Šokiruojanti istorija: šeima 40 metų praleido taigoje, visiškai atskirta nuo išorinio pasaulio (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2013-02-03 16:52
Nors iš RenTV, bet mano nuomone tas video nėra persunktas pseudomokslu ir šarlatanizmu, labai per daug nesureikšminant kelių minčių išsakymų. Galima drąsiai žiūrėti.
Muskietininx 2013-02-03 17:22
Čia Kionig galiu pilnai pritarti. Visai neblogas dokumentinis filmas. Nėra jokios magijos, todėl galit drąsiai žiūrėt. Aš net ir patariu. Įdomi istorija. Bet kalbant apie visą Rusiją.... jų dokumentikos atžvilgiu. Štai jie mane labai stebina. Atrodo, kad kai kurie žmonės dažnai besifilmuojantys dokumentiniuose filmuose tikrai gyvena XXI a. Turi normalų išsilavinimą, naudojasi naujausiomis technologijomis ir tie šamanizmai, burtai, magijos, horoskopai, paranormalūs reiškiniai, kažkokie pasauliai X iš jų galvų niekur nedingsta. Labai dažnai pamatęs kažkokią laidą kurioje kalbama apie kažkokius paranormalius reiškinius išgirstu tą patį įgarsintoją. Ir jeigu yra lietuvių ar anglų vertimas, tai po juo girdisi tas rusiškas balsas. Taigi Rusija, mano nuomone, tikrai dar gyvena šamanizmo laikuose. Ir visiškai nesvarbu, kad kalbantis naudojasi Iphone'u, yra baigęs aukštąjį ir pan... Kaip tik šiandien būdamas namuose pamačiau, kaip mama žiūrėjo kažkokį "dokumentinį" filmą apie šeštąjį pojūtį. Nieko nesakiau dėl to, nes tai - beprasmiška. Bet po lietuvišku vertimo girdėjosi rusiškas murmesys. Kalbėjo turtingi žmonės, tikintys tokiais dalykais...
Vagydarnuor 2013-02-03 19:17
Taip ir nesupratau ar tu netiki rusiska dokumentika apie paranormalius dalykus ar netiki paranormaliais dalykais?
Muskietininx 2013-02-03 21:08
O koks skirtumas kas tą "dokumentiką" daro ? Kuo skiriasi rusiška nesąmonė nuo amerikietiškos ?
Vagydarnuor 2013-02-03 22:19
o jei as kaip zmogus tikiu "paranormaliais" reiskiniais, kurie mano nuomone yra tokie pat tikri kaip "realus" reiskiniai.
Laurynas19 2013-02-03 22:33
Na tai čia tik tavo nuomonė ir tik tavo reikalas. Jei tau šis tikėjimas padeda gyventi, tai puiku. O kitų nepriversi tikėti paranormaliais reiškiniais, kadangi jų neįmanoma įrodyti moksliškai, na būtent todėl jie ir vadinami paranormaliais reiškiniais Tik įdomu, kokie asmeniniai patyrimai tave privertė jais tikėti?
Muskietininx 2013-02-03 22:49
Tai vat būtent visos tos "dokumentikos" ir nori įrodyt tuos paranormalius reiškinius. Juk kaikuriose kalba egzoterikos daktaro laipsnius turintys asmenys. O tai iškart įrodo jų išmanymą ir jų "teiginių" tikrumą. Taigi daugeliui - tai puikus įrodymas. O kalbant apie tavo tikėjimą, Vagydarnuor, tai nieko nuostabaus. Tokie jau mes žmonės esam. Visi tikim nebūtais dalykais ir to jau nepakeisi. Bet kai pradedama šnekėti apie tikrai neįmanomus ir visiškai nepaaiškinamus dalykus, kaip apie tikrus, tai jau visiškai "nesveika". Visi turim ribas. Jeigu tiki žmogaus siela ir jos kažkokiais apsireiškimais kai tau prieš nosį sumirga žvakė ir pan. tai nieko baisaus. Bet kai žmonės pradeda įsivaizduoti rožinius vienaragius ir kasnakt juos grobiančius ateivius, tai ar tu tuo patikėtum ? Pats ne kartą esu pabandęs save išgąsdint pasitekdamas tik vaizduotę, tai patikėk, man tai pavyko. Mačiau paranormalius reiškinius kur norėjau, todėl tai man daug ką paaiškina.