„Playboy“ planuoja kosmose atidaryti striptizo klubą  (0)

Garsus vyrų žurnalas svajoja apie suaugusiųjų rojų virš Žemės atmosferos, kuriame kokteilius nešios kiškučiais persirengusios padavėjos. Kovo mėnesio numeryje „Playboy“ atskleidė savo viziją apie kitą pramogų teritoriją – kosmosą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svajojama, kad nauja poilsio vieta turės ir privačių kambarių poroms, kurios romantiškoje aplinkoje norės žvelgti į Žemę iš kosmoso.

„Playboy“ tiki, kad striptizo klubas galėtų priminti kruizinį orlaivį. Patalpos būtų pastatytos ant rato formos kosmoso soties. Klube taip pat galėtų veikti šokių aikštelė be gravitacijos, rašo „The Week“.

Žurnale pasakojama, kad į šį klubą kosmose būtų galima patekti „Virgin Galactic“ reisais. Richardo Bransono įkurta įmonė jau pardavinėja bilietus, kurių kaina 200 tūkst. JAV dolerių, į pirmąją masinę turistinę kelionę į kosmosą.

Ar tokia idėja įgyvendinama? Buvęs NASA mokslininkas Stanas Kentas ir futuristas Thomas Frey teigia, kad „Playboy“ svajonė nėra neįmanoma. Ekspertai aiškina, kad, pavyzdžiui, restoranas galėtų suktis, jog centrifuginė jėga neleistų lėkštėms ir taurėms sklandyti ore.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Diena.lt
Diena.lt
Autoriai: Birutė Masaitytė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)