Šokiruojantis tyrimas: dėl liemenėlių moterų krūtys nukara labiau  (14)

Liemenėles dėvinčių moterų krūtys labiau nukara nei tų, kurios verčiau atsisako šio apatinio drabužėlio, atlikto tyrimo rezultatus skelbia "LiveScience.com".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos mokslininkai nustatė, kad liemenėlės iš tiesų neduoda jokios naudos „panaikindamos krūtims Žemės trauką“ ir yra visiškai nereikalinga „būtinybė“. Tyrėjai netgi pateikė versiją, kad liemenėlės iš tiesų gali iškreipti natūralią krūtų formą ir didžiakrūtėms iš tiesų nepadeda sumažinti nugaros skausmo.

Profesorius Jeanas-Denis Rouillonas iš Bezansono universiteto vadovavo 15-ą metų trukusiam moterų krūtų tyrimui.

Jis sakė: „Mediciniškai, psichologiškai ir anatomiškai krūtims jokios naudos iš to, kad joms yra panaikinama Žemės trauka. Priešingai – liemenėlėse jos dar greičiau subliūkšta.“

J. D. Rouillonas daugelį metų kruopščiai matavo 130-ies moterų krūtis. Tyrimus jis atliko Bezansono universitetinėje ligoninėje. Viena iš tyrimo dalyvių, 28 metų mergina, tvirtino pati įsitikinusi gautų rezultatų teisingumu ir jau dvejus metus nebenešiojanti liemenėlės: „Tai suteikia daug privalumų – aš lengviau kvėpuoju, lengviau judu ir man mažiau skauda nugarą“,– teigė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(40)
(0)
(6)

Komentarai (14)