Kiek iki visiškos laimės žmonėms reikia sekso? Trupučio daugiau nei kaimynams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

trapecijus 2013-04-16 13:09
Debiliškesnio straipsnio seniai neskaičiau. Apklause paauglius, kurie turi seksą kartą per mėnesį arba neturėjo per paskutinius metus. Ir padarė išvadas. Negi tikrai reikėjo tokio tyrimo?
šakės 2013-04-16 14:41
Šaunu. Laisva ranka mėtaisi "debilais". Tik turėk omenyje, kad taip darydamas pats sau tokią etiketę klijuoji. Na o dabar parodyk, kur parašyta, kad paauglius apklausinėjo? Nejau nežinai, kad ilgiau kartu gyvenančios poros rečiau mylisi? Jei netiki, paklausk savo tėvų, kaip dažnai jie tai daro. O tokią informaciją kai kur galima panaudoti. Pvz, marketinge.
werafonas 2013-04-16 16:45
Nuotrauka tai PS katastrofa
trapecijus 2013-04-17 12:55
Gerai, ką klausinėjo, jei pateiktuose atsakymuose buvo variantai porą kartą-du į mėnesį ir neturėjo per pastaruosius metus? Mano tėvai abu virš 50. Mama džiaugiasi ir atvirai didžiuojasi, kad viskas gyvenime sukasi apie ''tą'' ašį. Nepatogu girdėt, bet ką darysi. Plius iš prigimties neturi raukšlių veide (nei jos mama, nei sanelė neturėjo, minimaliai prie akių tik), ir kai kasnors paklausia ''ką darai, kad nesensti, neatsiranda raukšlių''? mama visada atšauna - ''sperma tepu'' Šia jau jos vizitinė kortelė tarp savų praktiškai. Ryte visada matosi kaip tėvas jaučias, gali 99% nusprest kaip naktis praėjo. Duok Dieve visiems tiek noro ir galimybių džiaugtis vienas kitu ir to neslėpt. Ir atsakant į klausimą - manau, kad pagyvenę žmonės dažniau mylisi nei paaugliai. Lietuvoj - taip, bet čia atskira diskusija. Pats turėjau jauniausią 13 metų. Likusiam pasauly nekaltybė labiau vertinama