Šiandienos 30-mečių organizmas 15 m. senesnis nei jų tėvų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2013-04-23 11:45
Kionig, sveikas mąstymas, tai mąstyti kaip jis. Mane dar draugė viena bandė užverbuoti, bandžiau iškart sakyti, kad nereikia kalbėti šia tema, bet gavos taip, kad susipykom. Nes negali priimti fakto, kad aš apie maistą žinau daugiau už ją ir įrodžiau, kad jai sudaryta mityba vieno neva kieto žaliavalgio nepilnavertė, ypač kai jinai turi polinkį į mažakraujystę.
mykolas 2013-04-23 12:44
mažakraujystę pas veganus kiek žinau tai sukelia vitamino B12 trūkumas, kurio negamina augalinis maistas mūsų teritorijoje. Azijoje šio vitamino gausiai gaunama iš jūros produktų, tokių kaip pvz. melsvadumbliai - spirulina, kuri ten jau yra auginama spec. baseinuose. Pas mus ji prieinama tik tablečių pavidale. Taigi štai jums nauja verslo niša Lietuvoje.
demukazz 2013-04-23 15:26
Šiai diskusijai labai tinka garsi Nyčės citata: "Kas manęs nepražudo - padaro mane stipresniu". Tiesa, visgi gyvename atrankos ir evoliucijos principu sudėtame pasaulyje ir vien tik "gėrio" vaikymasis pranašumo nepridės, nors ir jaučiu simpatiją "sveikai mitybai"
PupuDede 2013-04-23 16:59
As geriu, rukau, valgau saslykus, sportuoju ir .tt. Bet pasakysiu viena 1000 kartu sveikiau maitintis zaliavalgiui, tik as va nesuprantu iskart visi piestu stojasi, taigi pabandykit o poto irodinekit. Pats nepabandysiu Valios neturiu kaip ir tie kurie cia gincus varo. Sekmes jums.
Anonymous 2013-04-23 18:07
Na, olandiškas (čia tik bendrinis apibūdinimas) daržoves gali virti, kepti, ar valgyt žalias - vitaminų jose vis vien nėra Belgai, bene, padarė tyrimus, kad dabartinės daržovės praradę iki 99% vitaminų Mėsos kokybė... Na ten antibiotikai, pašarai iš gyvulių kaulų karvėms... Man drąsiau valgyti apvirtą ar pakeptą Tėvai, beje, valgė neteisingai, pagal dabartinį mokslą, štai todėl ir sveikesni buvo?!
immortallt 2013-04-23 20:48
Gal pabandyk pradžioje lemputę kaitrinę į burną įsikišti ir pažiūrėk ar eis ištraukti. O po to dar gali pabandyti ir glock'ą užtaisytą į burną įsikišti ir paspausti gaiduką, gi ginklas su saugikliu, kai į burną įsidedi nešauna. Tikiuos nesi tiek lengvatikis ir nebandysi. Nors tada suveiktų evoliucija...