Pažadai išpildyti: savaitgalį eteryje pasirodė pirmoji laida „Mokslo sriuba“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Smėlis 2012-03-27 09:06
Oho, o jau mano nuomonė nepatinka? Paneik, kad toks protingas, o ne siuntinėk kažkur eiti.
Vytautas 2012-03-27 09:15
Na, eiliškumo prasme sakyčiau, jog būtini tokie dalykai: 1) idėjos ir entuziazmo palaikymas 2) pragmatiški patarimai kaip tobulėti (atsižvelgiant į realias galimybes) 3) kritika, kai akivaizdžiai matosi, jog tobulėjimui jau pribręsta, tačiau ta linkme nejudama. Tačiau dažniausiai nuo mokslo konferencijų iki forumo susirašinėjimų iš karto pereinama prie trečio punkto. Iš tikro to dažnai nė nereiktų - pats gyvenimas savo kritiką sustatys: be tobulėjimo nebus žiūrimumo, o nebus žiūrimumo, nebus ir finansų. Tad tai savaime vers ieškoti sprendimų.
nondescript 2012-03-27 09:49
Pirmas dalykas, kuris pakeltu kokybės kartelę, tai naujas vedėjas. Nenoriu ižeisti šio, bet toks darbas tikrai ne kiekvienam.
Smėlis 2012-03-27 10:12
Patarimai ir yra kritika. Kritika ir patarimai ir yra palaikymas. Prie ko čia tas aklas šiltnamio sąlygų kišimas? Kam girti, jei beveik nėra už ką. Vien už iniciatyvą? Taip, ji sveikintinas dalykas, bet vien ji nieko verta. Beje, Vytautai, pas tave yra tas pinigų aspektas. Visad. Tame nieko blogo. Bet vėlgi, pinigų niekas neduos, jei projektas neparodys kažkokio potencialo. Iš karto. Tarkim aš noriu investuoti į kažkokį projektą. Pažiūriu šitą laidelę kaip kažkokį demo pristatymą ir akivaizdžiai matau, kad investuoti neverta. Nėra į ką. Ir einu toliau, ieškau kitos vertesnės idėjos iš kurios man gal ir nebus kažkoio tiesioginio pelno, bet bus reklama. Tarkim. Ką aš visuo šituo noriu pasakyti? Ogi kad turi būti idėja, kuri pritrauktų investicijas. Negalima žadėti, kad idėja bus, jei bus investicijos. Taip verslas nesisuka. Todėl toks projektas pasmerktas ilgai laikytis ant jį kuriančiųjų entuziazmo. Galbūt po kokios 5 laidos, jei kūrėjai sugalvos kažką išskirtinio, ji bus kažko verta. Nors jau bus praradę labai daug žiūrovų. Aš jiems mielai parašyčiau tiesiogiai, bet kadangi vien per snukiaknygę susisiekti tegalima, o to aš padaryti nei noriu, nei galiu, tai galiu tik čia burbėt.
Vytautas 2012-03-27 10:35
Tai ne dabar apie pinigus ar kokybę kalbėti - žmonės bando, mokosi, kuria - čia yra svarbiausia. Visa kita - per anksti vystoma diskusija. Jei ką, pakeis laidoos pavadinimą, paleis naują projektą ir turės tuos žiūrovus.
deivec 2012-03-27 20:58
saunuoliai !!! pagaliau ne vien maskoliunas sia linkme dirbs...kiek galima matyti KK2 ir tokio plauko laidas eteryje... jums dideles sekmes kolektyvas...nesvarbu kad tai nisine...rinka...bet juk reikia lietuvai savojo discovery