Bedarbis programuotojas sukūrė virtualią Saulės sistemą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vienetas 2012-05-01 09:53
Kada tai turėjau tokia programėlę, kur buvo galima daugmaž modeliuoti gravitacijos poveikius kokio nors kūno kitų dangaus kūnų atžvilgiu. Buvo ir up-to-scale saulės sistema, galima buvo iš žemės stebėti kur ir kada kyla žvaigždynai etc etc... Gal kas žino kaip ta programa vadinasi?
Xron 2012-05-01 10:24
Tikriausiai turejai galvoje Celestia arba Stellarium. Google earth irgi panasaus stiliaus programa. Kalbant apie straipsni... Naujoves yra visada sveikintinos, kad ir sukure jau kazkas anksciau panasiu programu, bet zmones neturetu sustoti ties tuom, manau uzbaigta si programa atras savo nisa astronomu megeju rate ir ja gales naudoti netgi mokyklose kaip vaizdine medziaga, mokant apie astronomija.
Popasz 2012-05-01 11:39
Gera programa skirta žaisti su dangaus kūnais, keisti jų orbitas, nutaikyti planetų trajektorijas vieną į kitą, netgi simuliuoti 3D galaktikų susidūrimą vadinasi UNIVERSE SANDBOX 2, video: http://www.youtube.com/watch?v=ohsMO5-K ... re=related Taip pat gera programa, mano nuomone, yra SpaceEngine: http://www.youtube.com/watch?feature=en ... V3sxlu1eFA Rekomenduoju visiems, kurie nori pamatyti visatos grožį.
hellboy 2012-05-01 13:27
laukiu sitos programoissisiepes iki pat ausu net jei bus ir mokama visvien parsisiusiu o kas del pacvios programos tai tiesiog ziauri ji netik tiks simuliuoti planetu judejima bet ir kaip sake pries tai kad puikiai tik ir moksline medziaga o beto mane ypac veza tokios programos ypac susijusios astronomija net gi keleta ju turiu
Didelis 2012-05-01 19:22