Trečioji laida „Mokslo sriuba“ apie fizikos „stebuklą“ – kambaryje vykdomą šaltąją branduolių sintezę (Video)  (14)

„Kol dar nepasibaigė nafta ir dujos, žmonijai žūtbūt reikia efektyvaus energijos šaltinio. Tai yra egzistencinis viso pasaulio iššūkis! Ar naujasis išradimas mums gali užtikrinti šviesią ateitį? Aišku tik viena, arba tai energetikos revoliucija, arba eilinė apgavystė, norint pasipelnyti bei išgarsėti“, - intriguoja laidos kūrėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Portalo skaitytojai turbūt dar prisimena viso pasaulio fizikų bendruomenėje pagarsėjusius italų išradėjus, viešai deklaruojančius, jog jiems pavyko sukurti šaltosios branduolių sintezės reaktorių. Apie šiuos „išradimus“ (nuo pirmosios oficialios žinios apie šiuos išradimus prabėgo jau daugiau nei metai, tačiau nepriklausomi ekspertai taip ir nebuvo prileisti prie įrenginio – tai tik dar labiau padidina apgavystės įtarimus) esame rašę straipsniuose:

Naujausioje laidoje „Mokslo sriuba“ kūrėjai koncentruotai pateikia šios istorijos chronologiją ir kai kurias papildomas žinias, kurių dar nebuvome skelbę technologijos.lt portale. Tad laida bus įdomi net ir tiems, kurie jau girdėjo apie garsiuosius italus ir galbūt net yra susidarę savo nuomonę apie jų teiginius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai (14)