Eksperto nuomonė: jei ne alternatyvi medicina, S. Jobsas galėjo gyventi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Wolfy 2011-10-15 19:23
Na, zmogus norejau gydytis be jokios chemijos ir radiacijos, bet neisejo.
Rukis 2011-10-15 19:34
Na mirė, tai mirė. Palikit jūs jį ramybėj
immortallt 2011-10-15 19:40
Jei butu pervedes man pora milijonu, butu gyvenes dar 100 metu. Netikit ? Ot pabandykit.
Arns 2011-10-15 19:55
Visi naudojasi įvairiems tikslams. Pvz atkreipti dėmesį į problemas. Kiek dabar matome laidų, straipsnių su pasiūlymais kaip stebėti ir rūpintis širdimi? Daug, nes su ja turėjo ką tik problemų mūsų žvaigždė A. Sabonis. Tad viena vertus gerai, jog aktualia ir gana dažna liga susidomėjo, daug žmonių sužinojo naudingos informacijos. Tiesa iš to pelnosi ir visokios farmacijos kompanijos, siūlydamos akcijas "širdies veiklai gerinti" skirtiems vaistams.
Pumper 2011-10-16 09:44
Alternatyvi medicina jau pagal savo pavadinimą turėtų būti naudojama, jei nebeveikia tradicinė. Jei žmogus iškeitė medicinos mokslą į čigonų pasakas, tai nėra ko stebėtis rezultatais. Gal dar ir taip lietuvoj mėgstamus homeopatinius "vaistus" naudojo.
enternald 2011-10-16 15:17
+1 Pastebėjoti kad ir Lietuvoje Osccilococ kažką (ilgas žodis) reklamauodavo nuo gripo (ypač per "epidemijas"). Ten buvo gryniausios cukraus piliulės. Realūs vaistai veikia kitaip nei šie. Vienu žoidžiu pamatote, kad vaistininkas siūlo "BOIRON laboratories" šarlatanų preparatus siųskite jį ant trijų raidžių. Čia mano patarimas. Ir man įdomu, kodėl žiniasklaida tyli???? Kalbą apie vakcinų šalutinį poveikį (pamiršta paminėti kiek jos apsaugo nuo ligų), apie visokias tikrų farmacijų konspiracijos, bet apie tiesiog atvirą homeopatininkų apgavystę tyli..... Ką jūs visi manote šiuo klausimu????
Thorn 2011-10-17 08:03
Panasu, "Think different" medicinoje neveikia.
mental1ty 2011-10-17 08:26
lol geras pastebėjimas
Arns 2011-10-17 08:56
Tai ką parašei nėra tikra tiesa. Pvz kodėl liga, pvz gripas pasigautas D. Britanijoje dažniau yra sunkiau išgydomas už tarkim Rusijoje susigautą? Atsakymas, D. Britanijoje gripo virusas dažniau buvo gydomas antibiotikais, tad procentaliai didesnė tikimybė susigauti antibiotikams labiau atsparų virusą. http://ligos.sveikas.lt/lt/ligos_straip ... tibiotiku/ http://www.londonozinios.com/v2/index.php?news=4366 ir t.t. Taigi, alternatyvi medicina tikrai veikia ir ji nėra bloga, tik reikia gerai žinoti kada ji padeda. Kaip matome didžiųjų ligų atvejų jau būtina naudotis tradicine medicina, bei tikėti "placebo" efektu, kad geros emocijos padeda sveikti. Pastarasis abejotinas veiksmingumu, bet niekados nepakenks nei pačiam žmogui, nei jam padedančiam. Juk kas geriau, niurzgantis ar tikintis jog pavyks žmogus?
Mariijus 2011-10-17 09:24
Nuo kada gripas gydomas antibiotikais? Juk net tavo nuorodoje parašyta, kad antibiotikai virusų neveikia. Tai kaip gali virusas išsivystyti atsparus, pvz., pencilinui, jei niekada virusas nebuvo jautrus jam? Mažiau skaityk straipsnių iš žurnalų Ir Didžiojoj Britanijoj tikrai ten nuo gripo antibiotikų neišrašo, gal Rusijoj ir taip. Ir apskritai, juk tradicinė medicina, ne tik antibiotikais paremta. Jei tau gydytojas nuo gripo išrašė antibiotikų tai jau tikrai geriau jų negerk... sveikesnis būsi... Gal gerk homeopatinius vaistus, gal jie padės, bent jau nepakenks
Arns 2011-10-17 12:46
vaistų vartojimo kultūra, kai dėl menkiausio nieko reik gerti visus vaistus kokie tik po ranka. Ne tiek kad gydyti, kiek numušti ligos sintomus.
Pumper 2011-10-17 12:54
Čia tai gryna teisybė. Kad ir per Lietuvos Radiją rytais 15 min. reklamos ir 14 iš jų vaistus reklamuoja. Kuo greičiau uždraus vaistų ir vaistinių reklamas, tuo geriau bus.
Anonymous 2011-10-17 13:47
Yra isitikinimas, kad alternatyvi naudoja žoleles, bet nevientik pasidomekit burzynski (google: burzynski cancer), kuris isgyde nepagydomas chemoterapija ir radioterapija galvos auglius. Sis daktaras naudoja antineoplastonu terapija, kuri yra efektyvesne negu chemoterapija ar radioterapija. Jis atspausdino savo rezultatus, recenzuojamuose žurnaluose, i kuriuos toks pseudomokslas kaip hemopterapija nepraeina. Metodas veikia ir yra efektyvesnis negu dabar pagrinde naudojami. Paklauskit, kodel siuo metodu nera gydomi zmones? Nera gydomi, nes labai daug pinigu yra skiriama chemoterapijai ir radioterapijai, ir jei butu pradeta gydyti siuo metodu, pelnai kristu. Pelnas turi virsenybe, pries zmogaus gyvybe. Ar tai neparadoksalu? Sio daktaro bandymai atskleisti ir pritaikyti metoda vezio gydymui yra visaip stabdomas, o pats daktaras zeminamas. Atspekit kodel, nes bus prarasti milziniski pelnai, nors butu issaugota zymiai daugiau zmoniu gyvybiu. Taip pat galit pasidometi: dr-gonzalez (http://www.dr-gonzalez.com/history_of_treatment.htm) kuris taip pat atsispausdino recenzuojamuose zurnaluose. Sis daktaras gyde kasos fermentais, kurie patenka i kraujotaka ir yra neutralizuojami peptidaziu slopikliai, kaip antitripsinas. Sio daktaro rezultatai taip pat zymiai geresni negu naudojant chemoterapija ir radioterapija. Sis daktaras specelizuojasi kasos vezio gydime, kuriuo sirgo S.Jobsas.
immortallt 2011-10-17 14:13
Stumiantiems ant alternatyvios: 9 dienas nieko nevalgiau, tik isgerdavau puse stiklines skiestu obuoliu sulciu. Tuo tarpu ir sportuodavau ir dirbau, ir mokiausi - nuotaika buvo puiki, savijauta irgi gera. Ryskiai jautesi iprotis valgyti, bet ne noras! Visikai nenorejau valgyti, nors buvau skeptikas tokiu dalyku. Pries eidamas butent galvojau, kad man, tokiam megejui pavalgyti, tikrai neveiks, bet be jokiu problemu. Zinoma vartojau elektrolitu papildus (panasiai i basica) ir geriau vandeni neribotai, bet be jokiu priedu, skoniu ar pan. - paprasta filtruota vandeni is krano. Tai buvo akupunktura. Su homeopatija turejau reikala gerokai seniau. Vienu metu man bere berods kaire pazasti, bet tai buvo ne nuo prakaito. Tradicine gydziausi beveik metus - hormoniniais tepalais. Kol tepies - tol gerai (uzgydo berima, bet priezasties netvarko). Su homeopatiniais per 3 menesius visiskai praejo. Kitas variantas su homeopatiniais buvo ant dar kudikio. Vaikas tik gimes per 6menesius du kartus ligonineje buvo del ivairiu ligu ir zinoma gavo antibiotiku. Pradejo lankytis pas tikra ir gera homeopata - antibiotiku nevartojo jau berods ~6 ar 7 metus (nepamenu kiek tiksliai dabar jam metu). Zinoma, tikras specialistas, jei tau bus plauciu uzdegimas, meningitas, kitos umios problemos, vezys, AIDS, ZIV ir kitos ligos, kurioms tikrai negali padeti, tai jie siuncia pas tradicines medicinos atstovus ir dar morala atskaito kaip reikalas, jei spyriojies.
enternald 2011-10-17 20:41
Tu skiri žolelių mediciną nuo homeopatijos, aš tai nieko nesakau prieš protingai parinktus augalus??? http://en.wikipedia.org/wiki/Homeopathy Homeopatija - paeimi kokią nesąmonę(daleiskim gripas plaučių liga: kokio gyvulio plaučių, gi reikia ligos sukėlėją šaltinio). Pamirkai tirpale (pradiniam tirpalui tinka vanduo ar alkoholis) paskalauji, ištrauki ir skiedi. Tada dar skiedi ir dar ir dar ir dar, kol gauna koncentracijas artimas 1:10^20 (chemikas pasakytų, kad Baltijos jūra turi didesnę šlapimo koncentraciją, nei ši koncentracija ir jis neklystų). Tai praktiškai reiškia, kad per porcija nėra nei vienos veiklios medžiagos molekulės. Praktiškai tai yra placebas. Ir kame įdomumas: homeopatai teigia, kad kuo daugiau atskiesi tuo stipriau veiks. Pats turėjau šeimos nariui patirties su panašia bėrimo bėda: vaistai veikė tik trumpam. Bet pats bėrimas neregualus. Alergijos tyrimai parodė viena priežastį, bet žmogus nuo alergeno (gyvulio plaukų) nieko nevykdavo net ir užkritus plaukams. Dabar įdomiausia dalis: jam kai bėrimai prasidėjo jis turėjo nemažai streso, bet kai gavo pailsėti vasarai (ligonis buvo mokiklinukas) visi bėrimai dingo. Akivaizdu, kad priežastis buvo psicholiginė ir dalinai fizinė - pavargimas. Taip ir tavo atveju galėjo būti-Homeopatiniai vaistai veikė lik koks placebas.
Valdas8 2011-10-18 08:44
Iš kur tokia informacija?
Arns 2011-10-18 10:55
1) Išvardintos mutacijos ligų, ypač bakterijų, dėl netinkamo antibiotikų klasės vaistų vartojimo 2) Kalbant apie konkrečiai gripą, tiksliau "gripo kultūros" nebuvimas tėvų, senelių sąmonėje, praktiškai iki užpraeitų metų niekas gripo ir pas mus jo nelaikė rimta liga. Tuo tarpu Vakarų Europa per XX amžių išgyveno ne vieną masišką gripe epidemiją pasibaigusia bent keliolikos žmonių mirtimi, ir ten požiūris į tokius susirgimus net gi perdėtas, žiūrint mūsų akimis.
Hmz 2011-10-18 11:56
Yra kur kas žemiškesnis paaiškinimas - minėto daktaro rezultatų paprasčiausiai niekam nepavyko atkartoti. Galima pamanyti, kad tu nesi girdėjęs apsišaukėlių, aiškinančių, kad moka pagydyti AIDS, vėžį ar dar kurį velnią. Va Rusijoje Grabovojus sakėsi ir nabaštikus mokantis prikelti.
Valdas8 2011-10-18 14:28
>>> Arns Jeigu remsimės tik senelių atmintimi, tai paaiškės, kad tokių veidrodžių, kaip buvo prie Smetonos, jau niekas nebepagamina... Bet aš noriu paklausti, ar žinai kokius tyrimus, kuriuose buvo nustatyta, kad angliškas virusas turi kietesnę kaktą, nei rusiškas giminaitis. O gal teiginys paimtas iš Gariūnų enciklopedijos "Viskas blogai ir sparčiai blogėja"
DJ_LFS 2011-10-18 23:23
tai kad Lietuvos Radijo klausosi tik pensininkai:) As tai klausausi Ziniu Radija, ten daug objektyviau O del Styvo Jobso man tai keista kaip tiek daug pinigu turintis zmogus sugebejo neissigydyt vezio, gi skirtu viena nususi milijarda moksliniams tyrimams ir greitai butu atrastas vaistas. Kaip apskritai turtingi zmones sugeba anksti numirt?