Šokiruojanti buvusio farmacininko išpažintis Vilniuje: 70-80 proc. vaistų negydo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PCP 2012-09-02 22:30
Nebeskaičiau toliau. Matyt senis pats vaistus pamiršo išgerti...
Acme 2012-09-03 11:01
sub 2014-01-26 13:19
Nemanau, kad kurdami vaistus uz gera pelna, dar galvoja apie savo artimuosius. Ten, kaip ir daugumoj sriciu dirba tokie patys zmones kaip ir kitur, kuriems uz milijona rupes tik savo kisene o ne kitu gerove. Juk dabar pagrinde viskas kuriama tam kad padidinti vartojima, tuo paciu dides ir pelnas kai kam. Juk parduoti pigiai gera produkcija neapsimoka, net jei tai leidzia maza savikaina. Visada geriau uzdirbti is sh. nei parduoti gera kokybe.
pozitronas 2014-01-26 14:08
Žmogus yra Dievas, ir yra pajegus ir nesirgti ir pagyti nuo bet kokios ligos pats, tiesiog reikia tobulinti saviįtaigą,savęs pažinimą, placebą. Ilgas ir sunkus darbas kuriam nėra ir mokytojų. Šiuolaikiniame pasaulyje per daug darbo ir pelno per mažai. Knygos autorius teigia, paskutiniu laikotarpiu dauguma vaistų 70-80% arba neveika arba kenkia, o seni geri antibiotikai, tai seni ir geri. Didžioji dalis ligų arba psichologinės kilmės, arba cheminiai apsinuodijimai, arba nejudėjimo sukelti.
mykolas 2014-01-26 20:43
Kaip ten sakė JAV natūropatas Joel Wallach, tiksliai nepamenu. Jei žmogaus gydyme taikyt tuos pačius principus kaip gyvulių gydyme, o veterinarijoje - kaip žmonių gydyme, tai abi sritys bankrutuotų. Pirmu atvejų - nes sveiki žmonės nebepirktų vaistų, antru - nes neproduktyvūs gyvulių ūkiai nebeĮpirktų naujų medikamentų. Gyvenimiškas pavyzdys - pastebėjau, kad žmonės pradėjo sau pirkti vaistus(tepalas nuo sanarių skausmo) veterinarijos vaistinėse, nes tie pigesni ir efektyvesni. Ekspertu gąsdinimai medijoje kažkodėl jų neįtikino . O apskritai tai organizmui tam ir duotas imunitetas, kad jis gydytųsi pats, jam tik reikia suteikti visas būtinas medžiagas, o ne nuodyt jį.
immortallt 2014-01-27 01:29
Baigiasi apsinuodijimais ir kitomis komplikacijomis ligoninėse, apkaltina farmacininkus, gydytojus ir valdžią bei toliau perka gyvūliams skirtus vaistus.
vvv2 2014-01-27 15:12
- Jeigu nepastebėjai, tai leisiu tau priminti: dauguma šio forumo dalyvių nenori būti žmonėmis, nenori rašyti lietuviškai, priskiria save gyvuliams, kai kurie šimpanzėms, kai kurie goriloms o kai kurie kiaulėms.. Todėl vaistų klasės pasirinkimas pilnai logiškas..
min 2014-01-27 16:38
Va cia tai nusisnekejai, net ziauru, paistais ir nezinai ka pezi. Mano gerai draugei dar balandi nustate 4 stadijos kasos vezi! Ir ji vis dar cia ir vis dar geros sveikatos. Tai manai jai vezio progresavima sustabde vitaminas C???? Jei ne chemoterapija jau senai jos sitame pasaulyje nebebutu... Tai prasom nepaistyt ko nezinai.