Suformuluotos lygtys, nusakančios judėjimą didesniu nei šviesos greičiu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mitgard 2012-10-17 01:33
as tai manau taip nezinau is kur taip manau, bet tiesiog viena diena sove i galva mintis, kad tokiu saules sistemu ir panasiu musu galaktikoje yra milijardai, galaktiku musu visatoje yra milijardai ta- jau zinom, musu visata yra tam tikrame burbule , kuriame yra milijardai tokiu visatu kaip musu, bet tie burbulai randasi planuose , o planu yra milijardai , toliau 0. Toliau apir tankius : mineralu karalyste randasi pirmame tankyje , gyvunai antrame, kadangi mes zmones ir sugebam kurti tai 3 del to ,kad tik 3 dimensijas ir suvokiam plius suvokiam ir sugebam tyrineti tik zemiau esanciius, manau 4 lygyje buvo Jezus(tikras vardas Radomiras plius jis buvo Arijas) 5 lygis sviesos kuno lygis ,6 sielos lygis ir tt. TAi paneikit tai? tai dabar jeigu as gaunu snobelio premija ir ta "teoriskai irodau" tai vadinasi as teisus ir visi paskui mano duda? Tai ka ensteinas tik teoriskai irode, tai jis keliavo su kosminiu laivu buvo vakuume? ir sugalvojo? Kazkokia nesamone.Manau Davincis 1mln kartu aukstesni intelekta turejo ir jei butu gyvenes ensteino amziuje mes jau butume senei keliave tuo "sviesos" greiciu (pasidomekit 16a sraigtasparnio breziniai ir tt. kokie riboti ir dievobaimingi. DDD o kalbant apie zalius zmogeliukus tarp kitko ko jus juoketes? zali zmogeliukai atskris ir pades paneigt ta teorija... paneikit kad ju nera, religija dabaige smegeneles isplauti , plius kam cia jiems skrist tiems zaliems zmogeliukams? mes cia jau senei atskride tie zali zali zmogeliukai.
Mitgard 2012-10-17 02:00
Vienaip ar kitaip aciu uz tai, kad atkreipiat demesi ir diskutuojat !
kionig 2012-10-17 02:39
pilnaty, jei nepradėsi diskutuoti taip kaip pridera.
Mitgard 2012-10-18 01:10
, PArodyk man nors viena komentara, kuris nepridera? Jeigu as tau trolis, tai tu kas? Tu is tu ,kuris tiki i dieva , kurio net nemates, tas pats su Ensteinu tiki juo, ir net nesuvoki , kodel tiki, pala pala kas cia per diktatura? negaliu savo nuomones reiksti? . Greit praeisim ta fotonu juosta, pasikeis desningumas, parazitai isnyks. Ir prasides nauja era. Palauk kionig pats pamatysi.
Mitgard 2012-10-18 01:32
Pirma siulyciau issiaiskinti, kas yra rasismas ir kiek yra rasiu, ir paskaityti placiau apie "zydukus" As turiu teise rasyti, kiek noriu komentaru ir kada noriu telpancius i padorumo remus. Uzdedamas ispejima pats padarei klaida, nes as nieko neizeidziau ir pagal istatymus zydas ne rase, nu jau jeigu isizeidei, tai tada nesuklydau manydamas kad kazkas yra butent tas. Tada geriau troliu busiu. Isbanindamas ar gasdindamas nieko nepakeisi, medalio niekas neuzkabins, o ir as busiu pasitenkines, nes ka norejau ta ir parasiau. Pasakiau nuomone, kad ENSTEINAS YRA MAN 0 , pats pradejei arddytis , bet dar ir irodozdiau kaip manau ir del ko. Ignoravimas ir gasdinimas ispejimais blogo moderatoriaus arba zmogaus su negalia(pshichologines problemos) pozymis. Visus irasus turiu jei isbaninsi ar dar gasdinsi pats busi teisiamas. Vienaip ar kitaip atsibodo sita tema. Geriau jau i rusu portalus nueit nors zmones domisi apie FOmenka ir Levasova ir yra ka padiskutuot.
rwc 2012-10-18 01:36
: taip, brangusis, Jūsų postringavimai panašūs į grynakraujišką trolinimą (tebūnie tai sutapimas, bloga nuotaika ar dar kas nors). Argumentai? Buvo teiginys "neišsimokslinę mokslininkai įrodė". Prašom pateikti. Prašom pateikti eksperimentų, prieštaraujančių Tamstai nepatinkančioms teorijoms, rezultatus. Dar geriau būtų, jei mylista teiktumėtės įvardinti eksperimentus, patvirtinančius jūsų alternatyviąsias hipotezes. Dirbu kur kas jaunesnėje sferoje nei klasikinė dinamika, ir tokie "jaunieji mokslininkai", atvirai tariant, užknisa. "Tikiu, kad taip ir anaip, bet niekuomet nesupratau net Pitagoro teoremos įrodymo".
Mitgard 2012-10-18 02:06
”, isvesto amerikiečių virs zemės orbitos, isnagrinėti duomenys davė visiškai netikėtus rezultatus tyrinėtojams. Isanalizavus radijo bangas, atkeliavusias iš 160 atskirų galaktikų, JAV Kanzaso universiteto fizikai padarė nuostabu atradimą, kad elektromagnetinių bangų spinduliavimas tarsi sukasi, priklausomai nuo to, kaip juda erdvėje - skirtingose vietose skirtingai. Susidaro silpnai matomas piešinys, primenantis kamšciatraukį. Pilnas "kamščiatraukio” apsisukimas matomas kas kiekvieną milijardą milių, kurias praeina radijo bangos. Tai tarsi šviesos poliarizacija, issaukiama tarpgalaktinių, magnetinių lauku. Šių bangų apsisukimų periodiškumas priklauso, nuo kampo, kuriuo juda bangos per erdvę, orientavimosi ašies atžvilgiu. Na jeigu trumpiau tai toks elektromagnetinių bangų judėjimas įrodo daugiamatės erdvės egzistavimą. Toki atradimą padarė daktaras astrofizikas D.Hodlandas ir D. Ralstonas 1977 metais. Tai buvo publikuojama (Reviews of Modern physics). ad efyrinis vėjas, užregistruotas Milerio bandymuose ir radijo bangų sklidimo pasikeitimai, priklausomai nuo krypties, vienas ir tas pats reiškinys. Labai dau domejausi Tesla ivesk google.lt pamatysi, kad buvo sukures irenginius apie veikiancius visai kitais pricipais: is sukurė elektros generatoriu, kuriam nereikėjo jokio kuro: elektros energija buvo gaunama tiesiai is erdvės, rado paprasta ir pigu buda isskaidyti vandeni y vandenili ir deguoni. Galėjo perduoti elektros energija be laidu bet kokiu atstumu ir t.t.... Bet poto jis zuvo autoavarijoje. Apie menulio sviesa per kiek atkeliauje klausk pas Auguli fizikos katedroje KTU.
kionig 2012-10-18 02:26
Kokią dar fotonų juostą? Kaip pasikeis tas dėsningumas? Ir kokie parazitai išnyks? Pamėgink paaiškinti aiškiai, lakoniškai. Laukiam, laukiam.. P.S. Visą šitą buvo galima pasakyti trumpiau: nepaprasti tvirtinimai reikalauja nepaprastų įrodymų, tad būk žmogus, parodyk juos.
kionig 2012-10-18 02:56
. Bet ne apie elektros generatorius, ne visokius mistinius jos gavimo būdus, ir belaidį elektros perdavimo būdą. O! Apie šviesos greičio viršijimą ir Enšteino teorijų panegimą. Kai visą, ką paminėjau išsiaiškinsime iki paskutinio kaulo, tada pereisime būtinai prie Tesla ir kt. su juo nesusijusiais dalykais.
Mitgard 2012-10-18 23:42
As tave puikiai supratau. Pasakyta padaryta nebegrisiu ka pradejas, nes manau nebeverta diskutuoti apie absurda nebegaliu irodineti, nes pasidare neidomu jo ir taip per daug, nenoriu vien ant sito uzsikabinti yra kitu dalyku sitas buvo bene labiausiai uzkabines ir metus sedejau apie kuri diskutavom. Taus siulau nuo sirdies pasiziureti situos. http://www.sarmatas.lt/04/tautu-valdymo ... o-1-dalis/ http://www.sarmatas.lt/04/tautu-valdymo ... o-2-dalis/ http://www.sarmatas.lt/05/tautu-valdymo ... o-3-dalis/ sita parasyk Схема управления миром глобалистами (петров) youtube.com ir ismes, nes man jau blokuoja. Tai gal pradesi gaudytis kas ir kaip. Mendelėjevo cheminiu elementų lentelė, kurią moko mokykloje falsifikuota, po Mendelėjavo ir jo bendražygių paslaptingos mirties. Pagrindinis neatitikimas, su paskutinį kartą publikuotą 1906 metais originalią lentelę, tai nulinės grupės ir nulinės eilės dingimas iš jos. Elemento X iš nulinės eilės, nulinės grupės dingimas, kuris buvo viršutiniame kairiame kampe. Tai Niutonis (eteris), kuris yra visko pradžia ir pabaiga bei sudaro visos lentelės esmę, o taip pat patvirtina daugiamatės erdvės egzistavimą. Nors pats Mendelėjavas visada pabrėždavo erdvės eterio didžiulę reikšmę, po jo mirties reliatyvumo teorijos šalininkai melavo ir aiškino, kad jis buvo prieš eterio (daugiamatės erdvės) egzistavimą.)Viskas tuo ir pasakyta. As daugiau nebenoriu kalbeti apie tai.
AdutisTM 2012-10-19 00:42
Net nebežinau, čia juoktis (bet net nebejuokinga), ar jau pradėti verkti? Mitgard, tu ištikrųjų taip mąstai ar tiesiog trūksta dėmesio?
rwc 2012-10-19 00:43
Gerai, ir nekalbėk. Kol nerasi, kiek protonų ir neutronų sudaro niutonį beigi jo eksperimentinių įrodymų. O už daugiamatės erdvės ir eterio priežastinį susiejimą rašau du. Sėskitės arba eikite iš auditorijos - susitiksime kitą semestrą, kai pramoksite matematikos.
kionig 2012-10-19 01:11
Aš dabar galvoju, čia mūsų švietimo sistema su profiliavimu kalta? Ar priežastys slypi kur kitur?
rwc 2012-10-19 01:40
šitai paaiškinti žmogiškai ir be formulių - tai verčiau imsiu ir patikėsiu Ilfu ir Petrovu, bo ten tai jau viskas aišku net arkliui. O aiškiausia tai forumuose, kur dailūs paveiksliukai. Ir kur komentatoriai neapsimetinėja išmanantys gramatiką. Žodžiu, paprasta liaudis paprastai liaudžiai.
Mitgard 2012-10-19 10:07
http://rutube.ru/video/54a0c14341a75783 ... IEJsW92tkU
rwc 2012-10-19 14:02
Comment? Turiu negalią, anoniminių internetinių multikų negaliu žiūrėti. Vaikystėje kedofilai išgąsdino |( P.S. tokio žodžio "Habl" net gūglas neranda. Čia kažkoks naujoviškai eksperimentinis pogrindinis niutonių greitintuvas?
kionig 2012-10-19 15:16
_alvydas_ 2012-10-19 19:02
irodymo.
Mitgard 2012-10-19 20:05
Labai saunu, kad moderatoriai priziuri tvarka, ir kad yra daug zmoniu protingu su savo isitikinimais ir nuomonemis vieni tokie kokie matote, kiti kitokie... Sektos cia ne prie ko. KAlbant apie matematika tai dar noreciau uzklaustiprotinku kaip jus manote kaip gali egzistuoti kaip po kvadratine saknimi gali atsirasti -1 pats studijavau KTU tai pastoviai su detytoju auditorijoj diskutuodavau visi juokdavosi is manes sakydavo koks tau skirtumas ... , bet man idomu. Bet kiek veliau su kolega padarem isvada: cia tik pasamprotavimui: Mazinu tona. Visiems gerai žinomas algebros desnis skamba taip:kad kvadratine 6aknis gali būti tik is teigiamo skaiciaus, nes tai veiksmas atvirkcčias pakėlimui kvadratu. Bet koks skaicius ar teigiamas, ar neigiamas, pakėlus kvadratu tampa teigiamas. 2х2=4 ir (-2)х(-2)=4, tai zino visi. Bet aukstojoj matematikoje, atliekant kai kuriuos matematinius pertvarkymus, išskaiciuojant realius fizikinius procesus, po kvadratine saknimi atsiranda neigiamas skaicius (-1). Tikras absurdas, ziūrint iš matematiniuaksiomu pusės - to neturėtu buti, bet vis dėlto sis ..... atsirado. Is sios susidariusios padėties egzistavo akivaizdi iseitis. -1 atsiradimas rodo apie klaidingo kelio pasirinkimą problemai išspręsti. Akivaizdus prie6taravimas tarp naudojamo matematinio būdo ir pačios užduoties sprendimo, naudojantis šiuo matematiniu būdu sprendžiant realią fizikinę užduotį, aprašančią realų fizikinį reiškinį. Bet niekas net nepagalvojo apie tai. Kur kas lengviau išeiti iš aklavietės pasinaudojant "rankų miklumu". Kam keisti viską, kai galima apgauti. Išeitis buvo rasta. Jei matematika sako, kad nėra kvadratinės šaknies, iš neigiamo skaičiaus, tai reiškia - neigiamas skaičius turi dingti. Pasakyta padaryta. (-1) pakeistas, kaip - (i) kvadrate, kur ( i ) - taip vadinamas menamas vienetas, o kas tai ir kur tas menamas vienetas egzistuoja tikrovėje, niekas nepaaiškino. Tačiau jei egzistuoja menamas vienetas, tai turi egzistuoti ir menama realybė... Bet ar verta kreipti dėmesį į tokias "smulkmenas". Aišku kad ne, nes tada išeitų, kad galima keisti (-1) ir kitose matematinėse lygybėse. Jei taip būtų daroma, gautųsi visiškas chaosas. Todėl niekas to ir nedaroma. Jei sakysim sudedant dvi kriaušes, galima būtų gauti ir keturis agurkus, ar pomidorus ir ne būtinai keturis. Taip kad matematikai to nedarė, o ėmė naudoti menamą vienetą, tik kada jiems buvo naudinga ir patogu, sukurdami tam tikslui, visą matematikos skyrių: kintamos kompleksinės funkcijos. Tik šioje "teritorijoje" egzistuoja oficialiai pripažintas menamas vienetas, o visoje likusioje matematikos šalyje (-1) lieka (-1) ir jokių menamų skaičių nėra. Galima apgauti kitus, bet neapgausi savęs. Kažkam vėl gi tai naudinga - tie : "mokslo" absurdai ir klaidingas kelias.
Mitgard 2012-10-19 20:45
Kedofilai? Ka tu cia sneki Da vienas praplautom smegenim.