Trenkta oranžinė masė „Tech 21”: bumpt ir nieko (Video)  (16)

Kažkokia tiesiogine prasme trenkta, tąsi masė, pavadinimu „Tech 21“, kuria apsimuturiavęs pirštą ar kurią nors kitą kūno dalį gali nesibaiminti net plaktuko smūgio. Kodėl tokia medžiaga buvo pristatyta elektronikos ir technologijų parodoje „CES 2013”? Nes tai gali būti ideali idėja visokiausių asmeninių (ir ne tik) išmaniųjų (ir nelabai) įrenginių (ir ne tik) apsaugai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-01-11 Trenkta oranžinė masė „Tech 21”: bumpt ir nieko (Video)  (16)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodos „CES 2013” paviljone nepastebėti didžiulio akvariumo su tįsia ryškiai oranžine mase neišeitų daugeliui. Kas čia per velnias? Produktą pristatinėjantis vyrukas maloniai su juo supažindino ir pademonstravo apsaugininkiškus šios masės sugebėjimus.

Geliu šitos medžiagos nepavadintum. Vis dėlto ji yra labai minkšta ir tąsi, bet nelipni. Tačiau įdomiausias ir bene didžiausias šios masės privalumas – ji nuostabiai absorbuoja smūgius. Kad tai pademonstruotų, stendo darbuotojas drąsiai apvyniojo rodomąjį pirštą oranžinės masės gniutulu ir nesivaržydamas keletą kartų tvojo per jį plaktuku. „Tech 21“ saugomam pirštui tokia diversija – nė motais. Mat oranžinė masė smūgio jėga sugeria ir išsklaido į šalis.

„Tech 21“ siūlomas ne tik „skysto“, bet ir kieto pavidalo. Tas pats stendo darbuotojas pademonstravo, kaip tokia medžiaga „įdarytu“ telefonu galima daužyti įvairaus kietumo paviršius, nesibaiminant, kad smūgiai pažeis telefoną.

Vaizdo siužetas 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(56)
(0)
(1)

Komentarai (16)