Baltarusijoje mirė bebro užpultas žvejys, norėjęs nusifotografuoti su bebru (Video)  (0)

Baltarusijoje mirė Bresto miesto gyventojas, kurį užpuolė agresyvus bebras. Trečiadienį vyras su dviem bičiuliais išsirengė į žvejybą, tačiau kelionė baigėsi tragedija, skelbia newsru.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Važiuodami per vieną kaimą draugai pamatė didžiulį bebrą ir nusprendė su juo nusifotografuoti. Žvejai išlipo iš automobilio ir priėjo prie gyvūnų, praneša „Brest kurjer“. Tuo metu bebras puolė vieną iš vyrų ir dukart įkando į šlaunį. Kaip paaiškėjo, gyvūnas pažeidė arteriją. Žvejys pradėjo kraujuoti. Jo draugai bandė tvarstyti žaizdą ir iškvietė greitąją medicinos pagalbą. Kaip skelbiama, vyras mirė dar iki atvykstant medikams.

Tai ne pirmas atvejis, kuomet bebrai užpuola žmones. Prieš keletą metų pranešta, jog apie galvijų fermos prižiūrėtoją, kurį užpuolė bebras. Tuomet didelis gyvūnas atrodė sergantis pasiutlige. Jis įsiveržė į ūkį ir įkando moteriai, kuri bandė jį nuvyti į tvartą. Į pagalbą jai atskubėjo ūkio darbuotojas, tačiau ir jis nesugebėjo apsiginti nuo agresyvaus bebro, gyvūnas jam įkando. Vyras po incidento išgyveno.

Prieš kelias dienas „Youtube“ pasirodė vaizdo medžiaga, kurioje matyti puolantis bebras. Incidentas įamžintas Rusijoje, Tverės regione. Užpultas asmuo rašė, kad iš išgąsčio pametė vieną batą ir fotoaparatą. „Kas matė bebro dantis, tas mane supranta“, – rašė rusas.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(9)
(0)
(2)

Komentarai (0)