Meteoritai buvo matomi ir virš JAV, Kubos, Didžiosos Britanijos (Video)  (8)

Praėjus kelioms dienoms po meteorito kritimo Rusijos Čeliabinsko srityje, pasirodė pranešimų, kad per dangų lekiančius „ugnies kamuolius“ skirtingomis dienomis matė ir Jungtinių Valstijų, Kubos, D. Britanijos, Jungtinių Arabų Emyratų ir kai kurių kitų šalių gyventojai. Internete paskelbta ir vaizdo įrašų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete paskelbtas vieno San Francisko vairuotojo automobilio vaizdo kameros užfiksuotas liepsnojantis objektas, lekiantis virš San Francisko įlanko, praneša „Newsru.com“. Į meteorą panašų objektą matė ir kai kurie San Chosė miesto gyventojai.



Skelbiama, kad panašus reiškinys buvo matomas ir Kuboje. Likus kelioms dienoms iki vasario 15-osios kažkoks meteoritas nukrito prie Rodoso miesto apylinkių. Kai kurie gyventojai pranešė, kad nuo smūgio net sudrebėjo jų namai.



Vasario 6 d. meteorito kritimą stebėjo ir kai kurie D. Britanijos gyventojai: vienai Somersete gyvenančiai moteriai atsitiktinai pavyko jį nufotografuoti. Labai panašų į šį šviesiai rusvą lekiantį objektą užfiksavo ir Dubajaus gyventojas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(12)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: