Dėl homoseksualumo kalti genai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2012-06-14 21:22
Top15 sąrašiuką matei? Ar ir ten mokslininkų sąmokslas?
Tarkvinijus Išdidusis 2012-06-14 21:22
A, gerai, paaiškinsiu tau - suaugę žmonės (daugely šalių laikoma suaugusio amžius nuo 18 metų, arabų šalyse moterims gali ir nuo 10 būti), gali laisvai pasirinkti su kuo miegoti ir su kuo bendrauti. Pedofilai, šiuo atveju, yra už įstatymų ribų, nes jų sekso objektas yra maži vaikai, kas pagal įstatymus (ir šiaip moralinius principus) traktuojama kaip baudžiamasis nusikaltimas. Vaikai dar neturi pilno veiksnumo ir teisnumo, kokį turi suaugę asmenys, todėl juos privaloma saugoti. Dargi, vaikas negali apsiginti nuo suaugusio, kaip suaugęs nuo suaugusio. Dėl to į pedofilus Vakaruose yra žiūrima neigiamai ir jų veikla yra kriminalizuota.
Hmz 2012-06-14 21:30
Ar būtų galima daugiau sužinoti, kas čia "reikalauja simtatukstantiniu sumu"?
dawid90 2012-06-14 21:35
Kas tie visi? Homofobai, kurie dažnai remiasi biblija kaip įrodymu, kad homoseksualumas, tai liga/iškripymas ir tt.?
Sleepo 2012-06-14 21:35
Zinoma. Nematau nei vienos priezasties kodel netureciau eiti ar ant jo pykti, kad jis yra gejus. Edit: Tas pats butu jei tureciau homo dukteri. Daugumai homoseksualai asocijuojasi tik su vyrais, kazkaip apie moteris uzsimirstama.
Tarkvinijus Išdidusis 2012-06-14 21:39
Na, šiaip Biblija yra sena knyga. Sakyčiau, gal tais laikais pedofilija buvo labai labai retas reiškinys. O homoseksualumas visais laikais šiaip buvo paplitęs (Antikoje ypač. Užtenka atsiversti ankstyvuosius Platono veikalus), čia tik SSRS buvo У нас нет секс, преступленый и гомики oficiali politika. Atsakant į azoto klausimą - žinoma, eičiau (bet neklausei, kokia būtų mano emocinė savijauta kurį laiką). O, ką, tu gal atsisakytum savo sūnaus/duktės? Paskelbtum, kad mano sūnus/duktė mirę?
andriulis 2012-06-14 21:44
Pumper - o tau gal top 100 parodyt kur pries homo ? Istraukei nuoroda is uzsenietisko delfio ir bandai kazka parodyti. Jeigu mokslininkai daro TYRIMUS, kodel kai kurie zmones homoseksualus, reiskia iesko "klaidos". Ir jus man neirodysit, jog tai yra normalu, nes normalu yra tai, kas gali palikti palikuonis. O kad cia internete milijonas top 15 su visokiais bandymais parodyti, kad "homo?na ir kas?" nieko neirodo, nes skiriama siam reikalui begales pinigu.
Hmz 2012-06-14 22:01
Berods mokslininkai jau išsiaiškino, kodėl tik nykstamai maža dalis skruzdžių (taip pat bičių, kamanių, vapsvų, termitų ir pan.) patelių yra motinėlės, atseit, gali palikti palikuonis. Ką darysime toliau - ar skruzdės darbininkės yra nenormalios ir jas reikia gydyti?
andriulis 2012-06-14 22:18
Hmz - visai gal nupusai? Prie ko cia skruzdes ir zmones? As sakau dabar daug kas pritempinejama prie to, kad homo yra tiesiog labai normalus reiskinys ir tiek.
dawid90 2012-06-14 22:22
Nepastebi, kad jis paminėjo palikuonis? Čia gi jūsų homofobų vienas geriausių argumentų, kad "gėjai negali turėti palikuonių, todėl tai yra iškrypimas", ar ne?
andriulis 2012-06-14 22:32
Ne, bet ir tu nupuses. Negali susilaukti palikuoniu ir normalios pakraipos poros, bet ju gi nevadini kaip tu paminejai iskrypeliais. O homo jau priestarauja prigimciau susilaukti palikuoniu. Cia tas pats kaip rozete ir kistukas, kistukas su kistuku jokio efekto neduos ir rozete pries rozete taipogi jokios naudos. Bet tikriausiai nusipirkes televizoriu su vietoje kistuko rozete sakysi taip turi but.
Manvydas 2012-06-14 22:34
Na man tie gėjai netrugdo, tol, kol nepradeda vaikščiot gatvėm ir bandyt atkreipt dėmesį į save.Jeigu tu jautiesi normalus (gėjus ar negėjus), tu neini gatvėm ir nebandai būt "attention whore". Galėtų tų gėjų būt daugiau, merginų man daugiau liktų, bet su sąlyga, kad neis ir nemojuos savo kotu prieš visą pasaulį.
Sleepo 2012-06-14 22:34
Dar kitas daznai naudojamas argumentas: tai nenaturalu! Taciau naturalioje gamtoje tai vyksta gan daznai. Dazniausiai tarp pingvinu. O isties, tai daugumai tiesiog tai atrodo slykstu, nes homoseksualai iskart asocijuojasi su vyrais ir santykiavymu tarpusavyje. Iskart geriau prisipazysta, kad jiem tai slykstu ir viskas.. Bet ne, reikia ieskoti kazkokiu tai argumentu ir irodyneti, kad tai negerai, kad tai yra setono jojancio ant vienaragio su kaliosais pasiusta nuodeme.
andriulis 2012-06-14 22:42
Sleepo - savo postringavimus ir pamastymus gali pasilikti sau. Nes i pasakyma nenaturalu tu-jus neturit ka atsakyti ir kisat visokius pingvinus ir lyginat su zmonem. Tai ne argumentas, nes ir suo per rujojima lipa ant bent ko, bet juk kai zmogus sergantis nimfomanija, mes jo nereabilituojam su rujojancio sunio pavyzdziu.
kiesza 2012-06-14 22:44
Sleepo 2012-06-14 22:46
Skirtumas tas, kad tavo siulomi veiksmai zmonem kenkia, skirtingai nei buvimas homo.
dawid90 2012-06-14 22:47
Čia tas pats kaip sakyti, "kompas labai sudėtingas daiktas, pasaulis taip pat, todėl taip kaip kompas turi kūrėją, todėl ir pasaulis turi tūrėti kūrėją", bėje toki "argumentą" kaikurie puskvaišiai ištikro nauduoją.
faktas 2012-06-14 22:48
Na ir komentarai. Šiaip pamirštant mobiliuosius telefonus užpakaliuose ir grįžtant prie temos, atrodo, kad visi tyrimai veda link to, kad vyrų homoseksualumas yra daugiaveiksnė elgsenos anomalija. Genetikai, tyrinėdami atskirai augintus dvynius, įrodo, kad tai genetiniai veiksniai, fiziologai nagrinėdami nėščiųjų moterų hormonus ir vaikų orientaciją įrodo, kad priežastis - hormonų balansas nėštumo metu, psichologai, besiremdami kalėjimų ir kariuomenių tyrimais, turi pakankamai įrodymų, kad tai psichologinis veiksnys. Atrodo, kai kurie įrodė, kad stresas DNR gali paveikt epigenetiškai ir lemt atitinkamą elgesį. Moterų atveju, dominuoja tyrimai, įrodantys psichologijos įtaką arba hormonų, nes paprastai per didelį testosterono poveikį patyrusios moterys atrodo gana vyriškai ir jas neretai domina kitos moterys. Kas dar kokių turimų esate skaitę arba girdėję, žinoma nekalbant apie mobiliuosius telefonus užpakaliuose, jei tokie tyrimai apskritai kada nors buvo atlikti?
Sleepo 2012-06-14 22:49
Ta nuomone, kad tai nenaturalu (gamtoje organizmai turi daugintis, kad neisnyktu) tiesiog neturi prasmes. Dabar nebe tie laikai, kad sektume elementarius instinktus- maitintis, daugintis, isgyventi. Zmonem tiesiog tokie dalykai nebeegzistuoja, tai praeitis.
ashirviskas 2012-06-14 23:01
WTF žmonės ???? Apie Gnostic - tai kažkas jam netaip, arba netaip aš jį suprantu Aš šiaip manau, kad homoseksualumas nėra labai "normalus" dalykas, tačiau tie žmonės tokie jau gimė, kaip ir būna su kitokiais dalykais, pvz dauno sindromas. Tačiau pas homo tik vienas dalykas netaip veikia - jie galbūt tiesiog yra moterų smegenys, įkalintos vyrų kūne, ar šiaip kažkas truputį netaip, bet jie yra visiškai pilnavertiški žmonės. Jiems gal ir patiems nelabai patinka (GAL) kad jie tokie gimė, tačiau su dabartinėm technologijom nieko padaryti kol kas neįmonama. Taip pat aš nemanau, jog homo tai jau būtinai turi į šiknas beleką kaišiotis (Kaip kažkas minėjo, pagal froidą Gnostic yra užstrigęs analinėj stadijoj ), jie taip pat turi jausmus, nori ištikimybės ar pnš. Anksčiau irgi buvau absoliučiai tokios nuomonės, kad juos šaudyt reik ar deginti, tačiau dabar to nemanau. Tik aš vis dar nesuprantu tokio dalyko - kam tos eitynės visokios ?!? Jūs taip tik prašotės plytos į galvą iš visokių "marozų", kurie to tik ir laukia...