LSD narkotikas gali padėti įveikti alkoholizmą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pozitronas 2012-03-19 16:00
Kazkada neticia paragavau durnaropiu seklu tai tikrai daug stipriau nei kazkoks vaikiskas lsd, nes tiesiog buni kitam pasauli, ir nematai nei kur eini nei ka veiki
blizzard 2012-03-19 17:06
Aš irgi daug pakeistų gyvenimų esu matęs, netgi tavo komentarą paskaičius matosi kad sunkiai išeina mintis reikšt ir šiaip toks maroziškas akcentas jaučiasi, jeigu jau tą savo dvasinį lygį keli, tai bent bendrauk kaip žmogus.. Lietuviškų raidžių - 0 vos galima suprast ką rašai. Siūlau kelti ne dvasinį lygį (kur net nežinai ar išvis tokią dvasią turi) o loginį mastymą ir supratimą aplinkos. Labai drąsu kalbėt nesąmones apie dvasinį lygį ir dvasinį tobulėjimą net nežinant kas tai yra ir nesuprantat kad ta pati pirma mintis jog toks dalykas kaip dvasinis tobulėjimas yra, jums buvo įskiepyta be jokių įrodymų, panašiai kaip kokia religija.. Geriau pakalbėkim ne apie priklausomybes ar nepriklausomybes, bet apie tai kodėl yra vartojama? Koks pointas "hackint" savo receptorius? tai tikrai nėra lygu jokiam dvasiniam tobulėjimui, tai tėra atsipalaidavimo priemonė, o jeigu vartoji dažnai - visiškas degradavimas..
kionig 2012-03-19 17:22
Dar skraidantys drakonai nesivaidena? Ar jau ten užmezgei ryšį su kitu pasauliu? Visiems siūlytojamas ir nesiūlytojams. Trumpai ir aiškiai. Patys įlipę į šudą, nesiūlykite lipti kitiems ir taip pateisinti savo beviltišką padėti ir pripražinti to fakto kad įlipai į šudą, o kad nebūtum visiškas lūzeris turi dar ir kažkas įlipti. Tai ir priminsiu, kad įlipus į šudą, patys ir srėbkite jį. Ir nemėginkite pateisinti beverčiais argumentais ir baime, savo į šudą įlipimo faktą!
Vagydarnuor 2012-03-19 17:45
jeeezauuu..D as nieko nesmerkiu, apart tu kurie smerkia kitus. Eik tu filologe, zodziai tik isireikst, tu manau mano mintis supranti, o jei is ju ispaudi kazkokias nesamones, kaip "marozas" tai patarciau susitvarkyt su savo EGO. Apie dvasini gyvenima patikek uz tave geriau nusimanau. Paziurek ka tu rasai, tau visur reik kazkokio paaiskinimo, fakto, kitaip sakant tavo percepcija gyvenimo tik smegenu sukurta mintim paremta. O dabar i tema, LSD tokiem kaip jus heiteriai yra pats tas dalyks, sugriaus jusu pasauleli, o tada galesit lipdyt is naujo. Pasauly paremta ne galva o sirdim
blizzard 2012-03-19 17:49
Pabaigai.. Apie tai diskutuot tas pats kas apie tai kas geriau balta ar juoda.. Aš linkęs nekalbėt apie neegzistuojančius dalykus.
kream 2012-03-19 17:51
Prajuokino čia esantys neuropsichofarmakologijos profesoriai, žinantys KAS yra priklausomybė ir KAIP ji apskritai atsiranda bei atrodo. Lyginti haliucinogenus (tiksliau psichodelikus, nes haliucinogenai skirstomi į dar 3 klases) su heroinu visiška nesąmonė - čia visuomenei grūdamo žodžio 'narkotikas' (iš tikro net neteisingai vartojamas, narkotikas yra medžiaga, turinti savybę sukelti miegą, t.y. opiatai. visos kitos medžiagos, kaip alkoholis, kava, LSD, ketaminas ar GHB, t.y. ne morfinas, heroinas, oksikodonas ir kiti opiatai, yra vadinamos psichoaktyviomis medžiagomis) praplautų smegenų padarinys. Čia kaip vadinti visus augalus krūmais. Iš pradžių bent susižinokit kaip psichotropikai kategorizuojami ir pagrindus kokius efektus jie sukelia, nes kai kurie čia ryškiai neatskirtų stimulianto nuo depresanto. Nesuklysiu, kad čia bent vienam atrodo, kad nuo LSD drambliukai rožiniai pradeda rodytis. Švaistotės žodžiais nežinodami ką jie reiškia. Kaip pasireiškia heroino fiziologinė ir psichologinė priklausomybės? O kaip alkoholio, nikotino? Metamfetamino (kurio fiziologinės iš tikro nėra)? Psichodelikai nekelia troškimo jų vėl pabandyti. Psichologinė priklausomybė pagrinde pasireiškia kompulsyviu noru pasibaigus poveikiui ar greitai po to vėl vartoti tą pačią medžiagą - nuo psichodelikų gerus kelis mėnesius, metus, ar ir visą gyvenimą nebeateina tas noras. O jau kalbėti apie pakartojimą tą pačią dieną nėra kaip. Nors ką čia aiškint, atsidarykit http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ ir pasiskaitykit tyrimų. Del kanapės, tai iš dalies off-topic, bet jūs skirkit priklausomybę nuo įpročio. Beje, LSD ne stipriausias, o potencialiausias. Jo efektam kai kuriem užtenka 30µg. Bet jis tokių efektų kaip pvz 5-MeO-DMT nesukels. @VanaVara: manau ateity kada nors ir praktikuos, kai pusdurniai uždarapročiai dešinieji, negebantys perskaityt nei vieno mokslinio straipsnio santraukos (ne visi dešinieji tokie, bet labaaaaaai daug) apmirs
blizzard 2012-03-19 17:56
Pasikartosiu,
kionig 2012-03-19 18:14
Ką tu sakai, pasakoriau? Jie nieko negriauna. Griauna tik ypač silpnavalių tikėjimus. Tikėjimus, kad va čia pavartojęs neperžengsi tos ribos, kad kelio atgal nebebus. Amy, irgi tikėjo, bet ji jau nesugebėjo pripažinti savo padėties beviltiškumo. Taip pat kiek daug tokių tikėtojų, kad jiem pavyks iš to liūno išlipti, bet narkomanų reabilitacijos centruose taip pat daug kas tiki, bet tikėjimas yra niekas prieš dėsnius. Suk nesukęs, bet visur tai galioja. Ir tu jiem papasok, kaip lengva yra vartoti žolę, lsd, o jokios priklausomybės. Pažiūrėčiau ką tau jie atsakytų.
Rimvydas 2012-03-19 19:13
. Taip pat tai padeda išnaudoti mažiau jėgų. Visi tampa geresni. Sunku būti piktam kai esi "apsirūkęs". " - Bill Lee Toliau grįžtant prie LSD: LSD nesukelia fizinės priklausomybės, tačiau vartojant ilgainiui vystosi tolerancija, t. y. tam pačiam rezultatui pasiekti, reikia vis didesnio medžiagos kiekio. LSD nėra „tikrasis“ haliucinogenas, kaip dažnai manoma, jis iš tiesų yra psichodelikas — LSD nesukuria objektų, kurių iš tikrųjų nėra, bet paprasčiausiai pakeičia realų daiktų suvokimą.
Zergas 2012-03-19 19:47
to kionig http://www.youtube.com/watch?v=LKm_mnbN9JY&t=13m12s
kionig 2012-03-19 20:51
Na ir kaipgi pakeičia? Koks skirtumas ką jin ten sukelia, o ką ne, svarbiausia yra euforija, t.y. smegenis riekalauja pagrinde dopamino.
zahiraz 2012-03-19 21:06
Kioning, niekaip nepagauni minties,ką jie nori tau pasakyti.
K 2012-03-19 21:09
kionig, jau prie žodžių o ne argumentų pradėjai lįsti. mokėk ir Tu kartais pralaimėti. Nu negali būti lygiavertis, kaip pats minėjai nebandei ir (nors niekada nesakyk niekada) nebandysi. Negali ginčytis jog pvz . ramūnėlių arbata ramina, jei nė sykio nesi bandęs. Ir pvz. tas ribos legalu/nelegalu nubrėžimas. Jog kažkas pasako jog tai nelegalu ir kenkia, vadinasi nebegalima to vartoti, nors tam tikrose kultūrose buvo vartojama šimtmečiais?
blizzard 2012-03-19 21:26
Rimvydas 2012-03-19 22:27
Tik nesakyk,kad nevartoji alkoholio? Alkoholis taip pat "hackina" receptorius, o kompiuteris kenkia smegenims. Čia vienas argumentuotojas prieš narkotikus pastoviai vartojo tokius žodžius kaip "hackina", armorai, mana. Aš pasakyčiau,kad jis priklausomas nuo žaidimų, kompiuterio,nes kompiuteriniai žodžiai ir posakiai jau įaugę į smegenis. To žmogaus kompiuterinė realybė persipynusi su realiu pasauliu ir vis dar skverbiasi. Tuoj bus taip,kad tam žmogui ir reikės tik kompiuterio, neturės nei merginos nieko. Bet čia tik išvedžiojimai. Pvz. Olandijoje žolė legalu. Olandija kaip valstybė stipresnė už Lietuvą ir tikrai niekas negalėtų pasakyti,kad politikai mūsų yra protingesni už Olandijos. Kodėl Olandija nedegradavo, o mūsų Lietuva baigia degraduoti? Kažkas argumentuoja kodėl narko centrai vis perpildyti. Jie perpildyti ne dėl žolės ar LSD vartojimo. Nueikit į narko centrą ir nerasit žmogaus,kuris gydytųsi matydami pagrindinę problemą LSD arba žolę. Daugumą rasit heros vartotojų.
Liandar 2012-03-19 22:29
Šaunuolis kionig, nenori kokiam humoro klube sudalyvauti? Nes sprendžiant iš tavo komentavimo tai esi tikras anekdotų meisteris. Ką čia tau žmonės bando pasakyti yra, kad ne visi narkotikai vienodi - skiriasi jų veikimo dozė, veikimo mechanizmai, ilgalaikis poveikis sveikatai, galimybė fiziškai priprasti ir t.t. ir pan. Tai, kad kažkas vadinamas 'narkotiku' dar nereiškia, kad prie jo priprasi, protą išsilydysi ar net numirsi - 'narkotiko' apibrėžimas yra gan platus, prie jų priskiriami ir alkoholis, nikotinas bei kofeinas. Jie visi legalus ir jų kenksmingas poveikis ir galimybė prie jų priprasti yra visiems labai gerai žinoma. Nelegalūs narkotikai irgi yra įvairūs. 'Sunkieji' narkotikai (kaip heroinas, kokainas, krekas, mefentaminas) yra be diskusijų žalingi ir nevartotini dėl didelės tikimybės fiziškai priprasti ir dėl ilgalaikio vartojimo padarinių sveikatai. 'Lengvieji' narkotikai (kaip ekstazis, LSD, žolė, grybai) fizinio pripratimo nesukelia ir kenksmingas poveikis sveikatai yra minimalus. Juos iš esmės galima vartoti rekreaciniais tikslams lygiai taip pat kaip ir alkoholį, t.y. nedažnai ir su saiku. O tai, kad kada žmonės tau šneka apie žolę ir LSD, tu pradedi šnekėti apie heroiną ir kokainą (minėdamas Charlie Sheen bei kitus narkomanus), parodo kad esi truputi praplautom smegenim. Čia turbūt iš mokyklos laikų tau tai užsilikę, kada be jokių paaiškinimų pasako, kad ). Taigi, kionig, gyvenime ne viskas tik juoda ar balta. Supratau, kad esi praktiškai abstinentas ir džiaugiuosi tokiu tavo gyvenimo pasirinkimu, bet turėtum pasidomėti apie diskutuojama tema prieš pradedamas rašinėti visokias tiradas.
dawid90 2012-03-19 22:32
Gal, kad apsisvaiginti?
kionig 2012-03-19 22:50
Darai klaidą, naudodamas argumentą iš senumo. Anksčiau nebuvo tokia visuomenė kokia dabar, ji pasikeitė, keitėsi ir jos vertybės, taip pat ir santvarka. Todėl vienaip ar kitaip buvo nuspręsta tai riboti arba visiškai uždrausti, kad žmonės nepradėtų tuom piknaudžiauti, o jei visgi tuom piktnaudžiaują, tai taikyti bausmes, taip kad maža nepasirodytų ir nereikėtų teisintis marihuanos privalumais, dėl ko pats negalėjai savo veiksmų sukontroliuoti. Todėl ir yra nubrėžiamos ribos, kas legalu ir kas ne, kad tą nekontroliuojamą gyvylių grupę sukontroliuoti.
Liandar 2012-03-19 23:24
Tai kas vyksta Meksikoje yra žiauru, tačiau jeigu kiek nors galvotum, tai suprastum, kad viskas ten vyksta, nes narkotikai yra NELEGALŪS. Jeigu jie taptų legalūs, tai nebebūtų kaip visiems tiems narkotikų karteliams pasipelnyti, nebent tapti legaliu verslu, o tada visi tie narkotikų karai (reiktų tikėtis) ir užsibaigtų. Žinoma, ten daugiausia iš tikro kokainas ar heroinas varomas, o ne žolė, tai apie legalizavimą nėra ką ir kalbėti, o kuo tai susiję su LSD galėjimu padėti gydyti alkoholizmą, tai ne man suprasti...
kionig 2012-03-19 23:30
Tikrai taip aš tą puikiai suprantu. Ir būtent tokio požiūrį ir pateisinu. Gyvenimas tikrai turi daugiau įdomybių ir iššūkių nei mirihuana, ekstazy ir grybukai. Bet sakykime nei vienas manęs nežemino ir nevadino kvailiu, kad aš nerūkau ir negeriu taip kaip kiti. Paprastai su tokiais žmonėmis nėra apie ką ir diskutuoti kas kiek prisigėręs nesamonių pridarė ar kiek gimtadienių atšventė baigiant keturiomis. Taip pat keletas ir kitų pažįstamų draugų, kurie bandė vartoti, jie negalvojo netgi tai siūlyti man, kad aš čia išmėginęs "padidinsiu" savo savivertę. Mano požiūriu aš kaip tik save pažeminčiau užsiimdamas tokiais dalykais. O, dabar pora esminių klausimų. 1) Ar būtina vartoti 'lengvuosius' narkotikus, kad būtų galima atsipalaiduoti, "pasitūsinti", numalšinti stresą? 2) Ir dėl ko pagrinde naudojamie tokie dalykai? Kai priežastis galima išspręsti paprasčiau, o ne vartojant tuos lengvuosius narkotikus?