Socialinė atsakomybė: Lietuvos bendrovė padės gelbėjant Mozambiko miškus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2013-04-23 10:54
Tegu pirma Lietuvoje su miškų įstatymų susitvarko, o ne kitose šalyse. Nes dabar Lietuvoje su tais miškais grynas išsipisinėjimas. Stovi vidurį didelio ariamo lauko trys medžiai ir juos valdininkai saugo tarsi tai butu kažkas labai svarbaus. Nors jie neturi jokios įtakos bioįvairovei. Reikia saugoti didelius biopolygonus, o ne kelis menkaverčius medžius. Nes jei taip ir toliau darys - tai visi turės emigruoti, nes Lietuva bus paskelbta vienu didelių saugomų mišku.
kestutisz 2013-04-23 14:25
Gal aš labai nepatiklus, bet man skamba taip pat kaip kitas "projektas" - "atogražų miškų saugojimas" tinklinio marketingo būdu kur perkami "kreditai", gaunami "bonusai" nuo referintų kitų tokių ir pan, o paties miško niekas nė matęs nėra :)
Shinigami 2013-04-23 16:40
Pirma kart girdžių apie tokį projektą. Bet iš tavo aprašymo ir pavadinimo galima susidaryti pakankamai tikslu vaizdą. Tai yra atogražų miškų saugojimo projektas, o ne sodinimo. Kas reiškia: tu moki jiems pinigus ir jie laimingai ir netaupant gyvena holivude. Tu jiems neduodi pinigų, jie nuvaro į atogražų miškus iškerta visus medžius ir parduoda. O užgautus pinigus sau laimingai ir netaupant gyvena holivude. Taigi, tai tikras atogražų miškų saugojimo projektas