Kandidatas į JAV prezidentus: Mėnulis iki 2020-ųjų turi tapti 51-ąja valstija (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Myslius 2012-01-27 18:11
http://en.wikibooks.org/wiki/Colonizing ... zation/Law daug prirasyta, daug visokiu nutarimu yra, pacituosiu viena, pati pirma ir pagrindini: "Article I The exploration and use of outer space, including the moon and other celestial bodies, shall be carried out for the benefit and in the interests of all countries, irrespective of their degree of economic or scientific development, and shall be the province of all mankind."
enternald 2012-01-27 18:48
O gaila, galvojau mėnulį būti smagu su atominiais ginklai pabombarduoti, bet ir to sutartys neleidžia.
sigun 2012-01-27 19:38
Viskas su tuo Grinču gerai. Jo žodžius reikia suprasti taip: Mėnulis turėtų tapti 51-ąja JAV valstija, kolonizuota 13-os tūkst. naujakurių iš JAV; turistai medaus mėnesius leistų orbitoje aplink Žemę, kosmose pastatyti pramonės objektai gėrybes žmonėms gamintų nesvarumo aplinkoje, o amerikiečiai turėtų raketą, kuriai pakaks galios nuskraidinti žmones į Marsą Ir viskas stoja į savo vietas. Beje, norit pasakyt pas mus kandidatai ne tą patį kalba? Tik mūsų biudžetas mažesnis, tad ir pažadų mąstai skiriasi. Gi ne už ilgo rinkimai, lygiai taip pat prisiklausysim - va mes tai pamaitinsim alkanus, duosim darbo jo neturintiems, padidinsim pensijas, atpiginsim šilumą ir benziną ir visa tai už dyką, t.y. iš nieko neatimant. Ir liaudis pas mus ne ką geresnė nei tie "bukieji" amerikonai - renka lygiai tokius pačius šūdmalius. Ir niekam neateina į galvą paklaust, o tai pala, iš kur tie pinigai viskam, ką pažadėjai? O jei kas paklausia, tai geriausiu atveju atsakymas - "Ai tai mes neišvogsim, kaip tie prieš mus". O kai pažiūri biudžeto struktūrą, tai taip išeina kad didžioji biudžeto dalis - pensijos, socialinė apsauga, sveikata, mokslas, t.y. pagal juos ir didžiausi vagys turėtų būti pensininkai, socialiai remtini, gydytojai ir mokytojai Tad juokiasi puodas, kad katilas juodas
Skeleton 2012-01-27 19:55
... ir įdėjai jau visiško debiloido (Rono Paulo) rinkiminį reklaminį filmuką. (Ronas Paulas be visų kitų crazy idėjų ruošiasi likviduoti beveik visą JAV finansavimą mokslui, išskyrus medicinos tyrimus. Gi Pagal Ron Paulistus mokslą reikia atiduoti korporacijoms ir labdaros organizacijoms, kaip beje ir visą kitką) Gingričas bent jau turi mokslų daktaro laipsnį, rašo mokslinę fantastiką, skaito mokslinio populiarinimo knygas ir netgi rašo joms apžvalgas.
Skeleton 2012-01-27 20:00
Apklausos rodo kitaip. Visai tikėtina kad Obama pralaimėtų ir Romniui ir Gingričui.
enternald 2012-01-27 21:00
Tai aš ir sakiau kairuoliškus. Obama pareiškimai gana į kairę orientuoti, jei nepastebėjai. Tiesa pasakius praeitus rinkimus demokratų partija rinkosi kurį kandidatą kelti: į kairę labiau orientuotą Obamą ar liberalę Hillari Klinton. Demokratų partija pagrinde socialdemokratų, liberalų ir socialliberalų koalicija, Respublikonai labiau konservatoriai, kai kurie net radikalai.
mnv 2012-01-27 22:10
Dabar dilema bus "kiekybingiausiam" respublikonu rinkejam hardcore evangelikam Ka rinktis i nominacija? Mormona ar "santuokos negerbeja", o veliau ka rinkti prezidentu, viena is ankstesniu ar "blackie mcblackman" D Tuscios galvos plys.
Ultimadness 2012-01-27 23:09
New menulis o po to New Marsas D
Justas116 2012-01-27 23:40
Ką turim? Romney, Ron Paul, Rick Santorum, Rick Perry ir dar keletą. Nė vienas neatrodo būtų labai geras kandidatas. Iš jų visų Ron Paul atrodo mažiausiai pamišęs, nors nieko gero nepasiūlė. Žinant, kad perrinkt Obama būtų kvaila, tai tas ir belieka... Romney nieko gero nepasiūlė. Tik žada dalykus, kurie aktualiausi šalyje ir tiek... Rick Perry ir Rick Saturum abudu konservatyvūs šmikiai, radikalių, ekstremalių ir kvailų idėjų atstovai, gyvenantys savam pasaulėlyje, nesuvokiantys kas svarbiausia šaliai... Tai tokios tos tendencijos JAV... Kaip jau sakiau, juokdarių šalis...
alkaponas 2012-01-28 00:02
enternald 2012-01-28 00:29
Alkaponai, jei čia ateities numatymas, tai nežinau. Bet jis su savo pažadais nužudys ateitį. Namų krizė - kainų burbulas ne naujas reiškinys ir dalijimas į kairę ir dešinę paskolų jau smirdėjo. Artimieji Rytai - Turbūt Irano-Irako karas 80-aisiais, 96 ambasadų sprogdinimai, Izraelio "clusterfuck" lygtai nebuvo numatyta, kad regiono sauumo kišimasis nepridės. Nereikia daug galvoti, smirdėjo viskas jau seniai. Tokie atspėjimai nėra argumentas išrinkti žmogų.
bypasser 2012-01-28 03:38
Alkaponai Kaip enternald sako, tai ne ateities pranaÅ¡avimas, o tiesiog iÅ¡silavinusio žmogaus ateities numatymas, žiÅ«rint į praeities faktus. Ekonomika mokslas tikrai ne naujas ir karus taip pat ne sunku numatyti, kai dar prieÅ¡ visus Irakus bei Afganistanus amerikieÄ
Pumper 2012-01-28 10:07
Taip, ponas Skeletonai, Pumperis parašė komentarą, todėl automatiškai reikia jį užsipulti nekreipiant dėmenio į turinį. Aš dėjau ne RP reklaminį filmuką (kam man tą creationist'ą reklamuoti?), o NG pasisakymą, kad reikia leisti terorizmą, nes tai naudinga, kas tik parodo, kokio lygio jis debilas, tavo mylimas "mokslų daktaras". Na, bet toks tokį palaiko.
Skeleton 2012-01-28 13:20
Tai kad "pasisakymas" yra taip įdomiai sumontuotas O kad filmukas pasibaigia žodžiais "Vote for Ron Paul" irgi yra tik atsitiktinumas
Swift RR 2012-01-28 13:41
Pasižiūrėk į savo šalį pilieti Į šitą korupcinę prosovietinę irštvą, kuri net neturi teisės vadintis Lietuva, bet deja vadinasi... Daugiau pasidomėk kas tam seime sėdi(oi ten geri atkatai monopolistų byra...) ir tau tokios šalies kaip JAV respublikonai pasirodys esą tikri politikai, ir jų pareiškimus skaitysi su malonumu...
Swift RR 2012-01-28 13:45
o ką, verslą vystys, ir pakels jį į naują lygį...
Tarkvinijus Išdidusis 2012-01-28 13:48
1. Kuo tavo šalis tau užkliūva? 2. Kas tu esi, kad teigi, kad Lietuva neturi TEISĖS vadintis Lietuva? 2.1. Kaip ji turi vadintis? 3. Su korupcija pastaraisiais metais tvarkomasi daug geriau negu per visą dešimtmetį. Jeigu žinių neskaitai arba nesidomi, tai jau ne mano reikalas, bet teigti, kad su korupcija nieko nedaroma tai, ką aš žinau. O šiaip korupcija kiekvienoje šalyje yra - tik vienur mažiau, kitur daugiau. 4. Kas išrenka tokius žmones į Seimą? Tokie piliečiai, kaip JŪS? 5. Kai kurie JAV politikai (kaip ir bet kokios kitos šalies politikai) yra pigūs populistai, kurių nuomonės yra mažų mažiausiai keistos ir nerealios.
Skeleton 2012-01-28 14:05
Visų pirma, jei gerbiamasis atkreiptumėte dėmesį, aš tik pakartojau Pumper išsireiškimą kito kandidato atžvilgiu. Antra dėl Ron Paulo, reikia konkrečių pavyzdžių? Užsienio politika: Pavyzdys 1: Panaikinti Jungtines Tautas: http://www.lewrockwell.com/paul/paul82.html Nepakankamai radikalu? Pavyzdys 2: Rono Paulo kosponsorintas American Service-Members' Protection Act, be viso kito ĮPAREIGOJA JAV prezidentą išlaisvinti užsienio šalyje sulaikytus JAV karius "visais įmanomais būdais", t.y. panaudojant jėgą. Nepakankamai radikalu? Pavyzdys 3: Rono Paulo pasiūlytas įstatymas dalinti privatiems asmenims Letters of Marque and Reprisal, t.y. įteisintus leidimus žudyti ne-JAV-piliečius: http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=h110-3216 Pagal Rono Paulo įstatymą, jeigu JAV prezidentas nusprendžia kad "pilietis x" atliko "karo aktą" prieš JAV, tai gali niekieno neatsiklausdamas paskirti premiją už "piliečio x" likvidavimą. Reikia dar pavyzdžių?
enternald 2012-01-28 15:12
Dar siūlau palyginti su Miteno programa, kurioje jis siūlo visus nelegalus supaprastintai įregistruoti legaliam darbui (su mokesčiais) ir kitais punktais.
Swift RR 2012-01-28 21:56
2. Aš esu paprastas žmogus, kuris nusivylęs tikrove, mastau kaip romantikas 2.1. Jos pavadinimas turi atitikti realybę, buvusios kartos svajonės apie visiškai laisvą Lietuvą tėra utopija. 3. Gaila kad kapitalizmas atėjo vėliau- dabar Lietuva pergyvena tai, ką vakarų šalys pergyveno anksčiau. Juose laikui bėgant atsirado vidurinė klasė ir stipri pilietinė visuomenė. Lietuvoje to nėra. 4. Oi, tikrai ne. 5. Man patinka atsiriboti nuo rutinos, ir paskaitinėti tokias šnekas, vistiek ateitis ateis ir tai bus padaryta vėliau ar anksčiau.