Origami prezervatyvai iš silikono: sulankstomi armonikėle, lengviau užmaunami ir saugesni? (Video)  (7)

Iš latekso pagaminti prezervatyvai ilgus metus nesikeitė. Dabar du amerikiečiai sukūrė prezervatyvus iš silikono, kurie veiksmingiau padės apsisaugoti, ir, kaip teigia kūrėjai, suteiks daugiau malonumo miegamajame, praneša newscientist.de.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Danny Resnico ir Ray Chavezo sukurti naujieji silikoniniai prezervatyvai yra ne tik tampresni ir lankstesni, bet ir geriau sulaiko virusus bei bakterijas. Be to, juos galima sulankstyti tarsi armoniką ir labai paprastai užmauti ant varpos.

„Origami“ pavadintus prezervatyvus turėtų būti lengviau užsidėti, be to, jų struktūra ir gofruotumas suteikia abiem partneriams pojūtį, tarsi būtų užsiiminėjama seksu be jokių apsaugos priemonių. Naujųjų prezervatyvų sienelės storesnės, jie taip neapspaudžia penio – būtent čia ir slypi jų paslaptis, mat viduje esantys lubrikantai imituoja vaginos vidų.

Naujausioje silikoninių prezervatyvų versijoje yra netgi rezervuaras, į kurį patekusi sperma ištekėti nebegali. Jis kur kas saugesnis nei nedidelis papildomas lateksinio prezervatyvo prailginimas viršuje.

Vaizdo siužetas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(13)
(0)
(1)

Komentarai (7)