti, bet su laiku manau tokių gali atsirasti ir daugiau (iš to galima daryt prielaidą kad kitose planetose ko gero yra kita gyvybė). Net ir dabar mūsų skaičius yra 7milijardai ir nuolatos auga, dėl tokio skaičiaus mes dar greičiau tobulėjam genetiškai, jeigu būtų mūsų kolonijoj tarkim 100 žmonių, tai gal būt reikėtų kelių milijardų metų kol atsirastų tam tikra civilizacija, dabar mūsų yra 7 milijardai, tai tie visi tobulėjimo procesai neįsivaizduojamais mastais paspartėja, jeigu dar pagalvotume apie internetą/ knygas/ mokyklas, visi šie dalykai tobulėjimo mastus paspartina dar milijonus kartų. Todėl primatus mes lenkiam ne keliais milijonais metų o tiesiog sunkiai įsivaizduojamu laiko tarpu.. Kalbant apie religiją, atrodo begemotai mirus jų gentainiui susirenka jo pagerbti, kažkur šitą faktą skaičiau.
Pumper 2011-10-16 12:05
Duok priemones pamatyti, ką gyvūnai galvoja ir aš tau parodysiu, kokie gyvūnai mąsto apie gyvenimo prasmę. Čia tas pats, kas sakyti, kad koks kaimo budulis irgi galvoja apie gyvenimo prasmę, tyrinėja pasaulį ir pan., nes yra žmogus, nors realiai jam tik antras galas ir buteliukas įdomu. Kai bus galimybė matyti kitų mintis, tada ir galėsim sakyti, kad mes vieninteliai (arba ne) gyvūnai turim tokias savybes. Gi kai kurie įsivaizduoja, kad tik žmonės turi laisvą valią, nes net nėra pasidomėję, kas tai per daiktas ir iš kur jis atsiranda - paprasčiausi smegenų signalai, kuriuos lygiai taip pat gali turėti kad ir pelės.
faktas 2011-10-16 14:06
Sutinku su . Ir šiaip žmonių įsivaizdavimas, kad jie nėra gyvūnai, yra viso labo silpno išsilavinimo arba protinio atsilikimo požymiai. Gyvūnai gali kurti-abstrahuoti, turi papročius - apeigas. Žmonių evoliucija įrodyta senų seniausiai. O tas žmonių evoliucijos šuolis yra ne toks jau ir didelis. Netgi sakyčiau - nereikšmingas, kad žmones būtų galima laikyti ne gyvūnais.
Mindset 2011-10-17 12:23
Jei zmogus butu protingiausia ir labiausiai issivysciusi butybe zemeje tada patyletu, nes tik tyloje slypi ismintis. Gyvunai jau atrado gyvenime ramybe ir balansa net mirties akyse, o mes kaip durni vaikai begiojam ir tyrinejam viska, zliumbiam ir kariaujam... O gyvunai tyliai ziuri i mus kaip i durnyno gyventojus...