Naujas Rusijos bandymas iškelti į orbitą du palydovus baigėsi avarija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2012-08-08 11:21
Na dėl savo IQ diskusijos neplėtosiu, kiek turiu tiek, jei tau nuo to geriau pasidarys taip tikrai aš esu zombis ufonautas, atstovaujantis oligarchų interesams ir bendradarbiaujantis su vyriausybėmis, kurios padeda nuslėpti mano egzistavimą.. Šiaip aš nieko neteigiu tiesiog norėčiau konstruktyvios diskusijos su bent kažkiek pagrįstais teiginiais o ne vien š*dų drabstymu vieniems ant kitų. Lazerį sakiau kaip pav. bet vėlgi kodėl gi ne. Kokiu būdu jūs jį užfiksuosite? pačio spindulio nepamatysit, jei regimosios šviesos spektro lazeris tuomet būtų matomas tik taškas ant raketos, o jei ne regimosios tai net jo nebūtų, plius jei toliau plėtojam sąmokslo teorijas ir žvaigžių karų programos realistiškumą tai jei veikiama iš kosmoso tai sąlyčio taškas gali būti net iš žemės nematomoje pusėje. O pačiam zonde/raketoje kas? užfiksuos kad kyla temperatūra? Na ir ieškos problemų ar izoliacija neatlaiko ar prastai suprojektuota/paskaičiuota kas nors, o gal bėdų reikia ieškoti aušinimo sistemoje.. nemanau kad reikia minėti kokias apkrovas turi viskas atlaikyti kylant į orbitą per žemės atmosferą..
immortallt 2012-08-08 13:06
SaMaras, normaliai diskusijai reikia duomenu. Visa kita yra bobuciu pletkai. Ar tu irgi pasiziurejes pro langa i debesis pradedi diskutuoti kokios ekonomikos naujoves iseis siandien ?
SaMaras 2012-08-08 13:33
Na duomenys būtų idealus varijantas o panašaus pobūdžio žinios dažniausiai būna bobučių pletkų lygio... viena šalis teigia pagavus kitos šalies šnipą, ta šalis tą neigia.. ir kas teisus? Irano turbinos išlakstė velniop, miršta mokslininkai dirbantys prie projekto - kalti žydai... tie ginasi.. kas teisus? tai va galima diskutuot galima nediskutuot... kartais įdomu sužinot ką kiti mano, nes sužinot greičiausiai teisybės ir nesužinosim o tik paspėliosim...
vvv2 2012-08-08 13:44