Dėl homoseksualumo kalti genai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Manvydas 2012-06-14 23:02
Aha norėčiau pamatyt kaip keletą savaičių be maisto ištvertum. Labiau nusišnekėt negalėjai.Instinktai veikia ir veiks, tol, kol neevoliucinuosi į materiją, arba netapsi cyborgu. Pasižiūrėk į pasaulį.Jau 7 mlrd. žmonių dėka dauginimosi instinkto, trūkumas maisto.Nuvažiuok į kinijos kaimą ar afrikos dykvietę, pamatysi, kaip žmonės nekovoja dėl išlikimo...
Sleepo 2012-06-14 23:21
Ne taip suformulavau minti. Turejau parasyti, kad mes tu instinktu atsisakome vis labiau. Del 7 milijardu, tai taip pat kaltas nenaturalumas, kadangi yra suteikiamos salygos tokiam zmoniu kiekiui. Naturaliom salygom tokio skaiciaus niekaip nebutu.
andriulis 2012-06-14 23:21
ne nu tu nepyk, bet nusikalbi. Esme tame, kad jei tie gyvunai turetu pavardes, tai kazkoks gyvunas pavarde ziegzdrius neturetu palikuoniu su ta pacia pavarde(genais) todel jis nugyveno savo "kitoniska" gyvenima ir viskas. Tai taip ir dingsta jie is horizonto be jokiu savo genu palikimo. As esu gan tolerantiskas zmogus tol kol nepradeda kisti situ visu marazmu per prievarta. Kaip tai gerai, kaip tai saunu ir t.t. ir t.t. Faktas - komentaras atstoja visus komentarus +1
nulis0 2012-06-14 23:22
Na tingėjau viską skaityti, bet nors į šitą nesąmonę atsakysiu.... Manau sutarsim vienu klausimu, kad žmogus taipogi yra gyvūnas, o ne koks ateivis ar krišnos iš molio nudrėbtas... taigi jeigu žmogus yra gyvūnas tai turėtume turėti kažkokių panašumų ir TADAM.... Kaip ir gyvūnų yra homoseksualių, taip ir žmonių tokių yra ir nieko tu čia nepakeisi.. Beja jeigu šiektiek biologiją geriau išmanytum, gal ir pačio seksualinis gyvenimas būtų geresnis ir nereikėtų kištis į kitų seksualinį gyvenimą ir ką kas lovoje veikia... Bet aš kaip geras žmogus tau padėsiu... Išsiaiškink kada tavo merginai vyksta ovuliacija (vidurinė ciklo diena) ir pasistenk su ja vienas tą dieną būti... Na tęsiam toliau mitų griovimą... 1. Homoseksualai negali susilaukti vaikų... Neteisybė!!! Ot ir gali na nebent jeigu yra nevaisingi, bet jeigu vaisingi tai viskas ok, vaikų susilaukti gali, aišku ne vyras su vyru ar moteris su moterim, bet esmė, kad vaikų susilaukti gali.... Juk ir dabar yra šeimų, kurio dėl objektyvių priežasčių negali turėti vaikų ar tiesiog nenori susilaukti, bet niekas į juos pirštais nebado... 2. Homoseksualai pavers jūsų vaikus GĖJAIS... NETEISYBĖ... mano žiniomis didžioji dauguma homoseksualų gimė būtent ''teisingose'' šeimose, paradokas ar ne? 3. Gėjai niekadėjai pimpiais pamosikuoti todėl rengia ''paradus''... NETEISYBĖ... Lietuvos respublikos įstatymai garantuoja susirinkimo laisvę VISIEMS... Kodėl pensininkai gali eiti kažko reikalaudami, o homoseksualai negali? Tiesiog visi turi savų problemų. pvz homoseksualūs asmenys Lietuvoje lig šiol niekaip negali įtesinti partnerystės... Ai nu tęsčiau ir tęsčiau. Bet kaip rodo istorija su kiek žmonių esu kalbėjęs šia tema, tai visi pasipiktinę ir išvadinę 3,14deru apsisukdavo ir nueidavo... Beja mokslininkai įrodė, kad dauguma itin aršiai pasisakančių prieš homoseksualius asmenis turi patys homoseksualių polinkių... Tarp kitko aš ne gėjus, mėgstu merginas ir esu visiškai užtikrintas dėl savo seksualinių potraukių ir vyrams jokių potraukių nėra..
andriulis 2012-06-14 23:23
Sleepo - gal pasakysi kokio instinkto tu atsisakei?
nulis0 2012-06-14 23:25
Nuo kada numirti nesusilaukus palikuonių yra nenatūralu? Lietuvoj keliuose kasmet laaaabai daug jaunimo žūsta taip ir nesusilaukę atžalų, tai jie visi buvo nenatūralūs/nenormalūs? Ar kaip tavo logiką reikia suprasti?
Sleepo 2012-06-14 23:29
Kaip jau rasiau, ne taip suformuliavau minti. Norejau pasakyti, kad pamazu mes krypstame nuo naturalumo. Pvz dauginimasis- naturaliai gamtoje, tai juk vaikus moterys gimdytu kas 9menesius, taciau dabar turime priemones, kuriomis galime patenktinti poreikius ir netesti naturalaus gamtai butino dauginimosi. Tiesiog ne taip minti suformulavau.
andriulis 2012-06-14 23:30
Nulis0 - tavo postas tikras nulis. Homo negali susilaukti palikuoniu su tos pacios lyties atstovu. As tau aiskiau matomai rasysiu, nes tavo matai biologijos zinios kur kas geresnes, nors matau tik bandyma prisikabinti prie to kas ir taip buvo aiskiai parasyta. Kur as rasiau, apie ju seksualini gyvenima? Beje 6metus jau gyvenu su priesingos lyties atstove ir ka as tureciau naujo suzinoti? Kur as rasiau, kad homo pavers kitus homo? Apie pimpalu mosikavimasi net ne as rasiau (gerk bilobil). O komentaves zmogus matomai turejo ne Lietuviska homo parado pavyzdy. Jis Lietuvos konkreciai neminejo. Net neskaiciau tavo blevyzgu toliau, nes man net neidomu ar tu gejus.
ziggy 2012-06-14 23:31
http://antikrizinis.blogas.lt/revoliuci ... as-96.html ka daugiau ir bepasakyti
Sleepo 2012-06-14 23:33
What? Permeciau akimis truputi, bet taip ir nesupratau apie ka tai? Skaityti viso to wtf teksto nesinori. Random action of trolling? Ar anti-gay propaganda?
nulis0 2012-06-14 23:44
Tai, kad aš netgi ir paminėjau savo poste, kad negali su tos pačios lyties atstovu susilaukti palikuonių.. Išmok skaityt... Gali ir 50 metų pragyventi su priešingos lyties atstove, bet truputis fiziologijos ir anatomijos žinių niekada nemaišo. Šiuo atveju galbūt tau būtų pavykę patenkinti savo tikruosius poreikius. t.y. būtum galbūt susipratęs, kad visigi dūšioj slepi gėjų. Bent jau taip teigia autoritetingas puslapis, beja tokių tiriamūjų darbų yra pilna atlika, jeigu nori gali pasikuisti internete, pilna... http://www.scientificamerican.com/artic ... omosexuals Nežinau aš ką tu rašei, o ko ne. Nematau tolko skaityti, nes iš savo rašliavos net nesukūrei mąstančio žmogaus įvaizdžio... Mąstančio turiu omeny mąstančio savo galva, o ne kas buvo įskiepyta mokyklos, bažnyčios tėvų ar dar ko... Kalbi apie kažkokias gyvūnų pavardes, dar kažkokias nesąmones... eik biologija pasimokink, tada bus gali su tavim kalbėti
nulis0 2012-06-14 23:54
Žmonės mokslinius straipsnius rašo taip, kad niekam klausimų nekiltų ir jie dažniausiai būna skirti ne vaikam. Taip, kad jeigu man savo nuomonę apie homoseksualus išdėstytum taip, kad man nekiltų klausimų aš tik apsidžiaukčiau... P.S. Nuo kad rykliai alkoholio jūroj plaukioja?
andriulis 2012-06-14 23:57
Neee tu paminejai, kad jie gali, bet negali su tos pacios lyties atstovu, tai sakau tau uz toki genalu posta premija biologijos srityje reiketu iteikti. Jo jo viduje slepiu net du gejus, labiau nusikliedeti negalima. Cia suprantama - geriausia ginyba yra puolimas. Nekiskit jus tu informaciniu saltiniu, zinant kiek vakarai skiria pinigu tolerancijai didinti pries homo, jokie pseudo straipsneliai apie kiekviename vyre gludanti homo manes nedomina. As cia ne prezidento rinkimams ruosiuosi, kad itikineciau tave koks as protingas. Kol kas as girdziu tik apie tai kaip tu moki biologija, nors nei vieno argumento nepateikei kaip tai padare komentaves asmuo niku Faktas.
Sleepo 2012-06-15 00:03
Bet del tu pinigu leidimo kalti patys pries gejus nusistate zmones, kurie kelia bedas ir kliutis. Jei visi butu tolerantiski ir niekam nerupetu kas su kuo gyvena, tai nebutu tokiu bedu. Taip pat nebutu ir jokiu paradu/ eityniu.
nulis0 2012-06-15 00:07
Tai, kad blin aš ir paminėjau, kad negali su tos pačios lyties atstovu. SKaityk dar kartą tą postą mano... Jeigu vyras- gėjus, tai dar nereiškia, kad jis sterilus... Gali jis su moterim susilaukti tų vaikų nors ir visą šimtą...
andriulis 2012-06-15 00:24
Sleepo - niekas pries tuos homo ir nebutu. Tegul jie gyvena kaip eilinis hetero ir niekas cia net nesinervuos. Plius spaudoje vis atsiranda koks nors straipsnis, apie grazu homo gyvenima. Per zinias kur nors parodo, bet taip tendencingai. Kas suvokia marketingo galia, tam pritars, kad vis stengiamasi kazkokiais budais itakoti "tolerancija", kas daugeli pilieciu erzina. Kol kas is penkiu puslapiu paklodziu matau tik fakto komentara skirta siam straipsniui.
bugiis 2012-06-15 01:55
trapecijus 2012-06-15 02:23
faktas 2012-06-15 03:17
Aš turbūt pramiegojau keletą gyvūnų anatomijos ir mikrobiologijos paskaitų, nes neatsimenu nieko panašaus, ką tu čia pasakoji... Gal galėtum plačiau paaiškint tai, ką čia parašei?
Mbucks12 2012-06-15 03:49
tu neteisus bro Čia kaip tarakonai - jų neįmanoma suvaldyti duodant vieną kampelį ir nekreipiant dėmesio. Kuo daugiau jiems leisi, tuo naglėsni ir įsidrasine jie tampa. Užmerk akis ir nekreipk dėmesio tai šokinės po lovas kur miegi. O jugi mes visi žinome kaip kovojama su tarakonais...žodžiu...