Baudų ketinantis išvengti Londonas orą švarins klijais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enternald 2012-01-06 09:51
Man įdomu kaip tas juosteles klijuos: ant sienų ant medžių ant stogų kabins? Kaip atrodys procesas?
kestutisz 2012-01-06 10:05
Kuo arčiau matavimo stotelių :) Buvo gi berods tokia lietuviška "gero oro" darymo patirtis - reikia tiesiog dažniau laistyti šaligatvius, ir net ne visam mieste, o prie daviklių - ir parodymai pagerėja, ir taupu.
jamalou 2012-01-06 11:39
ES nori pasirūpinti savo narių šalių gyventojų sveikata, kuria nesirūpina pačios šalys.. Pačiame Vilniuje, sunku būna vaikščioti ar vakarais atidaryti balkoną, nes eina tos kietosios dalelės ir jaučiasi mašinų išmetamų dujų oras.. Aišku čia kai pats gyvenu gan arti nuo plento, kur mašinų eismas labai intensyvus, ypatingai vakare ir ryte.. O toks triukas kaip gatvių palaistymas prie stotelių, gal vieną kitą kartą išdegs, bet vėliau gali būti blogiau su baudomis baigtis.. Bet esmėje super dalykas, kai Europos sąjunga duoda lėšų infrastruktūrai ir atims pinigus, jei nesusitvarkys. Taip ir turi būti. Palaikau ES įstatymą. Beje, dar prisiminiau rodė, kažkada teko skaityti, kad Klaipėdoje prie pramonės įmonių neįmanoma gyventi, tad jei kas galima skųstis ES. Nes LT paprastų žmonių teises gina išimtinais atvejais, reikia daug durų praeiti ir daug laiko sugaišti, kol tave ir tavo bėda išgirsta..
immortallt 2012-01-06 12:09
Nu zinai, kai isikure gyventi prie pat krovos imoniu ar vandens valymo irenginiu, tai gal ir neimanoma gyventi. Bet siaip nera tokiu jau dideliu problemu Klaipedoje arba pvz. Giruoliuose gyvenantys reikalauja, kad gelenzinkeliu ten vaziuotu leciau, tyliau ir t.t. ir t.t., nors pirma atsirado gelezinkelis, o tada pradejo namai dygti, tai klausimas, kas turi prisitaikyti.
Tatsuo 2012-01-07 15:45
"<..>išleis į pensiją taksi vairuotojus, kurie labiausiai teršia Londono orą<..>"? Tai matuos taksi vairuotojų išmetamų gamtinių dujų kiekį?;d